kızlar ilk resimdeki kızı ben sanmıyonuz dimi altta mavi elbiseli gelinin sol tarafındaki benim.
ya o elbiseyi yada ilk resimdeki elbiseyi giyicem kınamda.
burcuözge, dedim ya ben baktım khena ve amdenin mesajları yoktu. yazım mesajı bi gönderdim sayfa atladı geriye bi baktım yeni mesajlar var.
burcunun çocuklarını düşünemiyorum
baba asker
anne ondan beter :roflol:
mısrada yok yazıldıı :dilcikar:
cezasını duyunca şok olacakk
bende düşünemyoum ama seninle aynı sebepten değil :roflol:
babamın çokkkkkkk çocuk delisi.. ve her dediğini yapacak cinsten... tabakları çıkarıp dolaptan oyuncak yapacak cinsten... delikafadulden
bende tam tersi disiplinli büyüdüm öylede büyütmeyi düşünüyorum mümkün mertebe...şakkıdı
ama nasıl yapcaz bilmem başta babayı yola getirmek lazım yoksa hem baba hem çocuk ceza alacak :roflol:
burcu ŞenizŞenizŞeniz git sporunu yap hemencik .
mısra, sarışın diilim canım kumral olan mavili benem.
ışılcım, doğru kişi tamamdır :içelim:
mısra bizden rütbeli canımm ona ceza meza yok öyle gelir teftiş eder gider numara saymaz sen hangi cüretle kendini onla bir tutarsın heeeeee:mymeka: dayak arsızı oldunnnn :mymeka:
mısra bizden rütbeli canımm ona ceza meza yok öyle gelir teftiş eder gider numara saymaz sen hangi cüretle kendini onla bir tutarsın heeeeee:mymeka: dayak arsızı oldunnnn :mymeka:
senağlama senağlama senağlama
ayrıca o zaman made de rütbeli o neden saydı seni topicten men etsin yazılı bi dilekçeylede gör sen :dilcikar:
ışıl saymadı hehe
ben 6.yım da mesaj falan çıakrsa önüme kabul etmem diyim 4 ten 6ya düştüm zaten internet yüzünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?