2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Benimde sol kolum koltuk altım vede göğsüm ağrıyor kötü birşey olmasından korkuyorum.Geçen yılda aynısı olmuştu dr a gitmiştim bişey çıkmamıştı.Öffffffffff

geçmiş olsun tatlım yaaa ihmal etme bak ama

üff heryerde aynı durum şüket haline tatlım buna da şükür de

Ben 10 dk yokum canlarım markete gidip sakız ve nohut alacağım.Sigara içmemek için

mısraaaa cıkk nohut la napcaksın ki bana da söyle nolur bırakcam artık şu zıkkımı yaaa
bide nişanlıma söz verdim evlenince içmiycem diyee üfff yalana bak

Kolun da ve kolaltındada var mıydı cnm?

Selam kızlar, yukarısı biraz kalabalık oldu ama sayfaları okudukça aldım ve Khena nişanlına takılmış durumdayım ve sevgili rasibam benim duygularımı dile getirmiş.
Benim nişanlımda inatçı biri ben şimdiye kadar sadece ev konusunda onu ikna edemedim başka bir evi istiyordum istemedi ailesine yakın olduğu için istemediğini düşünüyorum bana açıklama yapmadı. şimdiki evimizi tuttu ki ben pek hoşnut değilim evden ama kira düşük olduğu için fazla üstelemedim. o da sevmedimin farkında ömrümüz burada geçmicek 1-2 yıl içinde kendimi toparlayınca gideriz diyor bana takılmayayım eve diye.
Ayrıca bizde herşeyi kendimiz yapıyoruz. onun ailesi hiç birşey ile ilgilenmiyor benim ailem ilgileniyor. Annem şimdiye kadar illaki şöyle olacak demiş değildir. Dağıldım biraz yazarken. Khenacım annede, nişanlında seni üzdüklerinin farkında değiller her ikiside dikmişler kafalarını kendi istedikleri olsun istiyorlar.
Şöyle yapsan çok zor ve sıkışabilirsin ama kuaföre erken git nikah gününü düğün gününe al. Fotoğrafçıdan sonra nikah olur o zaman de bakalım o zaman ne diyecekler. ordanda salona geçersiniz.

rasiba, akrabalar neen alınıyor kıyafet hiç bilmiyordum.

ududub, arkadaşına çok üzüldük. Allah Kimsenin başına vemesin ama hayırlısı ne ise o olsun.

Benimde sol kolum koltuk altım vede göğsüm ağrıyor kötü birşey olmasından korkuyorum.Geçen yılda aynısı olmuştu dr a gitmiştim bişey çıkmamıştı.Öffffffffff

aynı ağrılar benim sağ tarafımda 3 gündür var. Hafiaf bastırınca daha fazla acıyor. Dr gitmeyi bende hiç istemiyomm.

Tatlım bırakma yöntemlerinden biri karabaş otu diye bir bitki.Kaynatıp çay gibi içiyorsun.

Birde çubuk tarçınlar var yani yani öğütülmemiş olan,sigara içmek istediğin anda onu ağzına alıyorsun yada bir parça koparıp çiğniyorsun.

Nohutu oyalanayımda aklıma sigara gelmesin diye,birde tok tuttuğu için aldım.

Tabi yukardaki yöntemleri bilmekle uygulamak arasındada fark var,şekil a da görüldüğü üzre :::))))))

mısracım göğsümde kolumda ve sırtımda ağrı oluyordu ğöğsümede dokununca bile ağrı yapıyordu.göğsünü bir kontrol etsene tatlım herhangi bişey eline geliyormu?

ya KHENA ben düğün salonunda nikah kıyılmasına neden karşı nişanlın onu merak ediyorum?nişanlın asker falanmı lojman için falanmı erken nikah yapıyorsunuz?

mısracım göğsümde kolumda ve sırtımda ağrı oluyordu ğöğsümede dokununca bile ağrı yapıyordu.göğsünü bir kontrol etsene tatlım herhangi bişey eline geliyormu?

Koltukaltıma doğru bir ağrı ve şişlik hissediyorum ama tabi iyi bakamadım burda.Akşam iyice kontrol edeyim cnm.Sırtımdada var ağrı oturuş şeklimizden ve yatıncaya kadar pc başında oturmamda kaynaklandığını umud ediyorum

made cim ben anlatayım sana

şşimdik şööleee :

aslında khena nın nişanlısıda istiyordu önceden salonda nikah kıyılmasını ama khena nın annesi konu açılınca ''illa salonda kıyılacak yoksa ben gelmem '' deyince nişanlısıda inat yapıp '' annen böyle dediği için bende salonda nikah yapmak istemiyorum '' diyor

sanırsam olay böle gelişti

selam kızlar, anca gelebildim ben...

Geçmişi şöyle bir okuyuverdim...

Rasiba, nazar değdirceksin sen nişanlına...

Khena... Seninle nişanlılarımız ne kadar benziyor.
Şimdi sana biseyler anlatacağım, uzun olursa kusura bakma...

Benim nişanlımın ikinci evliliği olacak bu. ılkinde düğün yapmış aileler istiyor diye. "Hayatımın en kötü günlerinden biriydi, aileler kavga etti, o kadar para ödedik, milletle öpüşmekten başka birşey yapmadık" diyor. Bu nedenle düğün istemiyorum diye tutturdu. e ben de küçük de olsa bir düğün istiyordum, benim ilk evliliğim sonuçta...

Bu birinci konu... ıkincisine gelince. Şehrin uzak bir yerinde de evi var. Benim evim ise şehrin göbeğinde. Alışık değilim yani uzak oturmaya. Hem de ilk eşi ile oturduğu ev... ıstemedim oturmak...

Veeee kavga gürültü... Henüz nişanlı da değiliz o zaman... ıstemeye gelecekler, dedi ki "sen bu iki konuda karar ver, ona göre istemeye gelelim". Durum o kadar ciddi yani.. Bi gün ben ikna ediyorum onu, ya da sanki yumuşatıyorum, ertesi gün pat dönüveriyor.

Sonra düşündüm, bu adam inat... Bir şekilde ben taviz vermeden o vermeyecek. Düşündüm hangisinden vazgeçemem? Düğünden vazgeçemedim, ilerde pişman olursam telafisi yok diye korktum. Evi istediğimiz zaman değiştirebiliriz dedim. Belki para biriktirir yenisini alırız dedim. Düğünü tercih ettim, ev de onun istediği gibi oldu. ıkimiz de bir şekilde memnunuz... Ben birşeyden fedakarlık ettim, o birşeyden. Ve ikimiz de istediğimiz birşeyi aldık...

Şimdi senin durumuna gelince.... Eminim okuyunca demişsindir ki benim elimde olsa ben de fedakarlık yapayım, ama annemler yapmıyorlar ki... Nişanlın muhtemelen şöyle düşünüyor, ne istedi ise yaptım, ne dediyse yaptım... Bi nikahı ayrı yapayım dedim, onun için de çok önemli değildi sonuçta. Ama annesine karşı gelemediği için onu yapmıyorum diye kriz çıkartıyor. Ben sana demiyorum ki sen yeterince sey almışsın annenleri karşına al bu sefer de onun istediği olsun...

Ama annenin ben gelmem o zaman demesi pek iyi olmamış tabi. Nişanlın da tepki göstermiş buna. E haklı adam, hele bi de inatçıysa... Bana öyle geliyor ki, sen de biraz dediğim dediksin...

Şimdi canım, iki yol var önünde,
1. nişanlını ikna etmek
2. aileni ikna etmek

Anladığım kadarıyla sen de nikah salonda olsun istiyorsun, bu durumda 1.si için daha cok uğras vermen gerekiyor. Ben senin yerinde olsaydım... " sen bakma anneme babama ben ikna ederim bir şekilde onları, bizim ne istediğimiz önemli, bunun olmasını çok isterim" derdim.. biraz cilve, biraz sırnaşma, biraz dudak bükme...

Ve son bir şey daha... Annenle babanı bence ikna etmelisin. Yani nişanlın nikahın salonda olmasını kabul etse bile, bunu onlar istediği için değil siz ikiniz istediği için olduğunu bilmeliler.

Çok uzun oldu, demek istediklerimi anlatamamış olabilirim. ış çok fazla (az olsa ne kadar yazacaktim acaba) geriye dönüp yeniden okuyamadım...

benimkide straplez zten duvak sırtı kapatıyor. rahibe duvak olduğundan normal deuduğunda omuzlarda kapanıyor oynarken allah kerim..

yasmincim çok üzüldüm ya şu kriz bahanesiyle maaşları düşürüyorlar ya sinir oluyorum sanki bu güne kadar işler çok iyidide şimdi kriz var diye yok işçi çıkar bide maaşı düşür 2 kişinin işini bir kişiye yaptıracaklar bide maaşı düşürüp o kişi işten çıkarılmadııma şükür deyip var gücüyle çalışacak ne ala devlet ve işveren vallahi

KHENA ve diğer arkadaşlar şunu söyliyim lütfen ama lütfen kendinizi DÜNYANIN MERKEZı gibi görün..bu sizin düğününüz yaa en basit isteklerinizi kimsenin sorun yapmasına izin vermeyin...ne kadar mutlu olduğunuzu tartın,unutmayın bu dünyada kimse vazgeçilmez değildir,SıZ bile...

Tubişcim bizde adettir gerçi çok eskidendi ama babam hala eski kafalı olduğu için yapacak bişey yok amcalar dayılar teyzeler halalar düğüne çağırılırken davetiyeyle birlikte hediye gönderilir dayılara amcalara ayakkabı gömlek teyzelere halalara kumaş basma çünkü bu kişiler bilezik takacak kişilerdir o yüzden hediyeyle çağırırlır.

aynen sana katılıyorum ben nişanlıma göre dünyanın merkeziyim ama vazgeçilmezde deyilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…