• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Bugün kimsecikler yok herhalde..:uhm:

Uğur böcüğüm iş yerindeki hatlarda sorunmu var yoksa yine:sm_confused:

Canım kendi adıma konuşayım,bende nişanlanmayı 1 yıl boyunca bekledim.Hep bahane bahane ama çok şükür sonunda nişanlandım.Bu işler biraz sabır istiyor güzelim.Sen annenin üzerine düş,istemeye gelecekler şu gün benden demesi de.Bak bakalım nasıl etekleri tutuşuyor o zaman lülülülülülü.

:sm_cool: eed ii fikir canım ya neyse en azından bi ben degilmişim saol a.s.

öle Iste Neysee Turuncu Sen Naptin Cnm

Kıyamam sana...senağlama
En yakın zamanda güzel haberlerini bekliyorum canım.:teselli:

Bende ne yapayım işte.Osmaniye kararına alışmaya çalışıyorum.:bbo:
1-2 güne kadar nişanlımın ailesi düğünün ne zaman olacağına dair bir karar alacak.Her zaman ki gibi beklemedeyim yine ne olsun.

bende merakla beklıyorum cnm benm ınan ılk paylascam ınsanlar sızlersınız dun okadr bunaldımkı cıktım para harcadım bee days ın colursınn cok beğendım orgu battanıye setını aldım 185 ytl mını etek aldım falan

b28ca09afd.jpg
dun bunu aldım can sıkıntısından

Çok güzelmiş canım yaaa.Güle güle kullan.Canın sıkıldığında kendini dışarı atman güzel bişey.
Evde kapalı kalma emi.

Şunuda dilinden hiç eksik etme : “Tevekkeltü teallah” .
Belki bu yaşadığın ilişkiniz için bir imtihan.O yüzden Allah'a havale et güzelim.Biz daima hakkımızda hayırlısını dileyelim.Bu şekilde içini ferahlat.

zaten öle yapıyorum cnm sukredıyorum sağlığıom yerımde ama kalbımın yureğımın canımın yarısı o kopup gtsın ıstemem hele asla sıtem beddua etmem

canımın yarısı gıttı allahımm nasıl yasıycam onsuz askımdan vazgecılmezımdan ayrıldım ya allahım onu bana bağışla nolurrr

Canıııım yaa bu kadar kolay olmamalııı.Ayrılmanızı gerektiren durum ne kiii.
Bu kadar çok severkeen neden ayrılık.Hemde nişan hazırlıklarının son aşamasındaykeen.senağlama

Böcüğüm diğer topicten okudum yazdıklarını.
Ya benim aklım almıyoor.Aranızda hiiç sorun yokken neden böyle olduu.Aklımada gelen acaba bi hastalığı falan varda seni üzmemek için mi ayrılıyor.Hani filmlerde olur ya kafamçokkarıştı .Böcüğüm bence sevdiğini karşına al ve baş başa konuşun abinler falan olmadan.Ayrılık olacaksada en azından bu şekilde olmasın.
Var mı böyle yarı yolda sebebsizce bırakıp gitmek....Karşısına çık ve bana bi sebeb göstermeden bırakmam seni dee. :teselli:

slm kızlar ben geldımmmmm ısen ayrıldım :( sartları cok zordu sababh 6:30 kalkıyorum aksam 9 da vedeyım dusunun bırde buu bır kressss hıc dınlenmem yokkkkkkkkk ve parasıda azdııııı bıraktımmmmmm

canımın yarısı gıttı allahımm nasıl yasıycam onsuz askımdan vazgecılmezımdan ayrıldım ya allahım onu bana bağışla nolurrr

aaaaaaa canım cok uzuldummmmmmmm sevenler ayrılamaz hele kııııı evlılık dusunuyorken kesın bır derdı vardır senıde bu derde ortak etmemk uzmemek ıcın ayrılmak ıstemıstır yoksa baska bır sebep olamazkıııııııı

slm kızlar ben geldımmmmm ısen ayrıldım :( sartları cok zordu sababh 6:30 kalkıyorum aksam 9 da vedeyım dusunun bırde buu bır kressss hıc dınlenmem yokkkkkkkkk ve parasıda azdııııı bıraktımmmmmm

canım ayrılman iyi olmuş.O ne öyle ya.14 saat evin dışında olmak baya bi yorar insanı.Parası iyi olsa hadi neyse dicemde parasıda az mış.Bırakman daha hayırlı olmuş güzelim.Umarım en kısa zamanda başka bi iş bulursun a.s.

Böcüğümün durumu hepimizi çok üzdü.Ortada sebeb bile yokken ayrılmak...Umarım herşey yoluna girer.Söyleyecek başka bişey bulamıyorum.:çok üzgünüm:

ınanın cok kotuyum ya tarf edılemez kalbım gıttı koptu sankı
bugun gtcem cafeyı ıptal etcem nışanlık ıptal etcem

ınanın cok kotuyum ya tarf edılemez kalbım gıttı koptu sankı
bugun gtcem cafeyı ıptal etcem nışanlık ıptal etcem

Böcüğüm dur heleee.
Hiç mi geri dönüşü yok bu işin yaaa.Bi kez daha konuşsanız.Ya var mı böyle sebebsizce yarı yolda bırakmakkk.Sonu ne olursa olsunn ayrılığın sebebini bilmek senin hakkınn.O kadar emek var ortada yaaa.Yok mu elinin altında bi telefonn.Ara soor konuşun tekrarr.Hiç ni sevmemiş seni yaaa.

Back
X