• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

resim eklemeyi unutmuşum ben ansıl ekleniyordu ki

canım resim şöyle ekleniyor

www.imageshack.us adresine giriyorsun.Orda GÖZAT yazan yere tıklayıp yüklemek istediğin resmi seçiyorsun.Seçtikten sonra HOST İT yazan yere tıklıyorsun.Karşına yeni bir sayfa çıkacaktır.O sayfada Hotlink for forums (1) yazan yerdeki adresi alıyorsun ve k.k.ya geliyorsun.K.k da cevap yazma sayfasında yukarda kucuk kare içerisinde bi resim işareti var.Oraya gelip http// yazan yeri silip kendi kopyaladığın adresi yapıştırıyorsun
.

evet canım uygunmuş ama vestelde fiyatlar uygun oluyor bazen evlilik paketleri yapıyorlar biz de arçelikten fiyat aldık
peşin fiyat (çamaşır,buzdolabı,bulaşık ve setüstü) 3500 ytl dediler ama özel iletişim vergisinden önceydi

evet canım uygunmuş ama vestelde fiyatlar uygun oluyor bazen evlilik paketleri yapıyorlar biz de arçelikten fiyat aldık
peşin fiyat (çamaşır,buzdolabı,bulaşık ve setüstü) 3500 ytl dediler ama özel iletişim vergisinden önceydi

su yenı cıkan kapnya var ya hem yemek yapıo hem yıkıo fılan camasır buzdolabı bırde fırın 1850 normalde bız onun ıcıne bır bulasık makınası koyduk bırde tv koyduk buyuk ekran 3000 aldık gayette guzel seyler a sınııfı az elektırık gıdenlerden hepsı en yukseklerınden mesela normalde dusuktu hepsının devrı adam tanıdık dıye 1000 devırlı verdı tepsısı kucktu degıstırdık buyk genıs koydurduk ıste tanıdık olunce hersey kolay oluyor ALLAHIMTUM SEVENLERE YARDIM ETSIN:CüvCüv:

Kizlar bizim nikah dugunde olacak ben hic gormedim ne soruyor memur kizlar adres filan diooooo herkese adres sorsa oooooooooo dusun bana erdeme sahitlere adamlar sikilir yawwwwww birde imam nikahi olacak imam nikahi kiyilinca abdestlimi olunur kizlar hic bilmiom

kızlar ya offf ben hala düğün günüme karar veremedim.Hep balayı hevesim yüzünden.03 mayıs 10 mayıs 17 olmaz arkadaşım evlenicek 16'sında 24 mayıs 31 mayıs hangisi hangisi bilemiyorummm bir türlü

nikah olayını takma kafana adres soracaklarını sanmıyorum.İsim ve aile isimleri falan sorulur diye biliyorum.

canım teşekkür ederim.03 mayıs benim nişan tarihim düğünüm de olsun istedim ama kısmet hava nasıl olacak bilmiyorum ki ben de 24 ü uygun buluyorum hem 31 mayıs olursa balayı hazirana girer biraz daha pahalı olur.Uğurböcüğünün patronu nisanda gitmiş yanmışlar sıcakmış yani ama kafam çok karışık:bbo:

nikah olayını takma kafana adres soracaklarını sanmıyorum.İsim ve aile isimleri falan sorulur diye biliyorum.

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıVALLA ZOR ISLERMIS BUNLAR DUGUNDE GUNDUZ OLACCAK AMA SON ON GUN ORAYI KIMSE TUTMAZSA AKSAM BES DE OLACAK DUGUNUM DAVETIYELERI SON ON GUN BASTIRSAK ZORLUK CEKERMIYIZ kaydirigubbakcemile

canım teşekkür ederim.03 mayıs benim nişan tarihim düğünüm de olsun istedim ama kısmet hava nasıl olacak bilmiyorum ki ben de 24 ü uygun buluyorum hem 31 mayıs olursa balayı hazirana girer biraz daha pahalı olur.Uğurböcüğünün patronu nisanda gitmiş yanmışlar sıcakmış yani ama kafam çok karışık:bbo:

SEKERIM GUNEY YERELERE BALAYINA GIDERSEN IYI OLUR AMA ANK HAVA ILIKTI YAGMURLUUUUkaydirigubbakcemile2

kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıVALLA ZOR ISLERMIS BUNLAR DUGUNDE GUNDUZ OLACCAK AMA SON ON GUN ORAYI KIMSE TUTMAZSA AKSAM BES DE OLACAK DUGUNUM DAVETIYELERI SON ON GUN BASTIRSAK ZORLUK CEKERMIYIZ kaydirigubbakcemile

canım son 10 günde davetiye bastırıp dağıtamazsın ki çok sıkışırsın diye düşünüyorumyasakkelime

yaa alev benı delı etme beee bende deım sana patronum 20 nısanda evlendı 21 ordaydı antalyada cok guelmıs hem fazla kısı yok temız havuz kalabalık deıl o mevsımde super olurrr

ya kında ne gıyecem bennnnnnnnnnn delı oluyorum gelınlık dıkılecekte kınada ne gıyecem bır turlu kafamda tasarlayamadım haftaya bakmaya gıdecez ama onceden kafamda bırsey olsa bulmam kolaylasırrrrrrrr offfffffff

Back
X