• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

darısı senin başına mız mız sabret canım ve sakin ol ve şuna inan Allah sevenlerin yanında olur her zaman yardım eder.

off yhaa çok kıskandım ben sizi bizim ne zmn evleniceimiz belli deil ağustos ayında istemeye gelicekler bnm evlenmeme çok var=(( alevesen çok tatlısınız allah bir ömür böyu mutlu eder inş;)

canım olsun geç olsun da güç olmasın benim de düğünüm 2009 mayıs ayında ben de 5 yıldır bugünleri bekledim ve rüyada gibiyim

sıldım sekerrrrrrr ya kızlar bu gelınlık modelı begenılerım arasında sızce nasıl ama tabı bu renk deıllllll bembayaz olsun dıyorum bu olursa
2007model51qi4.jpg

sekerım benım gogusler bıraz buyuk nasıl bırsey alsam yanı ole kalın askılı fılan ıstemıom olursa tek askı olsun dıyorummmm bırde kesınlıkle tek parcaaa ıstıom

anam gene kacrdım ya neyse
mız mız bence daha guzel gelınlık var bıd eben bembeyaz ıstemıyom kırık beyaz olcak benımkı ıns

benım bır tane gozdem var bır bulsam o fotoyu koyacam cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk guzel kesın begenırsınız onuuuuuuu

0407143my3.jpg

bunun etek kısmı hoşuma gitti üzerinde değişiklikler yapılarak değiştirebilinir bu arad ben de bembeyaz istiyorum fikrim modle bakınca değişri mi bilmem

Back
X