• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

of of offfffff su gunler bır gelseeeeeeee valla ben mutlu oldugum zaman yemekden kesılenlerdenım suan karısıgım o yuzcen hep yıyorummmmmmm delı olacammmmmmmmmmmmmmmm ancak dugun nısan telasınında zayıflarım of of offffffffffffffffffffffffff dıkkat edıyorum sımdı ama neyse

hayırlı kandıller canlarım ALLAHHHHH HAYIRLI GUNLER VERSIN SEVDIKLERIMIZLE

slm kızlar ı haber yok dun 8 tane msj yazmıs ama hepsınde sıtem var neyse bu hayrlı gunde tek ısteğım o allahm onu bana bağıslasın ve dun nışanlığımı ıptal ettım bu haftasonuda cafeyı etcem ve onun ısteğı gıbı sacımı cok uzatmıstım bu haftasonuda kestrmeyı dusunuyorum ALLAHIM BUGUN TEK ISTEĞM OLAN ONU BANA BAĞIŞLA AMINN

slm kızlar ı haber yok dun 8 tane msj yazmıs ama hepsınde sıtem var neyse bu hayrlı gunde tek ısteğım o allahm onu bana bağıslasın ve dun nışanlığımı ıptal ettım bu haftasonuda cafeyı etcem ve onun ısteğı gıbı sacımı cok uzatmıstım bu haftasonuda kestrmeyı dusunuyorum ALLAHIM BUGUN TEK ISTEĞM OLAN ONU BANA BAĞIŞLA AMINN

Canım bu sitemleri hak ettiğini düşünüyormusun?
Niye bu iptal konusunda bu kadar acele ediyorsun güzelim.Belki sevdiğinin kafasını toplamaya ihtiyacı vardır.Ona biraz zaman versen olmaz mı.Madem mesajlaşıyorsunuz ve sende onu çok seviyorsun(onunda seni sevdiğinden eminsen) bi şans daha iste.Herşeyin güzel olacağını söyle.Yeniden bi başlangıç yapın.Ya bilmiyorummm.Hiç mi geri dönüşünüz yok yaa.

cnm ıptal ettrırken dedım sözlum kza gecrdı temmuz sonuna kadr haber etcez dıye bu ay sonuna kadr olmazsa olmaz yapcak bısy yok sıtemlerın hıcbırını hak etmedım bızı tanıyan herkes gerı doncek sana dıo ama ben o gerı donusu bıan once ıstıyorum onu coooooooooook sevıyorum cunku benımkı ask deıl sevgı bağlılık ask gecıcı bızımkısı kalıcı bısey

cnm ıptal ettrırken dedım sözlum kza gecrdı temmuz sonuna kadr haber etcez dıye bu ay sonuna kadr olmazsa olmaz yapcak bısy yok sıtemlerın hıcbırını hak etmedım bızı tanıyan herkes gerı doncek sana dıo ama ben o gerı donusu bıan once ıstıyorum onu coooooooooook sevıyorum cunku benımkı ask deıl sevgı bağlılık ask gecıcı bızımkısı kalıcı bısey

Canım inşaallah herşey gönlünce olur ve sevdiğin bi an önce sana geri döner...

amınnn allahım onu bana bağışlasın

valla canım gercekler acıdır bence bırden bole degıstıyseee ve surda nısanıza kac gun kalmıstı kı ayrılmak ıstedı bence bu ıste bır ıs var ya o sebebı ogren yadaaa yol ver gıtsın valla suan en zor durumda kalan sensın senı hıc mı dusunmuyor elalem karsı bır oglan soz atmıs demesı kolay ama bır kız soz atmıs demesı ınsanı dusunduruyor bunları hıc mı dusunmuyor aılesı hıc mı akıl vermıyor anlamadım kıııııı bu oyuncakmıııı kı surda nısana ıkı uc gun kala ayrılmaya karar verıo hemde sebepsızzzzz :1shok: valla su mubarek gunde ınsallah akıl verıır YUCE ALLAHIM SENDE MUTSUZ OLMAZSINNNN INSALLAH

Günaydın kızlar..
Bu aralar çok canım sıkılıyor.Evden işe iş ten eve gidip geliyorum sadece.
Bir an önce maaşımı alıp çeyizim için bişeyler almak istiyorum.Bu aralar bu çeyiz alışverişi beni pek bir mutlu ediyor a.s

Uğur böcüğüm sen ne yaptın güzelim ?
Var mı bi gelişme ?

Günaydın kızlar..
Bu aralar çok canım sıkılıyor.Evden işe iş ten eve gidip geliyorum sadece.
Bir an önce maaşımı alıp çeyizim için bişeyler almak istiyorum.Bu aralar bu çeyiz alışverişi beni pek bir mutlu ediyor a.s

Uğur böcüğüm sen ne yaptın güzelim ?
Var mı bi gelişme ?

evt var artık takmıyorum gıden gtmıstr gıttığı anda bıtmıstr o herzmnkı gıbı bana gerı donmek ıstycek ama artık kalbıme gomdum bu saatten sonrada uzulmuyorumm suan mutluyum cunku ALLAHIM INSALLAH ONUN İÇİN ETTIĞIM DUALARIMI KABUL ETCEK :1rolleyes: artık takmıyorum

evt var artık takmıyorum gıden gtmıstr gıttığı anda bıtmıstr o herzmnkı gıbı bana gerı donmek ıstycek ama artık kalbıme gomdum bu saatten sonrada uzulmuyorumm suan mutluyum cunku ALLAHIM INSALLAH ONUN İÇİN ETTIĞIM DUALARIMI KABUL ETCEK :1rolleyes: artık takmıyorum

Güzelim geri dönmek isterse neden kabul etmeyeceksin ki?...Hani bi laf vardır "bırak gitsin dönerse senindir dönmese hiç senin olmamıştır zaten" diye..Yani dönerse bilki seni seviyordur.E sende onu seviyorsun.Belki ilişkiniz için son bi şans daha verebilirsin.Olmaz mı ?

merhaba kızlarrr bende seneye evlenceklerdenim :D nişanlım goreve gidecek abdye yoksa daha erken olcaktı neyse hayırlısı buymus napalım.. sevgiler..

gunaydinnnn kizlar gelinler sizin gene tarihiniz var benim evlenmem en az 5yil daha var evlenmeyi dusnmuyorum artik ve bidaha hayatimda biri olursa cok daha titiz davrancam bu konuda zaten cok uyanik biri olmasam yzüğü atmzdim ilk basta gorduğumuz kucuk hatalri affetmeyin derim sonra onlar buyuyuo ve erkek hep içiine atiyo bi gun geliyo zehrini kusuyo ben buna inaniom hani sözlumle hic sorunsuz ayrildim ama onui hala cok seviyorum ama yapcak bisey yk allah baska dert vermesin

günaydın canım...
kendine daha 5 yılım var diye süre biçme güzelim.Hayat bu,ne zaman ne olacağını hiç bilmiyoruz.yerimseniben
İlk başta görülen küçük hatalardan kastın ne güzelim ?Sonuçta hepimizde insanız,hatalarımız olabiliyor.4 4 lük birilerini bulmak artık çok zor.Benim için önemli olan karşımdaki insanın adam gibi adam olması.Üstelik erkek içine atıyor diyorsun.Bunu engellemek için ilişkinin başından beri sevdiğine konuşmayı öğretmek.Mesela benim ilişkimde nişanlım yaptığım bi şeye kızıyorsa mutlaka gelir söyler ve konuşarak hallederiz.Bende aynı şekilde davranırım.
Hatalara gelince ,hepimizin ufak tefek hataları olabiliyor.Bana göre İHANET , YALAN VE SADAKATSAZLİK olmadığı müddetçe diğer ufak tefek hataların pekde kafaya takılmaması gerektiği.

Evlenecek olan sevgili bayanlar hiç acele etmeyin nişanlılığın tadını çıkartın nişanlılık daha güzel.yasak.:enbuyukkk:

Back
X