• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

selam kızlar çoktandır yazmıyorum ama hep takip ediyorum.. uğur böcüğü geçmiş olsun canım umarım hayatındaki son mutsuzluk olur bu..
herkese kolaylıklar diliyorum bu arada benim sözlüm haftaya perşembe geliyor yurt dışından.. ağustosta nişanımız olacak inşallah :1hug:

Kıslar nevresim ve pike takımlarınızı hangi markadan aldınıs
ve kaçar tane aldınıs kuzucuklarım kaç tane olsa yeterli olur çeyisde
off çok saçma bi sorumu oldu :))

hemen saa dıyem cnm cıft kısılık alabıldığınce al derım ama 4 tane olsa yetr tek kıslıkte 2 tane yeter dıye dusnuyomm bende gecen hafta aldığım nevresım takımının resmını koycam sımdı saa ozel cok beğenıyom kesınlıkle sende al ok mı
ben genelde ya tac yada days ın colours alıyom ama ozdılek ve altınbasakta guzel onlardanda alcam

kahve-turkuaz-imaj.jpg

ahada bunu aldım 185 ytl ayda 20 ytl taksıt ıle
daha aldığıklarım var tabe

selam kızlar çoktandır yazmıyorum ama hep takip ediyorum.. uğur böcüğü geçmiş olsun canım umarım hayatındaki son mutsuzluk olur bu..
herkese kolaylıklar diliyorum bu arada benim sözlüm haftaya perşembe geliyor yurt dışından.. ağustosta nişanımız olacak inşallah :1hug:

ıns bebem cok saol sızın gıbı ıyı ınsanlar duası kabul olcak ıns
sen nerelerdesın

:utangac: tamam bi daha topicimizi boş bırakmıyacammm Şeniz
Kıss sen iş yerinde değilmisin ? Kitap okumaya nasıl vaktin oluyor :uhm:

cnm ısyerımde ıslerımıı yetstırıp sıze cvp verıyom bıde kıtap okuyorum fakat son zmnlarda okumuyom burda cunku cok gurultu oluyo ve sureklı bolunuyo ozmn bısey anlmaıyon ama evde sureklı okuyorum

pike ve nevresim takımı canavarı olarak kaç adet alınması gerektiğini bana sorma istersen sırnaşık şey.Şaka bi yana benim annem terzi sayılır.Hep o dikti bana.Çeyizimde 3 adet pike takımı - 4 adet dikilmiş nevresim + 4 adet hazır nevresim .Nevresim markalarım taç-özdilek yerimseniben

kuzucuklar karnısım ağrıyor yaaa...
şu meret adet sancıları ya... evlenince kurtulursun dyorlar ya bir umut bekliyorum işte evlenmeyiii

şu meret adet sancıları ya... evlenince kurtulursun dyorlar ya bir umut bekliyorum işte evlenmeyiii

benımde cok kotuydu fakat bı ılac kullanıyom cok guzel bı once ıcıyom hıc ağrım olmuyo ben ağladımı bılıyom ağrıdan kac kez hastanelık oldum ama sımdı cok ıyıyım tam doğru yazamam belkı ama APRANAX FORT okunusu dene derım mavı ılac

yıllarca çektim sancıları.Her ay sancıdan sürünüyordum.ağrı kesici içe içe böbreklerime zarar veriyordum.Gittim bi kadın doğum dr.na.Bikaç test falan yaptı ve d.kontrol hapı verdi.Aman yarabbimmmmmmmm.O kadar memnunum kiiii anlatamammm:sm_cool:.Yıllarca boşuna çekmişim sancıları.Zaten evlendikten sonrada kullanmayı düşünüyordum.O yüzden tam isabet oldu.

doğum kontrol haplarınına yan etkisi falan var diyorlar canım.. off offf her ay işkence ya...

Ben 8 aydır kullanıyorum.Hiç bir yan etkisi olmadı.Adet dönemlerinde oluşan tek tük sivilcelerimi bile yok etti.Hiç kiloda aldırmadı.Aksine kilo bile verdim.Benden tavsiye etmesi yerimseniben

Aaa hemen bu foruma da attım kendimi. Seneye yaza evleneceklerin alanı deyince dayanamadım :utangac: Hepinize selam kızlar yerimseniben

Slm canım.a.s.
Hoşgeldin aramıza.Sende mi seneye evlenecekler arasındasın ?

Aaa aşk olsun Turuncu senağlama O kadar konuştuk ya günlük yemek takımı forumu üzerinden de. Dedim ben de seneye temmuzda evleneceğim diye coksekeriremsu
Canım aşkımın askerliğinin bitmesini bekliyoruz ben de bir yandan ufak tefek şeyleri alıp atıyorum kenara. Yoksa bu çeyiz alışverişi bitmeeeeez kafamçokkarıştı

Aaa hemen bu foruma da attım kendimi. Seneye yaza evleneceklerin alanı deyince dayanamadım :utangac: Hepinize selam kızlar yerimseniben

hoş geldın gacı ben senı tanıyom baktım yemek takımları cok guzeldı tubının dedıklerı burdada satılıyo alcam kendıme bı yemek bıde kahvaltı takımı var ama olsun

Back
X