• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

aaah aah benim nişanlımda 4 gündür bizdeydi.Beraber yedik içtik gezdik ama doyamadım senağlama.Allahım çabuk geçsin bu 1 seneeeee :çok üzgünüm:

Biz sadece cumartesi pazar beraber olabileceğiz senağlama Zaten cumartesi akşamı da arkadaşlarımızın düğünü var, oraya gideceğiz ve eminim bize de yetmeyecek bu 2 gün ama ne yapalım; artık 2 güne bile razı olmaya başladım senağlama Bence de geçsin şu 1 sene çabucak :a015:

Canım nişanlım burdaydı.Az önce yolcu ettim.O yüzden giremedim foruma.

yaa ben anamı babamı cok ozledım akşam ablamın yanına gttım 5yasındakı kız yığenım hep benı sormus teyze teyze dıye 2gun gtmedım cunku mustafa konusu acılır dıye korktumm zaten burnumun dıreğı sızlıyo bırısı mustafa dese ağlıycam okadar kotuyum yaa allahım beter acılardan sen koru bana guc ver
:çok üzgünüm:

yaa ben anamı babamı cok ozledım akşam ablamın yanına gttım 5yasındakı kız yığenım hep benı sormus teyze teyze dıye 2gun gtmedım cunku mustafa konusu acılır dıye korktumm zaten burnumun dıreğı sızlıyo bırısı mustafa dese ağlıycam okadar kotuyum yaa allahım beter acılardan sen koru bana guc ver
:çok üzgünüm:

Rabbim sana bol bol dayanma gücü ve sabır versin canım.
İş yerinden izin alıp annenleri görmeye gidemezmisin ?Hem senin hem ailen için bi değişiklik olur.

Rabbim sana bol bol dayanma gücü ve sabır versin canım.
İş yerinden izin alıp annenleri görmeye gidemezmisin ?Hem senin hem ailen için bi değişiklik olur.

cnm bu aysonu yığenım olcak ıns annem gelcek sonra annemle gerı doncez bu yuzden annemı beklıyorum

Bende seneye mayis-haziran gibi evleniyorum

Tşk ederim kizlar ............nasilsiniz bu arada

selamlar kızlar..
görüşmeyeli nasılsınız..benim işlerim çok yoğundu ama uzaktan takip ettim sizleri..
yemek takımı 48 parça yeter mi?
şunu düşünüyorum fikir verin bana hadiCADIARZU

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=237570&productId=mtjowjws931#tablnk

canım tam bi takım alsan daha iyi değil mi ? 82 veya 84 parça mesela?İçinde sosluğu,tuzluğu biberliği olan bi takım mesela ?Misafir geldiğinde onları kullanırsın.

Son düzenleme:
Bu arada 84 parça yemek takımında bulunanlar bunlar :

* Çay Fincanı ve Tabağı 6+6 Adet
* Çorbalık 1 Adet
* Çukur Tabak 12 Adet Kahve
* Fincanı ve Tabağı 6+6 Adet
* Kayık Tabak 2 Adet (25cm)
* Kayık Tabak 1 Adet (30cm)
* Komposto Kase 12 Adet
* Kürdanlık 1 Adet
* Pasta Tabağı 12 Adet
* Tuzluk, Biberlik 2+2 Adet
* Peçetelik 1 Adet
* Servis Tabağı
* Sosluk ve Tabağı 1+1 Adet

gamyoncuiremsuhaklısın canım..
ben çok mu tecrübesizim ne

Yok canım ne demek.Hep beraber öğreniyoruz işte.
Bu arada yemek takımını falan internetten alma derim.Yerine git gör öyle al.Bazen desen değişik olur,internette hoşuna giden gerçekte gitmeyebilir.
Ha bide mağazada ilk gördüğüne sarılma bence.Azcık gez toz,hem bütçene hem zevkine göre bişeyler mutlaka bulacaksındır a.s.

ben de mağazaya gidip alma kararı aldım canım haklısın..
bu arada bir başlangış yaptım ,
fritöz,ütü,kettle aldım:sm_cool:
hepsi tefal:1rolleyes:
biraz alakasız şeyler ama fena bir başlangıç sayılmaz değil mi?

ben de mağazaya gidip alma kararı aldım canım haklısın..
bu arada bir başlangış yaptım ,
fritöz,ütü,kettle aldım:sm_cool:
hepsi tefal:1rolleyes:
biraz alakasız şeyler ama fena bir başlangıç sayılmaz değil mi?

Alakasız olurmu güzelim.Yavas yavas hazırlıyoruz işte çeyizleri.yerimseniben

kızlar merhaba ben giremedim bugün hiç nasılsınız uğurböcüğüm en kısa zamanda ailenle görüşmeni dilerim.Allah sabır versin sana canım benim.

Bu arada derman aramıza hoşgeldin nişanlı mısın?

Back
X