Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saclarını nasıl yapmayı dusunuyorsun mız mız ? ayakkabıları beyendım ben söz evde olcaksa kıyafetlerinde iyi bence.
Bende hiç sevmem şıngır şıngır altınla gezmeyi.Evlendikten sonrada takacağımı hiç zannetmiyorum.Atarım bankaya durur orda lazım olana kadar naniknanik
soz evde olacak cnm o yuzden abartmaya gerek yok dıdım saclarda acık hafıf masa ıyı olur gıbııııııjeyyar
kızlar soz yuzugu ıle alyans arasında ne fark varrrrrrrrrr
kızlar soz yuzugu ıle alyans arasında ne fark varrrrrrrrrr
zaten alyans alacaz cnm kaynanam bırde tek tas almıssss nısan olmayacak bızım dugun erkekn olacak ya oda bunla bır sayılırrrrr sole okkalı bır alyans bırde tek tas
hayrlısı olsun allah agzının tadını bozmasın duydugum kadarıyla cok sıkıntı cekmıssın önce karsı tarafın aılesınden sonrada kendı aılenden rabbım sabrının sonunu selamet eylesın kocaman öptum :)sımcık baska topıge gecıorumŞeniz
mız mız canım benim çok sevindim ya bak bizden önce evlenicen bizi unutmazsın artık.İnanılmaz çok sevindim ya çok çektin sen ama bak herşey düzeldi.