• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım ben de sana katılıyorum aynen.Benim de korkum o üstüme dikilecek ya yakışmazsa ben de deniycem sonra baktım olmuyor bir gelinlik beğenip diktiririm.Kiralık mı düşünüyorsun sen?

Onada karar veremedim daha.
Şimdi yeni bi gelinlik kiralasam satın almak ile arada en fazla 100ytl gibi bi fark oluyormuş.Diğer yandan satın alsam evde nereye koyacağım.Eşim öğretmen.Tayin çıktıkca başka şehirlere gideceğiz.Sürekli yanımda taşımakda istemiyorum.Kararsızım yani :sm_confused:

ben de aradaki farkın 200-250 ytl civarı olduğunu duydum.Ben de kararsızım.Bakıcaz bakalım kısmet.100 ytl fark var ise alırım

ahada geldım askere gıtck nısanlısı olana allah sabır versınn bende askımı 15 ay beklemıstım
neyseee
gelınlıklerınızı asla almayın derım napcaksınzı ya 200 ytl bıle onemı var hem ınanın yer bulamazsınız benımm yengemlerın var saflar aılem okadr dedı kızm kıralayalım sana baska kıyafet alalım yok dedıler sımdı cok psımanlar almayın derım ben hem bıde ben hazr gelınlık ıstemezdım acıkcası zaten aılemde ıstemez ılk ben gıymelıyım kıralık olcağı ıcın baskası once gıydığı gelınlığı gymezdım ve benım gelınlık modelım kafamda vardı nışanlığımda hala gelınlıkcıde bu arada

ahada geldım askere gıtck nısanlısı olana allah sabır versınn bende askımı 15 ay beklemıstım
neyseee
gelınlıklerınızı asla almayın derım napcaksınzı ya 200 ytl bıle onemı var hem ınanın yer bulamazsınız benımm yengemlerın var saflar aılem okadr dedı kızm kıralayalım sana baska kıyafet alalım yok dedıler sımdı cok psımanlar almayın derım ben hem bıde ben hazr gelınlık ıstemezdım acıkcası zaten aılemde ıstemez ılk ben gıymelıyım kıralık olcağı ıcın baskası once gıydığı gelınlığı gymezdım ve benım gelınlık modelım kafamda vardı nışanlığımda hala gelınlıkcıde bu arada

hazır dikilmiş olup hiç giyilmemiş gelinliklerde var bildiğim kadarı ile CADIARZU

neyseee

nişanlığın hazır orda duruyor dimi canım benim ya

merhabalar güllüşen...
merhabalar canım nasılsın bakim hepiniz seneye evleniyonuz snaırım ..
merhaba güllüşen düğün salonu bakıyoruz işte.Biz nişan olana kadar hep nikah istiyorduk nişandan sonra fikir değişti.Ve balayı için karar veremedik 03 mayıs sıcak olur mu antalya marmariste yoksa 31 mayıs mı yapsak çok kararsız bir durumdayız.Ama kısmetse 1 aya kadar tutucaz salonu .Onun haricinde herşey aynı devam ediyor sanırım yeni yıl gelince hazırlıklar artıcak ev arıycaz.nikah günü falan derken zaman geçer sanırım.
Bizim konumuza her zaman bekleriz.tecrübelerini paylaşmandan mutluluk duyarım.Gelinliğine bayıldım zaten biliyosunkaydirigubbakcemile3

canım hayırlısı olsun herşeyin yolunda gitmesine sevidim canımkaydirigubbakcemile2

zaman öyle çabuk geçiyoki , geçen ay bugün ben düğün yapmışm yaa:bbo:ne zmm geçti anlamadım ..

size yardımcı olmak isterim şekerler bilmediğiniz bişiy varsan merak etiğiniz rahatca sorabilirisiniz çok öpüyorum hiç bişiy için canınızı sıkmayın herşey gelip geçiyo bugünler biras sıtresli birbirinizi üzmeyin canım..
hakkınızda hayırlısı olsun çok öpüyorumm yine uğrarım şekerlerŞenizkaydirigubbakcemile5

Ay bir saat uzak kaldım forumdan yine sayfalarca yazılmış oku oku bitiremedim valla :)
Uğur böceği gezcez kuzum gezcez, bol bol alışveriş yapacağız inşallah. kaydirigubbakcemile5
Libra durumun için çok üzüldüm inan ki, ama nolur kendine dikkat et bu tür sıkıntılar başta midede reflü olmak üzere bir sürü hastalığa neden oluyor. :teselli:
Sevgilisi askere gidecek olan arkadaşa da şimdiden sabır diliyorum, zor geçecek ilk bir ay için kendini hazırla, benim de canım aşkım asker hem de 12 ay :( Ama 4 ünü devirdik kaldı 8 hihoyyyt

güllüşen teşekkürler canım 1 ay oldu demek ne güzel ben kendimi evli düşününce içim titriyor o günle rbir gelse diyorum.Nasıl bir duygu ailenden uzak olmaya kolay oldu mu alışman vay be 1 ay olmuş nice mutlu aylar yıllar geçirmenizi dilerim

güllüşen teşekkürler canım 1 ay oldu demek ne güzel ben kendimi evli düşününce içim titriyor o günle rbir gelse diyorum.Nasıl bir duygu ailenden uzak olmaya kolay oldu mu alışman vay be 1 ay olmuş nice mutlu aylar yıllar geçirmenizi dilerim

evet canım ya bende düşününce hayret ediyorum nasıl 1 ay olmuş diye:1rolleyes:

zaman su gibi ...

sizinde geçicek canım ne zmm düğün oldu bitti anlamıcaksın o günlerini doya doya yaşa sıtressiz relaks :)

annemlerden çok uzağa gitmedim zor oldu tabi evimden düzenimden ayrılmak ..

ama alışıyo insan canım kaydirigubbakcemile5

evet canım ya bende düşününce hayret ediyorum nasıl 1 ay olmuş diye:1rolleyes:

zaman su gibi ...

sizinde geçicek canım ne zmm düğün oldu bitti anlamıcaksın o günlerini doya doya yaşa sıtressiz relaks :)

annemlerden çok uzağa gitmedim zor oldu tabi evimden düzenimden ayrılmak ..

ama alışıyo insan canım kaydirigubbakcemile5

çok gerginim ben stre yapıyorum bak canım tutmayı düşündüğümüz düğün salonun web sitesi www.ozmutluds.com.Orda 2 salon var bizim tutmak istediğimiz lila sandalyeli olan salon.Tek kafama takılan salonun biraz içeride kalamsı ama kroki koyucaz artık davetiye zarfına ne yapalım

neyseee

teşekkür ederim canımkaydirigubbakcemile4

çok gerginim ben stre yapıyorum bak canım tutmayı düşündüğümüz düğün salonun web sitesi www.ozmutluds.com.Orda 2 salon var bizim tutmak istediğimiz lila sandalyeli olan salon.Tek kafama takılan salonun biraz içeride kalamsı ama kroki koyucaz artık davetiye zarfına ne yapalım

adres açılmadı canım ama eminim güseldir canım..

canım sakın sıtres yapma tadını çıkar düğün günü bütün sıtresler bitiyo ve huzura kavuşşuyon bende çok sıtres yaptım ondan diyorum sana bilgili olaraktan yani herşey geçiyo boşuna kendimizi yıpratmış oluyoruz benden sana tavsiyekaydirigubbakcemile5

ŞenizŞeniz

Ay bir saat uzak kaldım forumdan yine sayfalarca yazılmış oku oku bitiremedim valla :)
Uğur böceği gezcez kuzum gezcez, bol bol alışveriş yapacağız inşallah. kaydirigubbakcemile5
Libra durumun için çok üzüldüm inan ki, ama nolur kendine dikkat et bu tür sıkıntılar başta midede reflü olmak üzere bir sürü hastalığa neden oluyor. :teselli:
Sevgilisi askere gidecek olan arkadaşa da şimdiden sabır diliyorum, zor geçecek ilk bir ay için kendini hazırla, benim de canım aşkım asker hem de 12 ay :( Ama 4 ünü devirdik kaldı 8 hihoyyyt

tşk ederim canım, hayırlı teskereler diliyorum. gözümde büyüyor günler bakalım nası geçecek. :1rolleyes:

tşk ederim canım, hayırlı teskereler diliyorum. gözümde büyüyor günler bakalım nası geçecek. :1rolleyes:

Dediğim gibi ilk 1 ay alışman açısından zor geçecektir ama sonrasında yoluna girecek inan bana. Bol bol dua et hayırlı bir yere çıkması için yerimseniben

kızlar bu arada benim biraz kilo problemim var.Kilo vermem lazım yine önceki gibi zayıf olmak istiyorum.Var mı bir fikri olan.

offf offf ya cnm okadr sıkılıyokı hersey ustume gelıyo cok az kalmıstı nışanımıza
alev evt cnm hazr dıkılmıs vıtrıne bıle koydrmuyom gormek ıstemyom zaten takvımımı gordukce delı oluyorummm öle kotu bısykı ınsan evlenınce olsaydı dıye dusunemıyo ayrılık adı bıle kotu

Back
X