ay kızlar safran çayını duydunuzmu?zayıflatıyomuş?
ay kızlar safran çayını duydunuzmu?zayıflatıyomuş?
taksite böleceklermi bakalım yarın gidip öğrenicem bi.olmadı bankadan kredi çekip bankaya taksitle öderim.of valla battım ben ya.ne zaman çıkacak bizim şu miras valla bıktım ya bıkkttııımmmmmmm
kuzum eşimin komutanının eşi kullandı kadın dipçik gibi oldu ondan duydum..
bide emziklki kadınlarda kullanabilir yazıyo ona güvendim siparişi verdim bile:)
yahu benim bel bölgemde can simitleri oluştu.spor yapacak vaktimde yok nasıl geçecek bu
cnm valla Allah kolaylık versın..aynı durum bende de var senı cok ıyı anlıorum şöle ki bende cok acelecıyım sıkıntıyada gelemıorum gercı bızım evlenmemıze daha 6 ay 24 gun var ama ben böyleysem senı dusunemıyorum yerınde olsaydım ve 3 ay kalmıs olsaydı ben senden daha fazla gerılırdım sanıorum..
ama sımdıden bıle kendı kendıme sıkıntı yapıorum mesela ceyız borclarım var bırr ıkıncısı sadece beyaz esya ve tv aldık daha bızım tadılat ısı var mobılyalar alıncak ofof dusundukce gerılıorum mıllete saldırıorum annemle son zmaanlarda cok tartısır olduk..
bıde cok cabuk hastalanıorum yemek yıyemıorum..nefesım kesılıoo bazen..
senın 3 ay sonra bıtıcek derdın daha benım coook var hep gerılıcem yanı..
bence sen cok sanslısın..
Canım benim ,balayı için bütceniz nereye elveriyorsa oraya gidin.Borçla falan gidilecek balayının bir anlamı olmaz.
Biliyorsun bende yeni evliyim hiçbir yere gitmedik neden beğendiğimiz yerler çok pahalıydı bir geceliği 450-500 tl gibi.Yeterince borcumuz var birde bunu eklemeyelim dedik hiçta pişman değilim
ne kadar şanslıyız elif aslında denize girince hiç batmıcazzz. boğulma tehlikemizde yok hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5
yahu benim bel bölgemde can simitleri oluştu.spor yapacak vaktimde yok nasıl geçecek bu
ne kadar şanslıyız elif aslında denize girince hiç batmıcazzz. boğulma tehlikemizde yok hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?