2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

tubişş tamam kızz oyy nasıl üzgün nasıl pişmann affedilmeyi bekleyen bir ceylan gibi ürkek... kıyabilirmi burcun sanaaa gell annemmm gelll... tamam hadi affettim. düşmüşün zaten elbise derdine...:1hug:
biri beni cimcirsede kalkıp sporumu yapsam :sm_cool: canım yapmak istii ama koca totomm istemiiii :roflol:

Noluyor bakiyim herkes tek sıra dizilmiş:))))))
Tubiş sen sarışın olan mısın?Ben resimde hiç kilolu birini görmedim ki :))))

Devrem nbr?

burcunun çocuklarını düşünemiyorum
baba asker
anne ondan beter :roflol:

bende düşünemyoum ama seninle aynı sebepten değil :roflol:
babamın çokkkkkkk çocuk delisi.. ve her dediğini yapacak cinsten... tabakları çıkarıp dolaptan oyuncak yapacak cinsten... delikafadulden
bende tam tersi disiplinli büyüdüm öylede büyütmeyi düşünüyorum mümkün mertebe...şakkıdı
ama nasıl yapcaz bilmem başta babayı yola getirmek lazım yoksa hem baba hem çocuk ceza alacak :roflol:

ışıl saymadı hehe
ben 6.yım da mesaj falan çıakrsa önüme kabul etmem diyim 4 ten 6ya düştüm zaten internet yüzünden

:roflol: :roflol:

burcu ŞenizŞenizŞeniz git sporunu yap hemencik .

mısra, sarışın diilim canım kumral olan mavili benem.

ışılcım, doğru kişi tamamdır :içelim:

aha bu mesaj topikimizin 2000 . sayfasına geçiş mesajımız olacak...
bu bir işaret olmalıı
kalkk burcu kalkkk sğor yappp mesajııııı

iyiyim devrem senden naber?rütbeyse en rütbeli benim kızlar tek sıra göreyim sizi esas duruşda lütfen:)):jeyyar:

yapmazlar yapmazlar burcucum git sen için rahat olsun. sporunuda yap aklın rahat olsun.

made, önceki sayfalarda sana bişi yazdıydım görmedin sanırsam. evlilik sözleşmesi nasıl oluyor bilgin varmı.

khena, nerdesin nerde Sapanca bilgileri tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…