2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

croiselle sağol canımm..

ya biz yaseminle tam yılbaşında karar verdik zayıflamaya.. dimi kıs yasemin..
iyikide böyle bir karar vermişiz yoksa ben hala 70 kilo 42 bedene zor giren bir insan olarak dolaşıyor olacaktım..

tek yapman gereken sık yemek ve az yemek. sen yasemine bakma ona kalsa o ölüm diyeti yapacak... :roflol:

Hımmmm içindekiler zaten zayıflatan ürünler;

Funda
Biberye
Altınotu
Adaçayı
Mısır Püskülü
Kirazçöpü
Sinameki
Defne Yaprağı
Isırgan Yaprağı

Mate Çayı
Yeşil Çay
Rezene
Nane
Narçiçeği
Bamya Çiçeği
Civanperçemi
Kuşburnu
Papatya
Ardıç Tohumu

ay kızlar safran çayını duydunuzmu?zayıflatıyomuş?

lahana suyu, elma sirkesi, soğan suyu, mısır püskülü, şimdide safran çayıı..
bu kadar bitki işe yarıyosa neden hala kiloluyuzz klava:
bence hiç bir şey işe yaramıyor.
1. si zayıflamaya kesin emin olup bırakmamak lazım. o kiloları 1 haftada almadıkk.. sizi sürekli motive edecek birini bulun bencee (Benim motive edicim yasemine)
2. si sık sık yemek yiyinn..
3. sü birazcıkta spor

bu 3ünü yapın haftada 1 kiloyu garanti ediyorum
hafta da 1 kilo demek ayda 4 kilo demek
3 ayda 12 kilo demek 12 nin üstünde kilo vermesi gereken varmı aramızda bilmiyorum..
onun için otu, çayı bırakın uğraşmayınn. :lepi:a.s.
ayda 4 kiloyu garanti ediyorum yeterki o şeylere vereceğiniz parayı bana verim hahahaha
taksite böleceklermi bakalım yarın gidip öğrenicem bi.olmadı bankadan kredi çekip bankaya taksitle öderim.of valla battım ben ya.ne zaman çıkacak bizim şu miras valla bıktım ya bıkkttııımmmmmmm

canım inşallah halledersin ama önce bir mali müşavirden bilgi al onlar bu işlerin kurdudur.

Son düzenleme:
kuzum eşimin komutanının eşi kullandı kadın dipçik gibi oldu ondan duydum..
bide emziklki kadınlarda kullanabilir yazıyo ona güvendim siparişi verdim bile:)

safran çayı...

Bölgesel Zayıflama :
Yağ yaktırarak zayıflatan bir ürün olduğu için. Bölgesel zayıflama gerçekleşmektedir. Hangi Bölgede fazlalığınız varsa o bölgede (Göbek-Basen) zayıflatma gerçekleştirir.

Kalıcı Zayıflık :
Vermiş olduğunuz kilolar yağlarınız yakılarak gerçekleştirildiği için kalıcı olmaktadır. Bir takım ürünlerde olduğu gibi vücuttan su attırarak zayıflatmadığı için vermiş olduğunuz kiloları hızlı bir şekilde geri almazsınız.

Kullanım Kolaylığı
Toz(aroma) halindeki ürünümüzün içimi çok hoştur. 1 su bardağı sıcak suyun içerisine bir çay kaşığı konulup karıştırılarak içilir veya 1 yemek kaşığı yoğurt'un içerisine 1 çay kaşığı konularak yutulur aç-tok farketmez.

Mide ve Bağırsak Dostu:
Ürünümüz içeriğinde bulunan bazı bitkiler mide şişkinliği bağırsak gazları ve tembelliğini
giderici etkiye sahiptir. Size daha rahat bir yaşam için.

Safran Zayıflama Çayı Nasıl Kullanılır

Toz aroma halindeki ürünümüz dilersen 1 su bardağı sıcak suyun içerisine 1 çay kaşığı konulup karıştırılarak içilebilir.

Dilerseniz 1 yemek kaşığı yoğurdun içerisine 1 çay kaşığı konulup yutulabilir.

Günde 3 defa kullanılmalıdır. AÇ, TOK farketmez.

anammm safran çayımı hani nerde yaaaaa

bende istiyom bi bakayım bakayım buralarda varmı 70 yateleee de çokmuş be ya

Canlarım ben şimdi çıkıyorum,akşam burada olanlarla görüşürüz.Hepinizi öptüm

70 gayme bu ay beni bozar :)

Sen bir dene bakalım devrem,sonuçtan haberdar et bizi

yahu benim bel bölgemde can simitleri oluştu.spor yapacak vaktimde yok nasıl geçecek bu

ne kadar şanslıyız elif aslında denize girince hiç batmıcazzz. boğulma tehlikemizde yok hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5

evt cnm sna göre şanslı olduğum doğru bende aceleci ve pimpirikli biriymdir ama 6 ay öncesinden öle bi strese girmedim çünkü hiç evlenmeme 6 ay kalmadı kaydirigubbakcemile5 herşey bir anda oldu bitti... kendimi direk 5 aydan geriye sayarken buldum:))))
Allah kolaylık versin hepimize canım:ecrin_bebek:

haklısın canım bende biras biras onu düşünmeye başladım...ama işte farklı ve özele olsun istiorum... bir yandan da şimdi farklı bi ülkeye gitcez bukdr koşuşturmacanın arkasından dinlenmek istiyecez gezecek enerjimiz kalmamış olacak okdr para verip gittimize değmeyecek... sanırım küçük sakin bir yer tercih edeceğim cennet ülkemde:)))

ne kadar şanslıyız elif aslında denize girince hiç batmıcazzz. boğulma tehlikemizde yok hihoyyythihoyyytkaydirigubbakcemile5

ben batmak istiyorum yaa.bir sürü güzel vücutlu rus hatunların olduğu otelde ben çirkin görünmek istemiyom kocişe :1rolleyes:

burcucellocuğum gönlüne göre gelinlik bulduun için çok sevindim senin adına bende umarım bulurum off off... çokta ii fiyata almışsın cnm güle güle giy:))))
yaseminciğim bizimle paylaştıın hikaye çok güsel ve anlamlı çok hoşuma gitti teşekkür ederim...

khenacığım
, gözün aydın canım, çok mutlu oldum ölüdeniz harika olur... tam balayı için bence sakin bir yer dinlenmelik tam benim de aklımda olan bir alternatif mekan:))))

bu arada kızlar zayıflamak için yeni bir formul buldum hemde acayip eğlenceli hahaha Wİİ bayıldım... cmt günü 10dk belki daha az hulohop çevirmece oynadım pazar günü nasıl hamsam her yerim ağrıdı... birasda teniz oynamıştım... teniz ve hulohop benim favori oyunlarım olduuu... acilen alacam kendime step falan da war bayıldım yaaa... hem eğleniosun stres atıosun hemde zayıflıosun tam benllik:))))

yahu benim bel bölgemde can simitleri oluştu.spor yapacak vaktimde yok nasıl geçecek bu

canım sabahları mekik çek kalkar kalkmaz üstünü giyinmeden:)))
sabah 5dk erken kalk ilk bir hfta 10 tane, 2. hfta 15, 3. hfta 20, 4. hfta 25... böyle yapabildiin kdr yap... vaktin olursa aynı şekilde akşamlarıda mekik çek...
ben denemiştim artık karın kaslarım belli olur hale gelmişti:))) 2 ay sonra... sabah 25 akşam 25 çekiordum:)))kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…