• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

cbell tutmayı düşündüğümüz düğün salonunu gördün mü?Yazımı görmediysen www.ozmutluds.com
bu sitede 2 salon var lila masa-sandalye olan salonu tutmayı düşünüyoruz.Biraz arada kalıyor diye be istemedim ama başka güzel bir yer bulamadık.Bir de nişanlımın ailesi zeytinburnu yani kendi oturdukları semtte istiyorlar.

cbell tutmayı düşündüğümüz düğün salonunu gördün mü?Yazımı görmediysen www.ozmutluds.com
bu sitede 2 salon var lila masa-sandalye olan salonu tutmayı düşünüyoruz.Biraz arada kalıyor diye be istemedim ama başka güzel bir yer bulamadık.Bir de nişanlımın ailesi zeytinburnu yani kendi oturdukları semtte istiyorlar.

Tatlım ben sana cevap yazdım da o mesajının oldugu sayfanın altında kaldı sen görmedin onu sanırım. Salon çok şık beğendim ben; ancak nikah mevzuunu anlayamamıştım, onu da daha sonraki mesajlarından anladım. Bu zaman kadar gittiğim düğünlerde hep nikah gördüğüm için düğünde nikahın olmama ihtimali biraz tuhaf geldi bana. Hep bağdaştırmıştım düğünle nikahı demek ki :) Ama Turuncu'nun da dediği gibi dert etme. Erken de gelse geç de gelse gelecek o nikah memuru yerimseniben

hoşbulduk kızlar sızın nışanınız oldu mu?

Canım ben 11 Kasım 2007'de sözlendim.03 Mayıs 2008'de nişanlandım ve düğün kısmet olursa 03 Mayıs 2009 ama mayısın sonuna da bırakabiliriz.1 ay içinde tutucaz düğün salonunu o zaman bellli olacak.Düğün tarihi konusunda tek kararsızlığımız balayı içn.Hava sıcak olsun istiyoruz.Kıbrısa karar verirsek 03 mayıs olmazsa 31 mayıs falan olur ay sonuna doğru yani

slm kızlar kısmetse seneye düğünüm var . aslında bu yaz düsünüyorduk bazı aksılılkler cıktı. allah tüm sevenleri kavuştursun.....

aramıza hoşgeldin tatlırüya.Herşeyin hayırlısı güzelim.Bizde bu sene düşünüyorduk ama kısmet olmadı.Seneye inşaallah yerimseniben

turuncu demek senınde ertelendı .gec olsun ama guc olmasın canım....

evet canım sorma gitsin.Bu sene evleneceğiz diye çeyiz eşyalarımda tamamlanmıştı ama kısmet değilmiş.Seneye için herşeyim hazır.Ufak tefek eksikliklerimi gideriyorum bende :lepi:

:mymeka:kızlar benimde şubatta nışanım oldu..... ayyy...kaçında olduğunu unuttum....

anaaammm kıs seninki yaşadı deseneee.Sen şimdiden nişan tarihini unutursan ilerde evlilik yıldönümü tartışmaları yaşamazsınız
girlhahaiv1.gif

Back
X