Benimde sol kolum koltuk altım vede göğsüm ağrıyor kötü birşey olmasından korkuyorum.Geçen yılda aynısı olmuştu dr a gitmiştim bişey çıkmamıştı.Öffffffffff
offffffffffffffffffffffffffffffffffff 15 kişi işten çıkartılcakmış kalanlarda maaşlarının %60 ını alacakmış .. toplantı yapıldı toplantıda söylendi çok canım sıkkın çokkkkkkk senağlama senağlama
Ben 10 dk yokum canlarım markete gidip sakız ve nohut alacağım.Sigara içmemek için
mısra canımm sen yinede ihmal etme olurmu Allah korusun.benimde 2 sene öncesinde göğsümde ağrı vardı mamagrofiye girdim kist çıktı ve ameliyat oldum Allahtan kötü huylu değilmiş ama her göğsüm ağırdığında korkarım ihmal etme olurmu?
günaydın kızlarrr...
benim beynim yine sos veriyor.. bana yardım lazımmm..
geçende bi nikah olayı anlattım yaşimdi işler iyice b.k a sardı.. belki biriniz iyi bir fikir verirsiniz die size yazıyorm.
Şimdi benim annemle babam ayrı ve nişanlım o gün annemle nikah salonda olacak yok nikah dairesinde olacak mevzuu nu babama anlatmış. tartıştıklarını söylemiş. dün akşam babam beni aradı. nişanlımı gördüğü yerde fırçalayacağını söyledi. yurt dışınamı gidiyosunuz dedi. niye erken nikah oluyormuş dedi. salonda olsun dedi. çok sıkıldım çok :1no2:
neyse bizimkiyle o günden beri konuşmadım bu olayı şimdi babamda aynı şeyi istedi. bi tarafta annem babam bi tarafta nişanlım. ben nasıl inadını kırıcam bu çocuğun nasıl konuşmalıyım sizce. akşama yürüyüşe çıkıcaz. nasıl gireyim konuya. yani ailemde kimse onu istemiyor gibi hissetmeye başladım. sizce evlilik konusundanmı başlasam bir akıl verin bana nolurrrrrrr:uhm:
yaa 2 yıldır nişanlıyım nişanlımın bikere bile senn dediğin veya benim dediğim olacak dediğini duymadım hep fikirleri konuşup bizi hengisi daha mutlu edecekse onu uyguladık YASMİNLE gelinlik almaya giderken nişanlımda geldi ve yasminle bana diktirmenin hata olduğunu hazır alın dedi asla diktirme taraftarı değil ama konuştu konuştu siz nasıl bilirseniz öyle yapın ben sizin üzülmenizi istemiyorum son hafta gelipte gelinliğim olmamış diye ağlayıp en mutlu günümüzü mutsuz etmeyin dedi biz yinede diktime siparişi vernce ozaman 25 gün önce teslim alalım hani olmazsa gider hazır gelinlik alırız dedi yani bizim anlıyışa ihtiyacımız var.
ne kadar anlayışlıymış. benimki gelinlikte sorun çıkardı olmaz çok açık die sonra anneme yakın oturcaz dedi. sonra bu mahellede oturcaz o olmazsa dedi. bulaşık makinası almamada direniyo, balayını es geçtim zaten...
gelinliği evi kabul ettiii şimdi durmadan onu ortaya sürüyor.
he bide neymiş o düğün yapmıcakmış ben istedim diye yapmışş... :1no2: of of
khenacım şu son yazdığın cümleleri ben nişanlım için size yazmış olsaydım ne akıl verirdin bana farzetki benim böyle bi sorunum var
yazdığına bakarmısın okadar inatlaşmış ve içinde hırs yapmışki parası önemli değil bidaha gelinlik giy istediğin masrafı yapalım ama yeterki senin ailenin istediği olmasın ya yok böyle bişey yok böyle bir düşünce anlayışı bu ne öfke kime neden neye karşı sana nasıl böyle cümle kurar ozaman git denizin ortyasında lüks bi yatta kıydır nikahını
yada kız kulesinde yada çırağanda madem öyle
ya ne dicem bilmiyorum bu konuda ben haklıyım biliyorum ama bir türlü onu ikna edemiyorum ben yaa senağlama
günaydın canım
ikiside birbirine bide babam çıktı şimdi :1no2:
nasıl bu kadar bağlanmışım bende anlamıyorum laflarına sesimi çıkartamıyorum. 8 yıldır beraberiz. yılların bi cezasımı bu bana
istemiyodu ama ben istiyorum diye düğün yapıyormuş bizim adetlerde düğün olmadan olmaz yani nikahtan evlenilmez. ancak dul olursun falan o zaman nikah yapılır sadece onun haricinde hep düğündür.
bu akşam uğraşacağım gine umarım düzelir. ya o inadını kıracak yada ben onun inadını kırıcam
annemde onun kadar inatçı zaten herşey burda tıkanıyor. annemle babam ayrı ve annem gidip babama anlatmış konuyu. yani annem hiç bir şşey için babamı aramaz düşünki nasıl bir inat..
Canım bizde herşeyimizi kendimiz yapıyoruz ailelerden bir destek yok tamm tersine biz onlara desteğiz. yıllardır herşeyimizi beraber almaya çalışıyoruz. gelinlik konusunda çok sert çıktı bana hatta kayınvalidemde yok olmaz elalem ne der aaa geline bak heryeri açık derler dedi.. bende ne beğenirsem onu alıcam dedim. sonradan benimkide kabullendi almıyorum dedim çünkü istemiyorum ddedim.. bana şunu dedi çok kırıldım yine.. düğünde bi tek sen mutlu olacaksın dedi... senağlama
ay inanmıyorumm :1shok: allah göstermesin.. allah yardımcısı olsun inşallah ne kadar kötü şeyler oluyor. halime şükretmeliyim galiba bende senağlama
canım bence arkadaşın allahın sevdiği kuluymuşki evlenmeden çocuk yüzünü göstermiş en azından şimdi yine herşeye sıfırdan başlıyabilir ama evlendikten sonra boşansaydı hiç kaldıramazdı.umarım en kısa zamanda toparlar kendini
kızlar vallahi nişanlım gelince ona bi kere daha sarılcam onu sevdiğimi kıynetini bilemediğimi söylicem ayol ben bi melekle evleniyormuşumda haberim yokmuş zaten arkadaşlarımda nişanlımın geçekten bi melek olduğunu söylerler ailesiyle benim arasındaki mesafeyi çok iyi korur ve benim istemediğim şeyleri kendi istemiyormuş gibi ailesine anlatır sorun çıkmasın diye anneside tabi oğlum istemiyo diye bişey demez.
kandilde onlara gittim nişanlım bana şaka manasında döverim bak dedi babasıda ciddi zannetmiş yan odadan çıkıp geldi sen kimi dövüyorsun ben 30 yıldır annene bi tokat attığımı gördünmü vallahi alırım kızı elinden babasının evine yollarım sesinin yükseldiğin,i duymıyayım oysa nişanlım şaka yapmıştım dedi babasıda bağırmanın dayağın şakası olmaz dedi
sana son bişey daha söyliyeyim çok güleceksin babam dediki nişanlıma ev olmadan olmaz dedi
babaasıda yardım etti oda kredi çekip ev aldı babam sonra babam dediki ev senin üzerine araba senin üzerine olmazki böyle arabada evde kredileri onun üstüne olduğu için benim üstme yapamıyordu sonra arabayı satıp yeni kerdiyi benim adıma çekip yeni araba aldı ve ruhsatta benim adıma oldukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
daha bitmedi babam düğün günü koç istedi amcalara dayılara abilerime ayakkabı gömlek istedikaydirigubbakcemile3yengelere,teyzelere eşarpkaydirigubbakcemile3 niaşnlımla beraber alıp bunları kenara koyuyoruz ailesine hepsini söylemiyor gerçi ailesi bişey demez zaten bu tür adetleri biliyorlar ama biz yinede çevrede laf olmasın diye alıp bizimkilere ailesi yollamış gibi veriyoruz
Benimde sol kolum koltuk altım vede göğsüm ağrıyor kötü birşey olmasından korkuyorum.Geçen yılda aynısı olmuştu dr a gitmiştim bişey çıkmamıştı.Öffffffffff
geçmiş olsun tatlım yaaa ihmal etme bak ama
Tamam canlarım dikkate alacağım
mısraaaa cıkk nohut la napcaksın ki bana da söyle nolur bırakcam artık şu zıkkımı yaaa
bide nişanlıma söz verdim evlenince içmiycem diyee üfff yalana bak
mısracım göğsümde kolumda ve sırtımda ağrı oluyordu ğöğsümede dokununca bile ağrı yapıyordu.göğsünü bir kontrol etsene tatlım herhangi bişey eline geliyormu?
öyledir öyleeeee komandosun kızım sen bişeycik yoktur
:teytey::teytey:
Komando mavi bereli
Gözleri bakar hep ileri
Gençkızların sevdiği
Komandodur komandoooooo:teytey::teytey:
kızlar pardon ama açık derken ne kadar açık ki gelinliğiniz ? ben straplez istiyorum büyük ihtimalle öyle olacak bu mu yani açık dediğiniz merak ettim
canım benim seninde nişanlın başka konularda iyidir merak etme
herkesin huyu suyu bir değil
sende üzülme artık lütfen
kızlar pardon ama açık derken ne kadar açık ki gelinliğiniz ? ben straplez istiyorum büyük ihtimalle öyle olacak bu mu yani açık dediğiniz merak ettim
canım şöyle oluyor benim nişanlım taraf biraz mutasıp bir aile tabii ne kayınvalidem nede kayınbabaö bana ona göre davran demediler asla.ama durum böyle olunca straplez giyemem ha ben ne yaptım göztermelik olarak minicik bir askı eklettim omuzlarına ve benim içinde cook daha iyi oldu çünkü bende göğüs problemi var straplez belkide hoş durmuyacaktı..bakalım gelinliğimin son halini bugün görecem coooooooooook heyecanlıyım..:sm_cool:
benimkilerde ole ama madem herkeste inat var bendede varevt bızımde aıleler mutasıp o yuzden galıba bende senın gıbı yapıcam cok az bır ıp seklınd eklettırcem ama straplez ıstıorummmmmmsenağlama
yasmin gel anam mısrayla biz seni terapiye alalım:))
komandom duruşmaları kaybettik yine çok şükür:))
ay benide alın grup terapisi olsunnn :1no2:
ay kızlar dikkat edin gidin doktora ihmal etmeyinnBenimde sol kolum koltuk altım vede göğsüm ağrıyor kötü birşey olmasından korkuyorum.Geçen yılda aynısı olmuştu dr a gitmiştim bişey çıkmamıştı.Öffffffffff
üzülme aşkımmm ben sana bakarımm Şenizoffffffffffffffffffffffffffffffffffff 15 kişi işten çıkartılcakmış kalanlarda maaşlarının %60 ını alacakmış .. toplantı yapıldı toplantıda söylendi çok canım sıkkın çokkkkkkk senağlama senağlama
aynı şeyi bende düşündüm o kadar çok fikir üretiyorumkiii ülkenin balına geçsem kriz bitecekSelam kızlar, yukarısı biraz kalabalık oldu ama sayfaları okudukça aldım ve Khena nişanlına takılmış durumdayım ve sevgili rasibam benim duygularımı dile getirmiş.
Benim nişanlımda inatçı biri ben şimdiye kadar sadece ev konusunda onu ikna edemedim başka bir evi istiyordum istemedi ailesine yakın olduğu için istemediğini düşünüyorum bana açıklama yapmadı. şimdiki evimizi tuttu ki ben pek hoşnut değilim evden ama kira düşük olduğu için fazla üstelemedim. o da sevmedimin farkında ömrümüz burada geçmicek 1-2 yıl içinde kendimi toparlayınca gideriz diyor bana takılmayayım eve diye.
Ayrıca bizde herşeyi kendimiz yapıyoruz. onun ailesi hiç birşey ile ilgilenmiyor benim ailem ilgileniyor. Annem şimdiye kadar illaki şöyle olacak demiş değildir. Dağıldım biraz yazarken. Khenacım annede, nişanlında seni üzdüklerinin farkında değiller her ikiside dikmişler kafalarını kendi istedikleri olsun istiyorlar.
Şöyle yapsan çok zor ve sıkışabilirsin ama kuaföre erken git nikah gününü düğün gününe al. Fotoğrafçıdan sonra nikah olur o zaman de bakalım o zaman ne diyecekler. ordanda salona geçersiniz.
.
Tatlım bırakma yöntemlerinden biri karabaş otu diye bir bitki.Kaynatıp çay gibi içiyorsun.
Birde çubuk tarçınlar var yani yani öğütülmemiş olan,sigara içmek istediğin anda onu ağzına alıyorsun yada bir parça koparıp çiğniyorsun.
Nohutu oyalanayımda aklıma sigara gelmesin diye,birde tok tuttuğu için aldım.
bunu duyduğum iyi oldu ben içmiyorum ama içenlerin üzerinde deneyip uygulayacağım sengözlerimebaksanab
croiselle yazmış aşağıda aynen ondan yani inattttttttsenağlamaya KHENA ben düğün salonunda nikah kıyılmasına neden karşı nişanlın onu merak ediyorum?nişanlın asker falanmı lojman için falanmı erken nikah yapıyorsunuz?
inşallah pc başında oturmaktandır. arada spor yap geçer inşallahKoltukaltıma doğru bir ağrı ve şişlik hissediyorum ama tabi iyi bakamadım burda.Akşam iyice kontrol edeyim cnm.Sırtımdada var ağrı oturuş şeklimizden ve yatıncaya kadar pc başında oturmamda kaynaklandığını umud ediyorum
made cim ben anlatayım sana
şşimdik şööleee :
aslında khena nın nişanlısıda istiyordu önceden salonda nikah kıyılmasını ama khena nın annesi konu açılınca ''illa salonda kıyılacak yoksa ben gelmem '' deyince nişanlısıda inat yapıp '' annen böyle dediği için bende salonda nikah yapmak istemiyorum '' diyor
sanırsam olay böle gelişti
sağol canımmmŞeniz
KHENA ve diğer arkadaşlar şunu söyliyim lütfen ama lütfen kendinizi DÜNYANIN MERKEZİ gibi görün..bu sizin düğününüz yaa en basit isteklerinizi kimsenin sorun yapmasına izin vermeyin...ne kadar mutlu olduğunuzu tartın,unutmayın bu dünyada kimse vazgeçilmez değildir,SİZ bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?