kıyamam khenam son anda yetiştik ama:))
ya ben gine anlamadım galiba
sen nasıl bir yer istiyosun..
abant düşünüyosun. abant yakın sapancada yakın ?
yani denize girebileceğin bir yermi düşünüyorsun?
Selam kızlar..
yerimseniben
Yafs çeyizci topiğine nolmuş yafs epeyceene bi baktım sonram anladım kitlenmiş düzenleme varmışş..:uhm:
Eee kızlar nirede nerede yazışıyonuzz şaşırdım kaldımm hiç biğenmedim böyle benneyaptımki
evet sayende senden korkuyorlarrr...
bundan sonra avukatımla görüşün kızlar özellikle yasemin :dilcikar:
kızzzzzzzzz ne diyon ben saf ve masum bir kızımburcu gitme o spordan bişey olmaz daha doğal sporlar var elif olsaydı anlatırdı ne de olsa tecrübeli :roflol:
sen numara söyledin geldimmmm dedin nereye geldin CADIARZU bak şimdi terör estirmeye başlıycam yine...kıyamam khenam son anda yetiştik ama:))
ben varım artık korkma sen sığın yamacıma yawrim :jeyyar:evet sayende senden korkuyorlarrr...
bundan sonra avukatımla görüşün kızlar özellikle yasemin :dilcikar:
anlatam canım, herkes güneye git diyor ama nisan ayında oralarda sezon açılmamış oluyor. deniz suyu sıcaklıkalrı düşük. havuza girersiniz diyorlar havuzu sevmiyorum.
Yani bir dünya yol git her yan kapalı deniz yok benim için anlamsız geliyor. Bende diomki yakınlarda olsun uzun olu pek sevmiyorum zaten sakin dinlenelim yeter. o yüzden abant düşündüm orası her mevsim güzelmiş. şimcik senin fikrine gelelim de bakalım neymiş necimiş dedin yer.
ahh ahh daha var diyenler kızlar.
burcuözge, ben 4.yüm.
birde şuaraya bakmanızı rica edicem. http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/226497-nazariks-in-dugun-resimleri.html
nazarın üzerindeki elbiseden kına gecesinde giymeyi düşünüyorum. birde mavi elbise var ki ordaki tombik insan benim kaydirigubbakcemile3 onuda giyebilirim hangisi olacağına karar veremedim.
dörtttttttttttttt yetiştimmii:sm_cool:
anlatam canım, herkes güneye git diyor ama nisan ayında oralarda sezon açılmamış oluyor. deniz suyu sıcaklıkalrı düşük. havuza girersiniz diyorlar havuzu sevmiyorum.
Yani bir dünya yol git her yan kapalı deniz yok benim için anlamsız geliyor. Bende diomki yakınlarda olsun uzun olu pek sevmiyorum zaten sakin dinlenelim yeter. o yüzden abant düşündüm orası her mevsim güzelmiş. şimcik senin fikrine gelelim de bakalım neymiş necimiş dedin yer.
ahh ahh daha var diyenler kızlar.
burcuözge, ben 4.yüm.
birde şuaraya bakmanızı rica edicem. http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/226497-nazariks-in-dugun-resimleri.html
nazarın üzerindeki elbiseden kına gecesinde giymeyi düşünüyorum. birde mavi elbise var ki ordaki tombik insan benim kaydirigubbakcemile3 onuda giyebilirim hangisi olacağına karar veremedim.
yasmin bacım sen kaçıncı geldinki:))ben sonuncuyum o kesinde:))
ne demiş atalarımız laftan anlamayanın hakkı kötektirrklava:
tam sözü hatırlayamadım idare edin:roflol:
özge kızım hakkaten korkulur senden hee herkesi sıraya dizdin hee kaydirigubbakcemile5
ben 1. geldim made :hooray:
burcu allah iyiliğini versin emi :roflol: :roflol:
yawrim özge deme burcu de sevdiklerim burcu derr :1hug:
sen saydın mı ben mi görmedim şiiitt yaverler saydımı bu zilliiklava:
hee seninde iyiliğini versin :roflol: boşuna düttürü leyla dememişler bana :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?