• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ya sekerım sen nısanlının annesıne ne dıosun ben anne dıyemıyorum yaaaaa:çok üzgünüm:

Canım ben nişan yüzüklerimiz takıldıktan sonra anne demeye başladım.Süreklide telefonda görüştüğüm için dilim alıştı.İlk günler çok zor geliyordu ama artık alıştım.a.s

Gülüşünü Özledim

Gülüşünü özledim…
Gülüşündeki özgürlüğü…
Dilediğim kadar koşabildiğim,
Koştukça mutlu olduğum,
Sevdikçe sevildiğim
Gülüşündeki dünyamı özledim….
Öyle bir gülüş ki,
İçimi ısıtan
Ben buradayım dercesine
Ruhumu sımsıkı saran,
Bana ben olmayı öğreten bir gülüş..
Şimdi ona o kadar ihtiyacım var ki..
Çünkü ben kayboldum sensizlikte..
Çünkü güneşim kayıp..
Geceye mahkum oldum…
Gittin gideli soldu çiçeklerim..
Yağmurlar bile yağmaz oldu..
Ruhum kirli, yorgun…
Kalbim kırık , acılı…
Gülüşünü özledim…
Gülüşündeki huzurumu….
Gel artık sevdiğim..
Son baharlarımızı yaşayalım doya doya…
Gülüşünle doğdum ben,
Gülüşünde öleyim….

Sihem Tachouli

naparsınız bee yaa dun bana mustafa msj cektı kandılımı kutladı bende onunkını kutladım sonrada benı aramıs uymustum yanıma gelmek ıstedını yazmıs ben cvp vermedım hıııh
mız mız ben hemen dedım cunku bız sözlenmedende once zorlada olsa alısmıstım benımkı kızar teyze dayı dememe sımdı bıle hala arar derım yanı

kızlar çok karmaşık ama umarım aşarım bunları da.Şu an beynim durdu,eee nasıl gidiyor var mı çeyiz alışverişi

alev cnm anlatsan belkı bı cözum buluruz benım 2ay ceyız alısverısı yapmam bıraz zor aılem koyde ona para yolluyom ablama borcum var sonra bıde pc almak ıstıyom eve zaten koca yok

kızlar günaydın.Yarın nişanlımın amcasının nişanı var ya inanın hiç gidesim yok ama mecburum.İşten çıkıp akşam nişana gitmek zor geliyor.

gunaydınlar kızlar nerdesyse hıc ılerlemıyo burası neden bakın bura sızın yerınız benım yerım deıl bıraz ılgı lutfen optum

Günaydın kızlar...Hava bulanık.Yağmur yağdı yağacak.Bende havayı görünce sonbahar moduna girdim:1rolleyes:.Dışarda şırıl şırıl yağmur yağsada bende yağmur sesiyle uyusam ne güzel:icecream:.
Valla bu aralar tek yapmak istediğim şey uyumak.Sıcaklar mahvediyor beni.Canım hiç bişey yapmak istemiyor.Aşkımıda özledim zaten :çok üzgünüm:

alevesen alttakı gelinli damatlı şey resim varya yada adı her neyse nerden indiriyorsunuz onları bende istiyorum da nasıl olcek

Selam canım aramıza hoş geldin yerimseniben Ben de Ankara'dayım ama düğünümüz Kayseri'de olacak. Ankara için de birşeyler düşünüyoruz bakalım. Bulursan güzel bir yer bana da haber verirsin artık sırnaşık şey

Teşekkür ederim cnm. Aslında nişanlım antepli ama iş güç dolayısıyla ankarada olucak. Aklımda saklıbahçe var kapalı bi yer istemiyorum. Aslında havuzlu bi mekan düşünüyodum ama şehir merkezinden çok uzaklar sıkıntı olcak. Teras katında olan hotelleride düşünüyorum aslında. Yer konusunda haberleşelim cnm.

Back
X