Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Floryayıda çok duydum piramit restaurantıda çok güzel dediler gidip görmek istiyorum birde kızlar bağcılar halk sarayı var belediyenin yaptığı süper bir yer yemekli düğün fiyatları çok uygun o tarafa yakınsanız kesinlikle gidin görün derim
Evet canım biz nisan ayında karar kıldık hem bahar olması cazip geldi bana hemde hazırlıklar falan anca yetişir senin ne zaman? Dediğim yerin fiyatı şöyle aslında ayrıntıları var ama yemekleri falan süper hemde fazla fazla pastası çok güzel iç görüntüsü tertemiz ve çok şık eğer bağcılarda oturan yakının varsa yada sen ordaysan salon kirası 1200 dışardan gelene 1800 yemek fiyatları 9 ile 16 arasıymış en pahalı menüsü 16 lira ve 300 kişi getirme zorunluluğu var ama sen dersenki benim 300 kişim yok mecbur yine ödeyeceksin ama kesinlikle değecek bir yer
Evet canım görmüştüm o salonu çok güzel bir yer çok şık
Günaydın kızlaaar a.s. Nasılsınız bakiim? Ayy ben çok yorgunum yaa. TuRunCu bugun ben de sendenim bacım valla, çok uykum var. Hafta sonu nişanlım burdaydı hatırlayacağınız gibi. İki gün de deli gibi gezdik, bir de dün dogum gunumdu falan. Çok yorulmuşum valla mirmirmirmir Akşam olsa da uyusak mirmirmirmir
Cumartesi günü ciciler aldım yine çeyizimeee hihoyyyt Bernardo da bir salata kasesi gordum, tutma yerlerini boncuktan yapmıslar falan çok ciciydi, bir tane ondan aldım. Dondurma kaseleri aldım, külah desenliii. Bir de geçen hafta Tefal'den aldıgım tavalarla aynı desenli krep tavası aldııım :dance:
Bu arada Ela Lale aramıza hoş geldin canım sen de yerimseniben
canım o kenarları boncuklu olan kaseyi ve dondurma kaselerini be de gördüm.Kenarları boncuklu salata kasesini ben deçok beğenmiştim nişanlım almak istemişti ama aldırmamışrım.20 ytl miydi daha mı fazlaydı ne hatırlamıyorum.
Biz de balayı için giyecek aldık.2 tane mini etek aldım biri gündüz giymek için fırfırlı tüllü diğeri akşam dışarı çıkarız diye siyah pileli 1.5 karış anca var yine balayı için badiler aldım her yerde çok indirim var beğendiğim eşofman takımını aldım mudo dan hepsini kaldırdım hemen.Seneye çıkmamış olur o tip giysiler mayıs ayında
bacım sıbel resım koysanda gorsem merak ettım su kaselerı
ben senden daha yorgunum sabah anamı yolcu ettım 5 e kadar uydum uyandım falan 5te yolcu ettık 7de kalktım ayyy akşam olsada gtsek yaa
günaydınn kızlar ben de geldimm:1rolleyes:
umarım herkes iyidir bugün a.s. haftasonu benim de nişanlım burdaydı dün gitti o yüzden onun vermiş olduğu bi hüzün var içimdeee:çok üzgünüm:
biz de cumartesi çeyiz aldık nişanlımla size de söliyim benim çok hoşuma gitti kızlar eğer butür şeyleri daha almadıysanız bi bakın derim hisarın, içinde ekmek kutusu bıçak seti servis seti kaşıklık nihale baharatlık saklama kabı rende limon sıkacağı unuttuğum bişey olabilir öle bi paket yapmışlar 459 ytl onu aldık:smiley-cool:
alevesen canım ben de liseyi burhaniyede okudum ve şu anda ayvalıkta yaşıyorum sen neden gelmiyosun artık buralarabenneyaptımki bu arada evlenince ben de istanbula gelicem yani benim düğünümde istanbulda anadolu yakasında olucak kızlar biz de yer bakıyoruz yemekli olucak tavsiyeniz olursa çok memnun olurum:1rolleyes:
bacım sıbel resım koysanda gorsem merak ettım su kaselerı
ben senden daha yorgunum sabah anamı yolcu ettım 5 e kadar uydum uyandım falan 5te yolcu ettık 7de kalktım ayyy akşam olsada gtsek yaa