• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

hoş geldın gacı ben senı tanıyom baktım yemek takımları cok guzeldı tubının dedıklerı burdada satılıyo alcam kendıme bı yemek bıde kahvaltı takımı var ama olsun

Hoşbuldum uğur böcüğü a.s. Ben de seni tanıyorum canım forumlardaan yerimseniben Ay ben daha karar veremedim yemek takımına. Dün nişanlıma gösterdim de luminarctakileri. O da çok beğendi, bir müddet onları bulmak için uğraşacağız bakalım :dance:

Hoşbuldum uğur böcüğü a.s. Ben de seni tanıyorum canım forumlardaan yerimseniben Ay ben daha karar veremedim yemek takımına. Dün nişanlıma gösterdim de luminarctakileri. O da çok beğendi, bir müddet onları bulmak için uğraşacağız bakalım :dance:

cnm sızın oralarda carrefour yada buyuk marketler yok mu yada buyuk mağazalar amna bı yemek takımı alıyom dıyede ck para harcama dıkkatlı harca :lepi:
kız nışanlın ıyı sana yardımcı oluyo genelde erkekler böle konularda cok cabıhh sıkılırlarda :sm_confused:

vee aldıklarını say bakalım daha bı yılın var ama olsun bende sözlumden ayrılmasaydım alttakı takvımdekı taırhte nışanımız vardı neyse bu konuda bısey deme olur mu hayrlısı
sen say bakalım nelerın var yardımcı olam cok sevyom ceyız işini

Sıra ile cevap vereyim ben de o halde :) Genelde beğendiğim şeyi nişanlıma da gösteririm veya beraber bakarız ve hiç sıkılmaz, hatta bazen takılırım ben dur duuur daha nelere bakacağız bunlar birşey mi sıkılacaksın bir güzel derim ama beraber kullanacağız onları neden sıkılayım, evimize eşya bakıyoruz sonuçta der :1hug: Sanırım düşünceli bir nişanlım var :utangac:

Canım siteye üye olmadan da çok inceliyordum forumları, ordan biliyorum başına gelen üzücü olayı :( ama sadece bu kadar değinip kapatıyorum konuyu. İnşallah herşey istediğin gibi, gönlüne göre olur.

Aldıklarıma gelince bir ara listelemiştim ama dur şimdi tek tek ekleyeyim bakalım neler almışım :) Bu ay da küçük mutfak aletlerini alacağım inşallah. Bakalım elimden geldiğince tamamlamaya çalışıyorum işte :asigim:

İlk misafir yemek takımı ve çatal kaşık seti ile başladık, sağolsun canım annem hepsini aldı
tabakke0.th.jpg

catalst3.th.jpg

Kahvaltı setim (bunları çoook beğenmiştim nette görüp ama nerde satıldığını bilmiyordum, firmaya mail attım, öğrendim ertesi günü de gittik aldık, aldık diyorum çünkü amcamlar bana süpriz yapıp onlar aldılar. Çorbada bizim de tuzumuz bulunsun diyerek)
p_20304_b.jpg

Bununla beraber peynir, zeytin gibi gıdaları getirmek için bölmeli bir saklama kabı daha vardı aynı desenle onu da aldık)

Yine mutfaktan devam edelim, Tefal'in clipso düdüklü setini aldım. 4,5 lt ve 8 lt lik ikili set
mttefclipsocona.jpg

Yatak odasına geçeyim:
Pike takımımın birini Özdilek'ten aldım

love.jpg

Diğerinin desenini çok beğendiğim için Storway'den aldım
eaksevstorpikbt05.jpg

Nevresim takımlarımın şimdilik 2 tanesini aldım. Renk ve desen takibindeyim hala.
Birincisi Taç'tan:

290208_nt12.jpg

Diğeri Sarev'den. Meşhuuur Ferhunde'nin nevresim takımı. Dizde bir gösterildi tüm mağazalarda bitti inanamazsınız. Zorla getirttim
eaksev68servfloralv1.jpg

Kalanları da bir sonraki mesajımda sıralayayım, bir yandan da düşüneyim...

Son düzenleme:
hepsııı ck guzell gacıı gule gule kullan ınss beklıyomm dığerınıde meraklı melahat smıley

kız o nevresım takıı harbıden guzelmıs kaç yetale aldın
kız hem ben saa demedım mı 101 sayfaya bak dıye hanı bakmamısın yorum yapmadına gore

Uyku setlerimden biri Özdilek'ten (sanırım resimdeki buna çok benzeyen bir model daha vardı da net hatırlamıyorum şimdi :utangac::
208.jpg

Diğer uyku setimi de Taç'tan teyzem aldı o da mavi renkte ama bulamadım.
Annemin aldığı birkaç pike takımı ve nevresim takımı var, bir de elle yaptıkları var onları misafirler için düşünüyorum. Kendi kullanacaklarımı kendi zevkime göre alma taraftarıyım da sırnaşık şey

Yine annemin almış olduğu Taç mikrofiber yorganlar ve yastılar var.
Çaydanlık ve çelik tencere setimi kendi takımlarını çok beğendim diye onlardan almıştı canım annem, onlar var :dance:

Sonraaa uyku setini aldığım yerden Özdilek bornoz seti almıştım, krem rengi kabartmalı. Resmini nette bulamadım, bulunca ekleyeceğim.

Yine aynı mağazadan misafirler için çoook kibar bir çay bardağı/tabağı/tepsisi/şekerliği set olarak aldım ama markasını hatırlamadığım için koyamadım resmini :uhm: Lale desenli çok şık bir takımdı.

Ay yaz yaz bitmedi off, bu ay annem Arzum'un Ehlikeyfini alacak. Çay + kahve seti ikili
downloadBLOB.jsp

Haa bir de unutmadan çok güzel bir narenciye sıkacağım var. Hatta kendi adıma ilk onu alarak başladım çeyiz düzmeye. Ankamall'de gezerken bir gün nişanlımla çok hoşumuza gitti, böyle portakal şeklinde turuncu falan :sm_cool:

Şimdilik aklıma bu kadar geliyor canlarım. Bu ay da mutfak aletlerini alınca onları da eklerim a.s.

Uğur Böcüğüm senin verdiğin sayfaya baktım ben, hatta sen yazmadan önce forumda gezinirken bakmıştım. Days in Colour's ı diyorsun sanırım. O da çok güzel bir takım güzel günlerde kullan inşallah canım.
Bordoluyu diyorsan (Sarev) internette de 115 falandı, satıcı kadın 100 dedi ama ben 90 a aldım :D

Son düzenleme:
Bir mavi bir de bordo nevresim takımım olduğu için sırada bir tane fıstık yeşili almayı düşünüyorum, bir de rengarenk cıvıl cıvılbirşey alacağım Days in Colours'dan. Güzel bir yatak örtüsüne ihtiyacım var bu konuda önerilerinizi bekliyorum yerimseniben Sanırım onun için çıkıp güzelce bir piyasa incelemesi yapmam lazım. Zira netten baktıklarımı pek beğenmedim. Nette olmayan ama güzel ürünler satan birçok yer var bildiğim kadarıyla.

Aaa bir de unutmadan Jua'nın havlularından alacağım, aman annem duymasın. Yer gök havlu, ne yapacaksın havlu diyor ama biz nişanlımla çok beğendik. Şunlara baksanız ya kızlar, bana hak vereceksiniz eminim ki sırnaşık şey
B1_04.05.006.jpg

B1_04.05.007.jpg

B1_04.05.012.jpg

bende aldıklarımı yazmak ıstıyom :dilcikar:
yemek takımı
kahvaltı takımı
celık tencere takımı
3lu celık tencere takımı
guvec setı (gunluk kullanım ıcın)
catal kasık takımı
pıke takımı 2tane
3tane nevresım takımı
3tane nevresım takımı(dantel sarılcak)
2tane pıke takımı(dantel sarılcak)
60 tane havlum var dantel evlenene kadr 80 olur
masa ortum kendım ordum
bohca takımı damat bohcası kendım ordum(dantellerı saymayam btmez cunku)
mutfak takımı hazr aldım dantel 300ytl
kanavce ıslemelı nevresım 300 ytl
gobeklı takımla ara takımım var dantel sarılcak
mutfak arac gereclerı(baharatlıklar cam urunler tost makınası vb)
daha varda unuttum fisfisfis

Bir mavi bir de bordo nevresim takımım olduğu için sırada bir tane fıstık yeşili almayı düşünüyorum, bir de rengarenk cıvıl cıvılbirşey alacağım Days in Colours'dan. Güzel bir yatak örtüsüne ihtiyacım var bu konuda önerilerinizi bekliyorum yerimseniben Sanırım onun için çıkıp güzelce bir piyasa incelemesi yapmam lazım. Zira netten baktıklarımı pek beğenmedim. Nette olmayan ama güzel ürünler satan birçok yer var bildiğim kadarıyla.

Aaa bir de unutmadan Jua'nın havlularından alacağım, aman annem duymasın. Yer gök havlu, ne yapacaksın havlu diyor ama biz nişanlımla çok beğendik. Şunlara baksanız ya kızlar, bana hak vereceksiniz eminim ki sırnaşık şey
B1_04.05.006.jpg

B1_04.05.007.jpg

B1_04.05.012.jpg

ozellıkle ortadakıne bayıldım cnm bıde yatak örtusu ben tulbankta beğendım ama en arkaya onu bırakcam en son al bence sımdı alma modası cabuk gecıyo ve benım alcam yatak ortusu beyaz krem yada antın sarısı olcak hee bıde saten olcak o saten olmazsa nevresım alcam satensırnaşık şey

Ben de 1. ve 2. yi beğendim alacağım onları annemden gizli valla sırnaşık şey

Evet canım yatak örtüsünü sona bırakacağım gibi ben de, yatak boyutuna göre de değişebiliyormuş çünkü; ama yine de bi görmek istiyorum piyasada neelr var diye.

Offf el işleri bende de yığınla. Çoğu da canım babanneciğimin el emeği, göz nuru. Hala daha aklına birşey gelse yapar :1hug:

Sarma dantellere gelince, annem ağustos sonrası izin alıp kendini sarmalara adayacakmış öyle diyor :) Bakalım yavaş yavaş eksikler gideriliyor coksekeriremsu

2-Bahar.jpg

ya ben jua dakı herseyı cok beğendım ama nasıl ulascam oraya fıyatlarda yazmıyo hemde ıst deıl yer nolcek sen nasıl alcan cnm

herkese selamlar olsun kızlar..:1rolleyes:ben daha yeni üye oldum siteye uzun zamandır takip ediyordum..sanırım bende seneye yaza evleneceklerin arasındayım geç mi kaldım bu konuya girmek için bilmiyorum :) neyse..henüz sözlü veya nişanlı değilim..bitanemin kardeşi evlendikten sonra tanışmaya gelecekler ailecek..benim ailem onu tanıyor fakat ben onunkileri tanımıyorum bakalım hayırlısı ona kalsa bu gün evlenicek ama..hepimize hayırlısıyla evlenmek nasib olur inşallahh....:1hug:

herkese selamlar olsun kızlar..:1rolleyes:ben daha yeni üye oldum siteye uzun zamandır takip ediyordum..sanırım bende seneye yaza evleneceklerin arasındayım geç mi kaldım bu konuya girmek için bilmiyorum :) neyse..henüz sözlü veya nişanlı değilim..bitanemin kardeşi evlendikten sonra tanışmaya gelecekler ailecek..benim ailem onu tanıyor fakat ben onunkileri tanımıyorum bakalım hayırlısı ona kalsa bu gün evlenicek ama..hepimize hayırlısıyla evlenmek nasib olur inşallahh....:1hug:

hoş geldın cnm sendne bı ısteğım var baskaları gıbı terketme bızı hep takıl burayaı cok sevceksın hele bana bayılcan (kıskancaklar sımdı) neyse ıns senın ve herkes ıcın hayrlıısı olur bıtanem sormak ıstedın bısey olursa hepımız burdayız tmm mı sor Şeniz

Back
X