• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

arkadaşlar benim bu topiğe ilk mesajım.. uzun zamandır sizlerin yorumlarını önerilerini okuyordum.. ilk mesaj yazışım kötü bir güne rastlayacakmış demek ki..uğur böcüğü, seni tanımıyorum ama inan çok üzüldüm.. Allah güç versin..inşallah hayırlı olur..

karanlığın en koyu olduğu anın ardından gün doğar ya..

arkadaşlar benim bu topiğe ilk mesajım.. uzun zamandır sizlerin yorumlarını önerilerini okuyordum.. ilk mesaj yazışım kötü bir güne rastlayacakmış demek ki..uğur böcüğü, seni tanımıyorum ama inan çok üzüldüm.. Allah güç versin..inşallah hayırlı olur..

karanlığın en koyu olduğu anın ardından gün doğar ya..

Canım sende aramıza hoşgeldin...a.s.

teşekkür ederim..erkek arkadaşımın askerliği geldi çattı.inşallah kısa dönem yapacak.. onsuz nasıl zaman geçireceğim bilmiyorum.. ama meşakkati veren Allah sabrını da verir derler..hayatta herşey kısmet meselesi.. ben de resmi birşey olmaksızın seneye evlenecekler kısmına bir atlayayım dedim..ya tutarsa hesabı :)

teşekkür ederim..erkek arkadaşımın askerliği geldi çattı.inşallah kısa dönem yapacak.. onsuz nasıl zaman geçireceğim bilmiyorum.. ama meşakkati veren Allah sabrını da verir derler..hayatta herşey kısmet meselesi.. ben de resmi birşey olmaksızın seneye evlenecekler kısmına bir atlayayım dedim..ya tutarsa hesabı :)

Sayılı gün çabuk geçer canım merak etme.Hem evlenmeden önce askere gitmesi daha iyi olmuş.Keşke benim nişanlımda gidebilseydi düğünden önce ama çok zor.
Bu arada söz-nişan falan var mı sizde ?

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benım acılen sole kolay ama etkılı bır dıyet bulmam lazımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Hayırdır mız mızımmm.Ufukta tatil falan mı görünüyor yoksa :dance:
Şöyle bi diyet bölümüne göz at istersenn.Uzun süre diyet yapmış biri olarak bende yardımcı olabilirim bak sana yerimseniben

Hayırdır mız mızımmm.Ufukta tatil falan mı görünüyor yoksa :dance:
Şöyle bi diyet bölümüne göz at istersenn.Uzun süre diyet yapmış biri olarak bende yardımcı olabilirim bak sana yerimseniben

yok canım nısan var benım ayın 25 cıvarı o zaman kadar 5 kılo en az vermem lazımmmmmmmmmmmmda

Sayılı gün çabuk geçer canım merak etme.Hem evlenmeden önce askere gitmesi daha iyi olmuş.Keşke benim nişanlımda gidebilseydi düğünden önce ama çok zor.
Bu arada söz-nişan falan var mı sizde ?

yok ya nerdeee:( askerden döner dönmez evlenelim diyor ama bakalım..hayal kuruyoruz işte..Allah nasip ederse niyet seneye yaza evlenmek..kısmet tabi..:1no2:

yok ya nerdeee:( askerden döner dönmez evlenelim diyor ama bakalım..hayal kuruyoruz işte..Allah nasip ederse niyet seneye yaza evlenmek..kısmet tabi..:1no2:

canım merak etme kısa donem cok cabuk gecıyorrrr benımkıde kısa donemdıııı valla ne oldugunu anlamadan ger dondu bazen dıyorum yaaaa sen yoksa benımkı kanırdırdın ne cabuk bıttı yanıııı sankı hayal gıbı gelıoooooo ama ALLAHIN IZNIYLE ODA GIDER SANA KAVUSUR HIC DERT ETMEE ZAMAN SU GIBIIIIII

canım yaa cok üzüldüm ve şaşırdım dogrusu.
ama oturup konusmadan sakın acele karar vermeyin
pişman olacagınız davranıslarda bulunmayın
allah gönlünüze göre herseyi verir insallah

canımın yarısı gıttı allahımm nasıl yasıycam onsuz askımdan vazgecılmezımdan ayrıldım ya allahım onu bana bağışla nolurrr

iyi yapmışsın canım
calısıp karsılıgını almayınca calısmak cok zor cünkü

slm kızlar ben geldımmmmm ısen ayrıldım :( sartları cok zordu sababh 6:30 kalkıyorum aksam 9 da vedeyım dusunun bırde buu bır kressss hıc dınlenmem yokkkkkkkkk ve parasıda azdııııı bıraktımmmmmm

reyhan85 ve aysima hosgeldiniz önce

benimde nişanlımda kasımda askere gidecek bende kısa dönem olsun istiyorum ama şans iste mühendislere uzun dönem olayıda oluyor cunku. simdilik düsünmemeye calısıyorum dogrusu allah sabır verecek insallah

canım merak etme kısa donem cok cabuk gecıyorrrr benımkıde kısa donemdıııı valla ne oldugunu anlamadan ger dondu bazen dıyorum yaaaa sen yoksa benımkı kanırdırdın ne cabuk bıttı yanıııı sankı hayal gıbı gelıoooooo ama ALLAHIN IZNIYLE ODA GIDER SANA KAVUSUR HIC DERT ETMEE ZAMAN SU GIBIIIIII

inşallah canım ya..hayırlısı ile inşallah...bu arada nişanını tebrik ederim..gözün aydın..darısı başıma:)

Kızlaaaarrr yaaa ben böcüğü çok merak ettiiiim.Acaba bi gelişme oldu mu kii :uhm:

kk'da bi arkadaş daha sözünü atmış :( neler oluyor ya.. Allah herkese sabır versin..

kk'da bi arkadaş daha sözünü atmış :( neler oluyor ya.. Allah herkese sabır versin..

amin canım amin...böyle haberler almak beni çok üzüyor.Ama şöyle bi şeyde var.Bazen bizim hayır bildiklerimizde şer ,şer bildiklerimizde hayır olabiliyor.O yüzden her zaman hayırlısını dilemek lazım..

evet kesinlikle öyle turuncu.. Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin öncelikle..

Back
X