2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

kızlar günaydın bankada işlerim vardı işte geldim
arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada ilk gelinimiz izmirhayal gördüğüm kadarıyla ben de mayıs içinde bakalım kılzar bu arad düğün tarihleriniz net belli olduğunda haber verin liste hazırlıycaz turuncu ile.

uğurböcüğüm geldim sesine ne yaptın akşam

Canım imageshack sayfasında resize image 320*240 (for websites en email) yazan bi yer varr.O kutucuğa tıklayarak dene bakalım.Belki olur

aynı şekilde turuncu benim babamda çok problem yapıyo.benim nişanlım esnaf her hafta sonu düğün oluyo benide götürüyo.babamdan izin alırken babam bu ne ya her hafta düğün düğün ne oluyo diyo.

dsc08178zm7.jpg

bakalım nasıl oldu :uhm:

alev gordum hosgeldın dun bısey olmadı ablamla konusmadım enıstem evdeydı gtmek ıstemedım arkadasımma gıttım babası komada olan bıkac komsu vardı dedıler ablana cok yazık oluyo cok kırıldım ama benı ılgılendrmez bız yapcamıızı yaptık dedım
burcu nerdeydın tatılde bıde sen nışanlınla gttın ohhh masalh benım babam hayatta ızın vermez

alev gordum hosgeldın dun bısey olmadı ablamla konusmadım enıstem evdeydı gtmek ıstemedım arkadasımma gıttım babası komada olan bıkac komsu vardı dedıler ablana cok yazık oluyo cok kırıldım ama benı ılgılendrmez bız yapcamıızı yaptık dedım
burcu nerdeydın tatılde bıde sen nışanlınla gttın ohhh masalh benım babam hayatta ızın vermez

yok tatlım nişanlımla gitmedim. nişanlım Marmariste görevli. kız kardeşimide alıp onun yanına gittik. 10 gün kaldık. Marmars ve çevresini gezdik. Vallahi uslu uslu oturduk :utangac: babam bize ve serhata çok güveir e brde kız kardeşimde olunca bişiy demedi yerimseniben foto ekledim işte üçümüzün. :dance: daha çok varda hem sizi sıkmamak için hemde malum yüklemesi zaman alıyor diye eklemiyorum şakkıdı

kızlar günaydın bankada işlerim vardı işte geldim
arkadaşlar hoşgeldiniz bu arada ilk gelinimiz izmirhayal gördüğüm kadarıyla ben de mayıs içinde bakalım kılzar bu arad düğün tarihleriniz net belli olduğunda haber verin liste hazırlıycaz turuncu ile.

uğurböcüğüm geldim sesine ne yaptın akşam

Hoşgeldin canım
Bende alev nerde diye düşünüyordum a.s

Hakkat burcucum sen tatile nişanlınlamı gittin :uhm:
Benim babamda hayatta izin vermez buna.Haftasonu antepe gitme durumum var.Daha izin istemedim.Annem gönderir bişey demez diyor ama bilemiyorum.İzin vermezse nişanlım gelecek buraya napalım :emir_bebek:

teşekkür ederim canım hayırlısı olsun inşallah biz de 03 mayıs diyoruz ama 24 mayısa sarkabilir.

bu yaz evlenenlere bakıyorum nasıl birbirlerininkini heycanla bekliyorlar. şimdi onları çok iyi anlıyorum canım. bizde öyle ardı ardına evlenicez. seninki bitecekk sıra bize gelsin. ahh bir yaklaşsa o günler. hem belki evlilikle ilgili tiyolar bile verirsin bize kim bilir :lepi:

işten fırsat buldukça yazmaya çalışıyorum ben de kızlar:bbo:
burcucum nişanlınla çok yakışıyosunuz siz de bu arada mutluluklar dilerim canım.
ay evet o günler gelse de biran önce biz de resimlerimizi eklesek:dance:

Back
X