• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Ay kızlar ben de özendim şimdi. Ben de foto ekleyeceğim. Öğlen kargo geldi, annem (kayınvalidem) bana saat almış doğum günü hediyesi :utangac:

31k7Pf6gw3L._SS500_.jpg

ne güzel canım ya güle güle kullan.Senin de resmini bekliyorum hadi

Çoook teşekkür ederim güzel dilekleriniz için kızlarr.
Rabbim gülen yüzlerinizi soldurmasın,mutluluk daima başucunuzda olsun.
Allah herkesin gönlüne göre versin .a.s.

Cbell canım seninde resmini pazartesi görelim a.s.

Kızlar ben eve gidiyorum.Yarın yarım gün çalışacağım.Yarın görüşmek dileği ile ...Hoşçakalın

kızlarr ben de geldim aranızakaydirigubbakcemile2 14 haziranda nişanlandık bunlar da fotoğraflarımızhihoyyyt

Son düzenleme:
Cbell canım seninde resmini pazartesi görelim a.s.

Kızlar ben eve gidiyorum.Yarın yarım gün çalışacağım.Yarın görüşmek dileği ile ...Hoşçakalın

Tamam canım, hadi iyi bak kendine. Ben yarın izinliyim malum nişanlım geliyor. Pazartesi görüsürüz yerimseniben

Perle_ aramıza hoşgeldin canım, Allah tamamını erdirsin, maşallah siz de birbirinize çok yakışmışsınız. Elbisen de çok güzel, damat beyin kırvat uyumu da çok yerinde yerimseniben

Şeniz:sm_cool:merhaba kızlar. ne guzel birinin nişanlısı geliyor biri nikah kıyıyor. allah hepinizin mutluluğunu daim etsın kızlar...:lepi:

Ya bu tarihleri neden bu kadar erkenden belirliyorsunuz? Ben soruyorum nişanlıma daha şimdiden olur mu diyor? Yani ben de şimdiden alınır mı bilemedim doğrusu. Yer mi bulunmaz diye düşünüyorsunuz? :uhm:

çok teşekkür ederim hepinizea.s. inşallah sizleri de allah mesut etsin
hayır canım malesef daha belli diil ama şöle söliyeyim en geç nisan da düşünüyoruz:dance:

Back
X