• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

turuncu koltuklarını beğenmedım pek cunku anam ben onlardan duserım be ılerde bebende olcak gorunus guzellığınden cok kullanıslı olması onemlı bıde böle takımları koyu renk alın pembe lıla yesıl cabuk modaı gecen seyler
abba ablan cok guzelmıs hayrlı olsun mutluluklar
burcu sanada hayrlı olsun
ıkı dk yoktum ammada yazmısnız hee
he bıde kek kalıbı olarak slıkonlar cok ıyımıs kek yapısmazmıs ama bence kesınlıkle yeteneğe bağlı bu iş ben hem sılıkon alcam hemde tefln

turuncu koltuklarını beğenmedım pek cunku anam ben onlardan duserım be ılerde bebende olcak gorunus guzellığınden cok kullanıslı olması onemlı bıde böle takımları koyu renk alın pembe lıla yesıl cabuk modaı gecen seyler
abba ablan cok guzelmıs hayrlı olsun mutluluklar
burcu sanada hayrlı olsun
ıkı dk yoktum ammada yazmısnız hee
he bıde kek kalıbı olarak slıkonlar cok ıyımıs kek yapısmazmıs ama bence kesınlıkle yeteneğe bağlı bu iş ben hem sılıkon alcam hemde tefln

canım bu olacak demiyorum ki tarz olarak bunlar çok hoşuma gidiyor..Değişik geliyor.Evin içindede çok spor duruyor.
Gerçi bizde abba ile bunları alalım diye değilde kullanışı hakkında konuşuyordukyerimseniben.Zaten ben kullanışı hakkındada fikrimide yazmıştım .
Bu arada koltuk takımımın rengi kırmızı olacakcoksekeriremsu.Yıllardır isterim kırmızı renk olsun diye coksekeriremsu

canım bu olacak demiyorum ki tarz olarak bunlar çok hoşuma gidiyor..Değişik geliyor.Evin içindede çok spor duruyor.
Gerçi bizde abba ile bunları alalım diye değilde kullanışı hakkında konuşuyordukyerimseniben.Zaten ben kullanışı hakkındada fikrimide yazmıştım .
Bu arada koltuk takımımın rengi kırmızı olacakcoksekeriremsu.Yıllardır isterim kırmızı renk olsun diye coksekeriremsu

Biz de oturma grubunu kırmızı alacağız. Cidden odaya ayrı bir hava katıyor kırımızı yerimseniben

Kızlar düğünler seneye ama nikahlarınız neden bu kadar erken kıyılıyor fisfisfis
tatlım , burcuözge ile benim nişanlım askeri personel olduna mecburen erken kıyılıyor.orduevlerine girebilmek için ,kartımız gerekli onların çıkması için erken nikah sart anlıcan . ahh ben istemezmıyımm gec olsun nikahımm sölee bekarlıgmı doya doya yasayayım :D bölee deyince benımkısı kuduruooo :):) jeyyar :lepi: :teytey:

Kızlar bu koltuk takımını görünce çok sevmiştim ama yatak olmadığı için pek bana göre bi takım değil

adszem3.png

Biz de oturma grubunu kırmızı alacağız. Cidden odaya ayrı bir hava katıyor kırımızı yerimseniben

Evet ya çok hoşuma gidiyor benimde.
Kırmızı ile hangi rengi kombine etmek istiyorsun sen ?
Benim en çok yakıştırdığım renk gri ve siyah rengi ama bilmiyorum.Eğer koltuk takımım kırmızı olursa perde fonu gri veya siyah pek hoş durmak sanki.Onuda kırmızı yapsak odayı boğar fisfisfis.Karar veremedim yani

ayy kırmızıııı çokk güzelll evet bazalı olsa kanepe tarzı daha guzel olurdu :D:D ya salonumuz yada oturma grubu kesınlıkle biri kırmıızı olucak bizimde ;) :))

peki kızlar yatak odası takımını nereden alacaksınız ? 5 kapılı mı alacanız yoksa surgulu filan mı ?

peki kızlar yatak odası takımını nereden alacaksınız ? 5 kapılı mı alacanız yoksa surgulu filan mı ?

alfemoda bold yatak odası takımını çok beğendim ben.Ama ben bazalı istiyorum.Baza başlığıda ya siyah deri yada mobilyanın renginde olacak.
Annemde koyu renk toz gösterir açık renklere bak diyor.Bilmiyorum.:uhm

bide ben mümkünse 6 kapılı istiyorum.Büyük olsun ki rahatça kullanalım demi a.s.
:

alfemoda bold yatak odası takımını çok beğendim ben.Ama ben bazalı istiyorum.Baza başlığıda ya siyah deri yada mobilyanın renginde olacak.
Annemde koyu renk toz gösterir açık renklere bak diyor.Bilmiyorum.:uhm
:

siyah mobilya konusunda annen haklı cunku tozu acayip belli edior benden soylemesi ama hevesim var diyorsan hergun toz silerim yaa nolcak diosan sen bilirsin :1hug: yerimseniben bende bazalı almayı dusunuyom tek baza olsun istiomki evi alsın içine oratlık toplasın :D cift kişilik yatagın altına 2tekli bazalı olanlar kullanıslı deilmis bilginize kızlar.ceviz kabugu rengi dusunuom bende :D kıymA nın evıne baktınız mı benım çok hosuma gitti özellikle kırmızı koltukları çok cici durmus acılıor sanırım onlar hem yani sanırım :D sengözlerimebaksanab

siyah mobilya konusunda annen haklı cunku tozu acayip belli edior benden soylemesi ama hevesim var diyorsan hergun toz silerim yaa nolcak diosan sen bilirsin :1hug: yerimseniben bende bazalı almayı dusunuyom tek baza olsun istiomki evi alsın içine oratlık toplasın :D cift kişilik yatagın altına 2tekli bazalı olanlar kullanıslı deilmis bilginize kızlar.ceviz kabugu rengi dusunuom bende :D kıymA nın evıne baktınız mı benım çok hosuma gitti özellikle kırmızı koltukları çok cici durmus acılıor sanırım onlar hem yani sanırım :D sengözlerimebaksanab

yok güzelim ya bi heves uğruna temizlik manyağı olmak istemiyorum:roflol:.Zaten çalışacağım.İşten sonra bide toz almakla uğraşamamkafamçokkarıştı.
Dediğim gibi beğendiğim çok şey var ama benim için önemli olan kullanışı.Sonuçta mobilya bu.Her sene değişen bişey değil.Kullanışlı ve hoş şeyler alalım ki yıllar geçsede iyiki almışız diyelim :teytey:

kızlar merhaba diyemedim size sabahtan beri bağlantım yoktu.Yeni arkadaşlar gelmiş.Hepiniz hoşgeldiniz.liste konusunda turuncu arkadaşıma hak veriyorum benim düğün salonu 1 ay içinde tutulur söyliycem tutulunca ama şimdilik 03 mayıs 2009

bende netten indirdim bi kaç bazalı kanepe tarzı yesil kahve ve kırmızısı var kolları yok bize iyi ( sırık oldum içün)

kızlar merhaba diyemedim size sabahtan beri bağlantım yoktu.Yeni arkadaşlar gelmiş.Hepiniz hoşgeldiniz.liste konusunda turuncu arkadaşıma hak veriyorum benim düğün salonu 1 ay içinde tutulur söyliycem tutulunca ama şimdilik 03 mayıs 2009

Benim öneri arada kaynadı diye düşünüyordum ki kaynamamış.:1hug:.
Çoğumuzun tarihi 1-2 ay içerisinde belli olmaya başlar sanırım.O zaman el ele bi liste hazırlarız a.s

kırmızıı baska guzell yaaa :D yesillede guzel uyusmus :))) hmm bu arada kızlar merak ettim nişan yuzuklerınızı koyabılırmısınız acaba ? ;) netten aynısını bulabılırsneız bakalım :D

İşte benim klasik söz ve nişan yüzüğüm.Çok uğraştım ama daha net çekemedim.İdare et yerimseniben

spa0335nz5.jpg

canım benim nişan alyansımı nette bulamadım.Ama tarifle iki yanı beyaz ortası sarı ve beyaz yerlerinde olmak üzere ön kısımda dizili taşlar var 5'er tane.Ve bayağı kalın bir alyans işte böyle

Back
X