2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

beyaz gömlekleri cok severim zaten herseyle cok rahat kullanılıyor.
digerinide beyaz pantalon almıstım üzerine uyar diye düşündüm.
begendigine sevindim canım

ikiside çok şık bence canım. beyaz gömleğin yanndaki bağlaması çok gğzel bir espiri katmış...
diğerine geince hakim yakayı çok severim ayrıca siyahla beyazın uyumunuda severim birde böyle japon esintisi taşıyınca çok zarif olmuş... bence güzeller....:lepi:

günaydın kızlar
sizlere ve engin tecrübelerinize bir sorum daha olucak :))
yemek takımı
çatal kaşık bıçak takımı
kahvaltı ve tencere seti hakkındaki tecrübelerinizi paylaşırımısınız
ne almalı neyi almaktan kaçınmalı
çatal kaşık bıçak setlerinde mesela mat olanlar çiziliyo diyolar doğrumudur ?

günaydın kızlar.........
günayın canımmm Şeniz
günaydın kızlar
yemek takımı
çatal kaşık bıçak takımı

canikoo günaydın sanada...
şimcik başkasını bilmem ama misafirlik yemek takımımla kaşık çatal bıçak setimi jumbodan alıcam. modellerini daha önceki sayfalarda ekledim yerimseniben
tencere setimide jumbonun çok cici bir serisi var onuda ordan alıcam. güündelikimi ucuz bişiy alıcam. çünkü sakarım :roflol: kaşık çatal seti mat almıycam bende duymuştum çizildiğini. böyle işte aklına başka soru gelirse sor yawrim :jeyyar:

günaydın kızlar
yemek takımı
çatal kaşık bıçak takımı

Günaydın canım...

mat olan çatal kaşık setlerini hiç tavsiye etmiyorum.Halamın vardı.Hem çiziliyor hemde parmak izi bırakıyor.Çok kullanışsız.Ben karacadan aldım kendiminkini.
Yemek takımım ve tencere setimde karacanın.Yemek takımında benim için önemli olam zarifliği ve makinaya girdiğinde desenlerin bozulmamasıydı.Açıkcası 1000ytl gibi bi rakam ödeme taraftarı değilim yemek takımına sakar olduğum için.Hem fiyatı uygun hemde çok hoş bir takım aldım.
Tencere setimde çeyiz seti olduğu için çok kullanışlı.Tencerede karaca kalitesi ile olunca düşünmeden aldım ben....

günaydın kızlar
yemek takımı
çatal kaşık bıçak takımı

gunadyınnnn
benım yemek takımım kutahya gumus rengı ınce cızgılı zarif bişi aynı ben :utangac:
yanında kahvaltı takımım karaca 42 parca ıkısını 600 aldım gecen sene
catal kasık setım mat deıl özkoleksıyondan aldım cunku ömur boyu garantılı
gunluk yemek takımımı porlanttan alcam catal kasıkta jombo olabılır öle yanıı celık tencere setımm 430 ytl karaca cok şık ve tam takımm tost mak hedıye kaydirigubbakcemile4

Maviş%20hiper%20set.jpg

pardon yaa korkmaz celık tencerem suankı fıyatı 380 cok uygun ve harıkaa

bakıyomda akşam bıle benı unutmamışınız ZARİF aşağı ZARİF yukarı ayy benı cok sevdığınız bılmezdımmm
okarauzum kız saol bebem soledıklerın ıcın zevklerımız uyyo ıste napakk

günaydın kızlarrr işler yogun bugün malum hatuncuklar haftasonu tatile gitcekler yolunmaya ihtiyaçları var:)))) siz neler yapıonuz bakemm:)

turuncum nasılsın gorusmeyeliii.. :) ceyızı tamamladın mı bakem neler aldın ben yokkene.. ;)

İyim çok şükür abbam.Sen nasılsın bakem.Görünmüyorsun pek :1rolleyes:
Çeyiz işine gelince bikaç aydır çeyizim için bi çöp bile almadım.Aslında hiç eksiğim kalmadıda diyebilirim.Ufak tefek şeylerim kaldı.Onlarıda düğüne yakın alacağım.Ufak tefek eksiklerimden kastım ütü masası ,çamaşır sepeti ,su bardakları falan....Bide cicili bicili gecelik ve iç çamaşırları almayı düşünüyorum ama dediğim gibi onuda düğüne yakın alacağım :jeyyar:

Bu aralar beyaz eşya için para biriktiriyorum :bbo:
Sen neler yapıyorsun.Aldınmı bişeyler ?

yawrilerrr ekimin 10 unda nişanlımla çıkmaya başlayışımızın 2 yılı bitiyor...
varmıdır orjinal hediye önerilerniz?

Anaaa kıs bizimde kasımın 8.de 2 yılımız bitiyor.Aramızda 1 ay varmış sadece hihoyyyt
Hediye konusunda çok beceriksizim.:sm_confused:

Back
X