• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kız uğurböcüğü üzülme ben de seneye evlenicem.2009 geliniyiz ben nişandan sonra iyice anladım evimden ayrılacağımı ve kalan günlerimi ailemle iyi geçiriyorum.Ama sen alışıksın canım o nyönden şanslısın hem daha iyi olcaka yengenle olduğun için evlenmen çok iyi olacak

ya ölede bu gunlere okadr cok kavga edıyozkı cokta sevıyoz bırbırımızı ınan ama nedne hep sorun cıkıyoo ya nazar değiyo valla ıstıyomkı bıan once evlenım bı taraftan ayrılmaktan cok korkuyomm

ya ölede bu gunlere okadr cok kavga edıyozkı cokta sevıyoz bırbırımızı ınan ama nedne hep sorun cıkıyoo ya nazar değiyo valla ıstıyomkı bıan once evlenım bı taraftan ayrılmaktan cok korkuyomm

canım işte bu tür tartışmalardan dolayı nişanlılık döneminin fazla uzatılmaması tercih ediliyor.Biz çok iyi geçinen bir çiftiz ama aradaki mesafe bazen çok küçük şeylerden dolayı tartışmamıza neden olabiliyor.Bu hırçınlıklarda hep birbirimize olan hasret ve özlemden dolayı oluyor..Rabbim bizleri tez zamanda sevdiklerimize kavuştursun inşallaaaahhh.Artık kesin düğün tarihimiz 1 haftaya belli olur.Hayırlısı rabbimden...

kız senınkı uzakta benımkı gene yakın valla cko sabretıym haasımdıde tutturdu akrabama gtcem kım o tanıman sen otelde kalıyo 2gune kadr gtcek allahım ya kayınbabama srdum ben bılmıyom kızım bısuru ınsn gtttı tatıl dıye ıst a dedı off foff

canım o bizde de oluyor bir de etraf yüzünden tartışıyoruz biz.Birbirimize değil de şu şöyle yaptı falan filan ama mecbur bekliycez 2009 yılını.Seveye bu zamanlar evli olucaz inşallahsırnaşık şey

Hade Hayrlisi Cnm Yarin Gorusuruz Ben Kaçar Allahim Yarin Mutlu Olmak Isityom Türkiyemmmmmmmmm

Günaydın fıstıklaaaaaaar...

Heyecanla nişanlımdan hayırlı bir haber bekliyorum.Düğün işini bıraktım,eğer bu tayin olmazsa nişanlım açıkta kalacak.Bakalım ne olacak...

ıns kalmaz canım ınss hade hayrlısı
ferhat göcer kaza gecrmıs ama durumu ıyımıs ıns ıyı olur cnm yaa

günaydın kızlar dün hiç tam siteye giriyorum yazıcam birşey çıktı bir de bankada işlerim vardı fırsat olmadı özledim sizleri

canlarım ya beyaz eşyaya da özel tüketim vergisi gelecekmiş hem de %20 geçen hafta beyaz eşya baktık sonra erken dedik vazgeçtik.1Temmuz 'da başlıyor acaba bu haftasonu alsak mı beyaz eşyaları ne dersiniz ama ben kışın alalım diyordum.Şimdi daha 10 ay var şaşırdım kaldım.

hayırlı haberler bekliyoruz arkadasım
insallah hersey gönlünüze göre olur

canımm çok şükür nişanlım işsiz kalmayacak.1-2 gün içerisinde tayini belli olacak.Ondan sonrada düğünün olup olmayacağı kararı verilecek.Aslında benim içimde korkular başladı.Yani düğün olursa ekim ortası gibi olur ama bana sanki hiç bişey istediğim gibi olmayacakmış gibi geliyor.4 ay çok az bi zamanmış gibi geliyor.Ne bileyim yaa.Bi yandan sevdiğime kavuşmak istiyorum,diğer yandan hayallerimin gerçekleşmemesinden korkuyorum.Karmakarışığım bu aralar.
Aslında beni en çok yıpratan bu belirsizlikler oluyor.Yani bilsem düğün olacak,ona göre hazırlıklara başlarız hemen.Ama hiç bişey belli değil ki.Bana bu sene veya seneye düğün yapacaz deselerde bende böyle belirsizlikler yaşamasam.Valla şuan tek düşüncem bu belirsizlik bu şekilde devam ederse bu düğün seneye kalırr .Bende yan gelir yatar keyfime bakarım.:dilcikar:

canlarım ya beyaz eşyaya da özel tüketim vergisi gelecekmiş hem de %20 geçen hafta beyaz eşya baktık sonra erken dedik vazgeçtik.1Temmuz 'da başlıyor acaba bu haftasonu alsak mı beyaz eşyaları ne dersiniz ama ben kışın alalım diyordum.Şimdi daha 10 ay var şaşırdım kaldım.

Bende sabah sabah bu zammı görünce şaşırdım.Düğün sezonu açıldı zamlar başladı.Ne bu yaaa.Sömürülüyoruz resmenn.Kötü Kazen
Canım benim düğünün seneye olacağını bilsem kışın alırdım beyaz eşyamı.Kışın zam gelmiş olsada daha uygun oluyor.Tabi karar sizin yerimseniben

Bende sabah sabah bu zammı görünce şaşırdım.Düğün sezonu açıldı zamlar başladı.Ne bu yaaa.Sömürülüyoruz resmenn.Kötü Kazen
Canım benim düğünün seneye olacağını bilsem kışın alırdım beyaz eşyamı.Kışın zam gelmiş olsada daha uygun oluyor.Tabi karar sizin yerimseniben

bend e öyle düşünüyorum ama 2400 ytl beğendiğimiz dolap 2900 olacak ama kışın genel bir ucuzluk da olur bilemiyorum düşünmek için fazla vakit de yok bu haftasonu alsak mı almasak mı nişanlım sen bilrisin diyor

Bu arada kızlar tayinimiz Osmaniyeye çıktı.Pek sevinemedim açıkcasısenağlama.Umarım oraya gidince fikrim değişir

canımm kendine çok iyi bak..bol bol dinleen.

canım teşekkür ederim üniversiteyi okuduğum yere yani Şarköy'e gidicem ve geçen yıl tatili hep denizde geçirmiştim çok yorulmuştum.Bu yıl Şarköy'de birkaç gün kalıcam ve çoğunu evde çeyizliklerimi bir araya toplayarak geçiricem çünkü düğünüme kadar başka iznim olmıycak ne var ne yok bakıcam.Evde bilgisayarım yok yoksa yazardım.Umarım nişanlının tayini istediğiniz gibi olur.:a015:

Back
X