:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
efendim canımmmmlülülülülülülülülülülülü
a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
yavru kuşuum onu yaptım zaten şakkıdı
handa aşkım fotosunu çekmiş pek iyi belli oluyor ama çok uğraşmıştım. pikeye yaptım ben. buda onun bekar evinde seriliyken arkadaşi yastığıda sevgililer gününde yapmıştım şekerler...![]()
ne bılemmm eskıden severdımm sımdı hep sankı ben yokmuş gıbı sohbet edınıyonuz bee gıdermm haa buralardann ayy bıde en genc benımm 87 nısan ohhh evde kalmamışım bıgun bende nışanlanım sızın sıfatınıza bakmam :dilcikar:
tmmm tmmm bee naz ettık ıkı dkk ayy benım pesımde olan bırılerı var ama neyse
haa ben nevsehıre gıdıyom yarın göreme urgup kapadokya ıhlara vadısı gezcem annem babam alcak benı OHHH
tmmm tmmm bee naz ettık ıkı dkk ayy benım pesımde olan bırılerı var ama neyse
haa ben nevsehıre gıdıyom yarın göreme urgup kapadokya ıhlara vadısı gezcem annem babam alcak benı OHHH
ooo ayup etmışşın cnm turuncu senn ben her yıl gıderımm
burcu kız foto mak bulursam ok ama benım yok cep telımde calındı n73 alamadım da normal telım var kamera yok
ya sıze soru soram barıı boş durmayım
benım 2 tane pıke 2 tane nevresımm 1 masa ortusu(ortası ve kenarları var)1bohça sarılcak ha 1 ara ve 1 gobeklı takımımda var acaba kaç kurus tutar bunlar yaa 2000 tutarmııı
ne bılemmm eskıden severdımm sımdı hep sankı ben yokmuş gıbı sohbet edınıyonuz bee gıdermm haa buralardann ayy bıde en genc benımm 87 nısan ohhh evde kalmamışım bıgun bende nışanlanım sızın sıfatınıza bakmam :dilcikar:
Ay aranızda en yaşlınız da benim o zaman 84 agustos dogumluyum, nişanlım da 82 haziran Şeniz
peki aplacımm:)) sen nedersen o olur:)
abla be bu kadınlar bugün beni delirtti yawww ölüyom yorgunluktan:)hah şöyle aplasunun bir tanesi:CüvCüv:şakkıdıgamyoncuiremsu