kısss ben sana vereyim 5 kilo fazlalığımdan sırnaşık şey
Önce ben, önce ben hihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısss ben sana vereyim 5 kilo fazlalığımdan sırnaşık şey
Sıraya lütfeeen naniknanik
spor ve diyet olarak ne yapıyorsun canım
Ben sıradayım caınm yaa, senden önce ben yazmışım bak lülülülülülü
ne güzel canım ya ama ben sabah yüryüş yapamam sadece akşam yapabilirim.Bir ara diyetisyene de gittim bana da senin tarif ettiğin gibi bir program vermişti.Kilo vermeye başlamıştım ama salak gibi sıkılıp bıraktım bana fazla kilon yok güzel gidiyor demişti oysa.Tekrar mı gitsem.Sbahları 7:30 evden çıkmak zorundayım 08:30 işbaşı yapıyorum akşam 7'de çıkıyorum.Akşam yürüyebilirim.Bana meyveleri sınırlı vermişti diyetisyen hiç unutmam üzümden 12 tane birçok meyve vardı da bunun tanesini unutmam sayarak yiyordum
İkimizde aynı anda yazmışızsırnaşık şey.
Haksızlık olmasında 2,5 kg olarak paylaşalım olmaz mı kaydirigubbakcemile5
ben en iyisi tekrar diyetisyene gidiyim bu sefre bırakmam çünkü düğünümde biraz da olsa kilo vermek istiyorum
Ben 3 ay önce karboksiterapi yaptırdım.800ytl para saydım deli gibi.
Hiççç faydasını görmediğim için verdiğim paraya hala içim yanar durur :mymeka:
offf off ben çok bunalıyorum bazen çok kolay kilo alıyorum.Ben yürüyüşe aşlayayım bir de şu bant çok etkili gibi duruyor diğerlerinden farklı bakmak istersen www.diyetmax.com
ne güzel canım ya ama ben sabah yüryüş yapamam sadece akşam yapabilirim.Bir ara diyetisyene de gittim bana da senin tarif ettiğin gibi bir program vermişti.Kilo vermeye başlamıştım ama salak gibi sıkılıp bıraktım bana fazla kilon yok güzel gidiyor demişti oysa.Tekrar mı gitsem.Sbahları 7:30 evden çıkmak zorundayım 08:30 işbaşı yapıyorum akşam 7'de çıkıyorum.Akşam yürüyebilirim.Bana meyveleri sınırlı vermişti diyetisyen hiç unutmam üzümden 12 tane birçok meyve vardı da bunun tanesini unutmam sayarak yiyordum