2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ya ben gine anlamadım galiba

sen nasıl bir yer istiyosun..
abant düşünüyosun. abant yakın sapancada yakın ?
yani denize girebileceğin bir yermi düşünüyorsun?

anlatam canım, herkes güneye git diyor ama nisan ayında oralarda sezon açılmamış oluyor. deniz suyu sıcaklıkalrı düşük. havuza girersiniz diyorlar havuzu sevmiyorum.
Yani bir dünya yol git her yan kapalı deniz yok benim için anlamsız geliyor. Bende diomki yakınlarda olsun uzun olu pek sevmiyorum zaten sakin dinlenelim yeter. o yüzden abant düşündüm orası her mevsim güzelmiş. şimcik senin fikrine gelelim de bakalım neymiş necimiş dedin yer.

ahh ahh daha var diyenler kızlar.

burcuözge, ben 4.yüm.

birde şuaraya bakmanızı rica edicem. http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/226497-nazariks-in-dugun-resimleri.html
nazarın üzerindeki elbiseden kına gecesinde giymeyi düşünüyorum. birde mavi elbise var ki ordaki tombik insan benim kaydirigubbakcemile3 onuda giyebilirim hangisi olacağına karar veremedim.

ya ben baktım mesajlar yoktu ama ve ben 4.düm hangi ara geldi o mesajlar 6.mı oldum şimdi karıştım.

burcu gitme o spordan bişey olmaz daha doğal sporlar var elif olsaydı anlatırdı ne de olsa tecrübeli :roflol:
kızzzzzzzzz ne diyon ben saf ve masum bir kızım hçç bir şey anlamıyorumd ediklerinden ben bilmem elüfüm bilir tabiii
kıyamam khenam son anda yetiştik ama:))
sen numara söyledin geldimmmm dedin nereye geldin CADIARZU bak şimdi terör estirmeye başlıycam yine... klava:
evet sayende senden korkuyorlarrr...
bundan sonra avukatımla görüşün kızlar özellikle yasemin :dilcikar:
ben varım artık korkma sen sığın yamacıma yawrim :jeyyar:

vallahi resimdeki elbise güzel şekercim... şakkıdı

4. söylendi duymadın mııı :mymeka:

tubiş neren tombik yaaa deli bence elbisen çok güzel çok da yakışmış tatlışkom

özge kızım hakkaten korkulur senden hee herkesi sıraya dizdin hee kaydirigubbakcemile5

yawrim özge deme burcu de sevdiklerim burcu derr :1hug:
sen saydın mı ben mi görmedim şiiitt yaverler saydımı bu zillii klava:

ben 1. geldim made :hooray:

burcu allah iyiliğini versin emi :roflol: :roflol:

hee seninde iyiliğini versin :roflol: boşuna düttürü leyla dememişler bana :roflol:

kızlar ilk resimdeki kızı ben sanmıyonuz dimi altta mavi elbiseli gelinin sol tarafındaki benim.
ya o elbiseyi yada ilk resimdeki elbiseyi giyicem kınamda.

burcuözge, dedim ya ben baktım khena ve amdenin mesajları yoktu. yazım mesajı bi gönderdim sayfa atladı geriye bi baktım yeni mesajlar var.

:roflol: saydı saydı oda ilk sırada bulaşma ona kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…