2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Ben bu konuyu yeni evliler topiğindede dile getirdim bir kısım arkadaşlarım şaşırdılar.
Aşk evlilikte neredeyse hiç geçerli bişey değil.

AŞK HERŞEYı AFFETMEZ!!!!!!!!!!!

Kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. bu olay dün akşam sizinle konuşurken oldu. yani babamın araması. hemen anlatmak istemedim düşünüp belki bir çözüm bulacağımı düşündüm. ama olmayınca sizin yardımınıza ihtiyacım olduğunu anladım. Hepiniz bana çok yardım ettiniz. hakkınızı nasıl öderim bilmiyorum. senağlama
iyiki varsınız sizden başka kimseyle bu kadar rahat konuşamıyorum. çünkü sana arkadaş gibi yaklaşıp senin kötü anlarında içinden kıs kıs gülen insanlar var dünyada. ama hiç biriniz onlardan değilsiniz. hepiniz kendi sorununuzmuş gibi ilgilendiniz. Çok teşekkür ederim. forumda bu sıkıntılı günlerimde yardımcı olan tüm arkadaşlara çok çok teşekkür ederim.
şimdi bundan sonrası bana kaldı. Artık sizden aldığım güç ile buna bir çözüm bulacağım. forumda daha fazla bu konuyla canınızı sıkmamak için konuyu kapatalım diyorum. Belki herkesin paylaşacağı şeyler vardır. benim yüzümden kimseyi forumdan mahrum etmek istemem..
Hepinizi çok seviyorummmm :1hug:a.s.

Canım konuşmak istediğin her zaman burdayız meşgul falanda etmiyorsun,aslında evlenecek olan başka arkadaşlar içinde bu durum örnek teşkil ediyor.
Ama sen şimdi yalnız kalmak istersende tabi ki anlarız.Dualarımız seninle

khenacım olurmu öyle şey yaa bir sorun var ve bu sorunu hepberaber çözmek adına burda tartışıyoruz hepimizin sorunu olabilirdi böyle o yüzden sen sıkma canını sorunu tatlıya bağlıyana kadar herzaman yanınızdayız tatlım.Allah herkeze hayırlısı nasip eder inşallah.senden ricam lütfen toparla kendini sen bıarakırsan kendini herşey daha çıkılmaz bir hal alır tatlım

Teşekkür ederim...

ya varya bişey değil akşam kocayı dövcem sizin yüzünüzden:mymeka::mymeka:
aman dur onun ne günahı var

Sağol canım

Bu arada baktınmı mısra niaşnlımın falına napımm bırakayımmı :uhm:

benim kardeşimde boğa
sağım solum her taraf inatçı doluu delikafadulden

Khenacım zaten biliyorsundur yayların en önemli özellikleri özgürlüğe olan düşkünlükleridir.
Bu bağlamda özellikle 25 mart a kadar kendini köşeye sıkışmış hissedecek ve bırakıp gitme duygusu yoğunlaşacak.

Şöyle bir takvimi var;

8 Mart-25 Mart : iletişimle alakalı her konuda dikkatli ve temkinli olunması gereken zaman.

26 Mart-8 Nisan : ıletişimsel konularda hızlı ve aktif zaman. ısteklerinizi elde etmek adına sözel iletişiminizde bencil tavırlar sergileyebilirsiniz.

6 Mayıs-30 Mayıs : yılın ikinci Merkür geri hareketi. Özellikle evliliğiniz, ilişkiniz konularında ani kararlardan uzak durulmalı. Konuşmalarınıza dikkat etmeli, aranızdaki saygı ve sevginin bozulmaması adına dikkatli olma zamanı. Gözden geçirmelerde bulununuz. Beklemede kalınız.

14 Haziran-2 Temmuz : yukarıdaki konularda gözden geçirdiğiniz ve eksiklerinizi saptayarak belli bir çerçeve içine aldığınız konuları uygulama zamanı.

18 Temmuz-2 Ağustos :ıletişim açısından kendinizi güçlü bir şekilde ifade ve girişimci düşünme zamanı.

SONUÇ ıŞıN ZORRRRRRRRR

mısra ben oğlağım kocişim boğa biz nasılız?

bUYRUN;

OĞLAK - BOĞA
Oğlak ve Boğa burçları arasında uyumlu bir ilişki yaşanabilir. Oğlak burcu insanı duygusal, düşünceli ve sabırlıdır. Bir kez sevdi mi yapmayacağı fedakarlık yoktur. Her konuda sevdiği kişiye destek olur. Yalnız utangaç bir mizacı olduğu için kendini ifade etmekte zorluk çekebilir. Sevdiği kişiyi fazlasıyla sahiplenir ve kıskançtır. Tam bir güven insanıdır ve Boğa burcunun ihtiyaç duyduğu güven ve sadakat duygusunu hal ve tutumuyla fazlasıyla tatmin eder. Diğer yandan sabırlı ve güçlüdür. Para biriktirmeyi ve kazanmayı iyi bilir. Böylece Boğa'nın bir ömür boyu kendini güvenli bir ilişki içerisinde hissetmesini sağlar. Sorumluluk sahibidir ve fazlasıyla yerine getirir. Yalnız biraz karamsardır. Böyle zamanlarda Boğa burcunun insiyatifi eline alması gerekir. Boğa sevecen ve ılımlı tavırlarıyla Oğlak insanını etkisi altına alır. Her iki taraf da seksüel açıdan arzulu ve tutkuludur. Duygusal yönden de anlaşırlarsa mükemmel bir uyum yakalarlar.delikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…