2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

tenisi ben de tavsiye ederim yarım saat oyna ter su içinde kalıyorsun
amma velakin kalkcan hazırlancan kort ayırtcan eline raketi alcan partner bulcan falan zor iş ben çok üşeniyorum çoğu zaman benimkinin zorlamasıyla gidiyorum,sporu gerçekten sevmen ve istekli olman lazım
benim ve elif gibi bi tarafını pek kaldırmak istemeyenler içinse pilatesi öneriyorum 2 ayda dipçik gibi olursunuz yerimseniben ebru şallı ile olanı olsun :))))

haklısın cnm bende çok üşeniyorum hazırlanıp gitmeye tenis oynamak çok eğlenceli ama işte nintendo wii deki tenis harika öle giyiniyim, kort bulayım vs derdin olmuo... ewinde oynuosum ama kendini fazla kaptırınca oraya buraya çarpıosun ortalıı boşaltman gerek:))))

:roflol: kız allah iyiliğini versin nastasia sen wii deki tenisten mi bahsediyodunn :roflol: bak ben orda hiç oynamadım :))) kaydirigubbakcemile2

bence dene cnm bağımlılık yapıo bırakamazsııın:)))
acilen çeyizime alacam bi tane:)))) ps3 aldık ama bi de wii lazım :))))

bende geldim.ve nastasianın sporuna başlıyorum hemen haydi bakalım 1-2 kaydirigubbakcemile2 1-2 kaydirigubbakcemile2 1-2 kaydirigubbakcemile2 off yoruldum bile

bu arada burcucello ayakkabının resmini benim için yeniden koymuşsun çok beğendim canım güle güle giy kuuşşşuummm.biz niye kaynatamıyoruz artık.akşamları niye girmiyosun bakiim sen?

korkma ha gelmicem,davetiye yollıcam sadece ve sende geleceksin yoksa valla bulrum seni zorla getiririm kaydirigubbakcemile işte böyle

iyiyim mısracııım tşk ederim:)))
bugünüm çok iyi geçti çok şükür iş yerimdeki problem halledilecek sanırım:))) umarım diğer günlerimde böyle güsel ve huzurlu geçer:))))
elifciğim devam pes etmek yok... yalnız önemli bir noktada tok karnına sakın yapma bunu:)))
1 hfta düzenli yap fark edeceksin bak kesin... üşenmeyip bende yapsam çok iyi olacak yaa neyse...

elifciğim Allah kolaylık versin cnm sana bu saatte iş off yaa... ee sabah kaçta işte oluosun???

yaa canlarım ben bu işe başlamadan önce step-aerobic hocası olarak çalışıyodum.hayatım boyunca 48 kilonun üstünü göremedim.göğsümdeki kaburga kemiklerini sayardı annem.sonra sporu bırakınca 2 sene sonra böyle oldum.şu an 52 kiloyum.sürekli alıp veriyorum vakitsizlikten sporda yapamıyorum.koşturmacalarda bitince hiç hareketsiz kaldım ve hayatımda ilk kez millete görünce dalga geçtiğim can simitlerine bende kavuştum.gülme komşuna gelir başına.e yaş ilrleyince metabolizmada eskisi kadar hızlı çalışmıyor.spor yapmam lazııımmmmm.

ya sabah 8 akşam 4 yada-akşam 4 gece 12 çalışıyorum.genelde daha evli olmadığım için geceyi bana kaktırıyorlar ama 2 ay sonra görüşeceğiz

korkma ha gelmicem,davetiye yollıcam sadece ve sende geleceksin yoksa valla bulrum seni zorla getiririm kaydirigubbakcemile işte böyle

Aşkolsun cnm ya korkma diyorsun ne korkusu tersine çok sevinirim gelsen.Ev adresimi tam olarak bilmiyorum cnm,bir fatura bulup adrese bakarım birazdan:1hug:

tamaamm geleceksin demi?valla çok istiyorum ya burdan birinin yanımda olmasını.çünkü herşeyimi burada sizinle paylaştım iyi-kötü herşeyi.kocaa bi 6 ay hergün dertleştim sizinle ve en güzel günümde birinizin bana eşlik etmesi beni çok daha mutlu edecek.aslında herkesin yanımda olmasını isterim ama hayat şartları mesafeler buna izin vermiyor maalesef

elifciim vücudun spora alışık olduundan bırakınca tabii hemen almışsındır ama hemende werirsin aslında sporla:)))
çalışma saatlerinde gündüz olan iide dier biras yorucu olur sanırım... yazın çekilirde...
bananneee ben kıskanırım banada geliinnnn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…