• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

olurmu kızlar yaaaaaaa

yanı ferdune var ya yaprak dokumu onun sac rengı burda bu cok acık cıkmıs bole deıl bıraz daha koyuuuuuuu

bu da ben

[

Son düzenleme:
bence olur daha önceden saçını hiç kızıla boyatmışmıydın kızılı kullanmak çok zor oluo

canım suan sacım koyu kestane rengı onceden patlıcan moru vardııı ama baya oldu olmustu hos olmustuuuuu sımdı bu nasıl olur dıye kararsızım suratım rengı bu aralar cok solukkk belkı sacımı boyarsam rengım degısır dıyorum

açık tenlilerde çok hoş duruyo ama ii düşün derim gerçi daha önceden patlıcan moruna boyatmışsın denemekte yarar var ama sonradan pişman olma kızıldan dönmek çok zor:(

açık tenlilerde çok hoş duruyo ama ii düşün derim gerçi daha önceden patlıcan moruna boyatmışsın denemekte yarar var ama sonradan pişman olma kızıldan dönmek çok zor:(

cok koyu bır cıldım yok esmer degılım cokda beyaz deılım herkes pamuk dıye sever ama beyaz deılım sarımtırak bır rengım var bu aralarrrrrr

kızlar yazamdım bir türlü kusura bakmayın emi merfee öncelikle sana cevap biz burda herşeyi paylaşıcaz merak etme istediğin her konuda elimizden geleni yaparız.Benim evde netim olsa var ya sürekli sizlerle olurdum ama evlenince olacak şimdiden nişanlımla bilgisayarımızı toplamaya başladık.
Mız mız canım kilolu durmuyorsun ama yürüyüş derim bir de ekmeğği çok azalt çok su iç.Yürüyüş de günde en az 1 saat yürü derim ben.

bence kızıl gider sana ama koyu olsun güneşte belli olsun kızıl olduğu.Gölgede koyu dursun çok yakışır bence.Ama iyi bir kuaföre de danış

bence kızıl gider sana ama koyu olsun güneşte belli olsun kızıl olduğu.Gölgede koyu dursun çok yakışır bence.Ama iyi bir kuaföre de danış

cok haklısın aynen ole olsun ıstıyorum kılo konusundada oyle yapacam saol sekerımmmmmmm resımlerde nedense zayıf cıkıom yawwwww keske gelınlıgın ıcındede ole olsammmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ay kız yenı geldım valla patron vardı
kızl rengı cok sevyom bende ama asla boyamam sacımı cunku sureklı ıster ama mız mız sen daha onceden boyadın için sorun yok ben en cok kızılın bakır tonunu sevyom bakır kızılı
alev sen ne ettın bacı

hiç beğendımm bı gelınlık cıkmadı karsıma ama nışanlık dıktrıyom yarından 2.provam var cok heyecanlı yaaww modelın resmını koycem ama sorunn var ama sız en ıyısı benım albumden bakın gelınlıık resmı olandan ama arkası uzun deıl ve katkatları var turkuaz rengı

picture.php

ohhhh be koyabıldım yenı gelen arkadaslar ıçın koydum bu benım nışanlık modelı
arkası uzun deıl ve yandan katkat cıkıyo turkuaz rengı kıskananlar catlasın hıh
zaten gunlerımde azalıyooo ohh

tahmin ettim patron yüzünden gelemdiğinden hep yazdım nerdesin diye ama sesin çıkmadı.Aynı bildiğin gibiyim canım ya buralardayım ama canım sıkılıyor benim ya,Kızlar siz nasıl alyans seviyorsunuz yani beyazlı sarılı mı yoksa beyaz altın mı?Ben beyaz sarı seviyorum alyanslarımız bizim taşlı ve iki taraf beyaz beyaz kısımlarda taş var ortası sarı ama çok çizildi hep yeni kalsın isterdim...

canım elbiseni tahmin edebiliyorum çok güzel olmuştur.Nişan telaşı çok güzel oluyor tadını çıkar bak ben 1.5 aylık nişanlıyım eskidim sen de öyle olucaksın o yüzden tadını çıkar

Back
X