• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım hangi site banada bilgi verirmisin

Canım site adı vermek yasak olduğu için nevresimi bulduğum sitenin adını veremiyorum.İstersen özelden yollarım.Bu siteye ben çok güveniyorum ve netten alışveriş yapacak olsam hep bu siteden yaparım.

Burda fiyatı 120 ytl
Nevresim : 200x220cm
Çarşaf : 240x260cm
Yastık Kılıfı : 50x70cm (4 Adet)

Sen araştır istersen.Daha hesaplısını bulursan alırsın.yerimseniben

günaydın kızlar.....Akşam size iyi akşamlar bile diyemedim çok yoğundum.Bugün cuma haftasonu çok severim haftasonlarını ben

günaydın kızlar.....Akşam size iyi akşamlar bile diyemedim çok yoğundum.Bugün cuma haftasonu çok severim haftasonlarını ben

Günaydın canıııım a.s. Ay uyumak da neymiş, hafta sonuna ramak kalmış, yarın nişanlım burda olacak, ertesi gün doğum günüm. Bana uyku yok valla sırnaşık şey

Ben geldiiiiiiiiim.
Günaydınlaar herkesee :teytey:
Azcık uykum var gibi mirmirmirmir.Sabah erken kalkıp yürüyüşe gittim.
Amaaan yemesi çok güzelde bu kiloları vermesi bi ayrı dert kafamçokkarıştı

:sm_cool: nikah yapmaya nişanlımı alıp nikah dairesine götürücem erken nikah Bugün 08.08.08kaydirigubbakcemile

Bugün kaçmaz

Günaydın canıııım a.s. Ay uyumak da neymiş, hafta sonuna ramak kalmış, yarın nişanlım burda olacak, ertesi gün doğum günüm. Bana uyku yok valla sırnaşık şey

Günaydın canııımmm..a.s.
Ahhh ahhh keşke benimkide gelseee.Gerçi haftaya gelmeyi düşünüyor ama bakalım:sm_confused:.
Bu gelip gitmek için harcanan paraları hesaplasak bi araba alırdık herhalde :roflol:

:sm_cool: nikah yapmaya nişanlımı alıp nikah dairesine götürücem erken nikah Bugün 08.08.08kaydirigubbakcemile

Bugün kaçmaz

:roflol:
valla güzel fikiiiir.Bizde bizimkileri tutup götürsekkk kaydirigubbakcemile
Gerçi seneye 07,08,09 da güzel bir tarih ama kararsızım.Düğünü 26 temmuz düşünüyoruz.Nikahı 10 gün sonra yapsak nolur ki sırnaşık şey

alev hayrlısı olsun cnm
bende cok kotuyum uzgunum akşam mustı msj ccektı abım gelcek esylarımı ona ver fotograflarını verdım ondan alırsın yazmıs cok kırıldım cok hersey kesın bıttı bu kez

Günaydın canııımmm..a.s.
Ahhh ahhh keşke benimkide gelseee.Gerçi haftaya gelmeyi düşünüyor ama bakalım:sm_confused:.
Bu gelip gitmek için harcanan paraları hesaplasak bi araba alırdık herhalde :roflol:

Ayy canım sorma valla, ben kızdım aslında. Gelme dedim nolcak daha sonra bir ara kutlarız. Çünkü temmuzun 19 unda burdaydı. (Tabi bunları diyorum ama bir yandan da çok özlüyorum.) Dediğin gibi yola bir sürü para gidiyor; ama o gelmekte ısrarlı. Doğum günümde yanımda olmak istiyormuş Şeniz

ne güzel ya 08.08.08 gerçi kızlar önemli olan istediğimiz gün ben 03 mayıs yaparsam nişan tarihimle aynı olacak ama hava nasıl olacak onu bilmiyorum

alev hayrlısı olsun cnm
bende cok kotuyum uzgunum akşam mustı msj ccektı abım gelcek esylarımı ona ver fotograflarını verdım ondan alırsın yazmıs cok kırıldım cok hersey kesın bıttı bu kez

Canım benim yaa :teselli: Nedir bu çocuğun seni üzdüğü böyle :/ Kesin sen geçen sefer konuşmak istemedin diye böyle trip atıyo kendince ama kendi kaybeder benneyaptımki Sen üzülme kuzum nolur bak üzüntüden bir deri bir kemik kaldın :(

alev hayrlısı olsun cnm

canım şakaydı benim nikah işi.:1no2:
canım benim bak şimdi ben de çok üzüldüm.Kıyamam sana ya .Allaha bırak onu.Hiç kimsenin yanına kalmaz kötülük.Benim üniversiteden bir arkadaşım vardı kardeş gibiyiz,tekirdağda oturuyor onun da erkek arkadaşı tam istemeye geliceklerdi asker yolunu da beklemişti çocuk 180 derece döndüğ.Kız küçük yerde yaşıyor ailesi yapmadığını bırakmadı kıza.Biz sana demiştik sen bizi dinlemedin diye.Kız da o çocuk için ailesini reddetmeye hazırdı kaçıcaktı.Tam aileler ikna oldu çocuk yapacağını yaptı şuan çocuk hayatını yaşıyor ama benim arkadaşıma ailesi rahat vermiyor.Başına kakıyorlar.
Bence ailenin senin yanında olması çok büyük bir zenginlik.Bu konuda şükret bitanem.Ailen sana destek oluyor.Benim arkadaşa etmediğini bırakmadılar.

alev hayrlısı olsun cnm

Çook ayıp etmiş gerçektenn çoook :kızgın:.Sonuçta ortada paylaşılmış bişeyler var.Ne demek eşyalarımı gönder :mymeka:.herhalde cbellinde dediği gibi trip yapıyor.
Valla ne diyeceğimi bilemedim.Allah yardımcın olsun canım :teselli:

uğurböcüğüm üzülme tamam mı çok kötü oldum benim kardeşim gibi sevdiğim arkadaşım da yaşadığı için böyle birşey ben çok etkileniyorum

Back
X