2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canımm cbell yok buralarda be yazayım sana 154 ytlye aldı cbell.Ben de bizim orda 185'e gördüm ama benimki yorgan hediyeliydi.

benim baktığımda da hediye olarak fıstık yeşili nevresim takımı vardı alevcim aslında hediye mi örgü battaniye ye dahilmi bilmiyorum çünkü aynı paketteydi.
seninkisi daha makbul yorgan hediyeli 185 ytl çok iyi

benim baktığımda da hediye olarak fıstık yeşili nevresim takımı vardı alevcim aslında hediye mi örgü battaniye ye dahilmi bilmiyorum çünkü aynı paketteydi.
seninkisi daha makbul yorgan hediyeli 185 ytl çok iyi

canım örgü battaniyeli takım zaten nevresimli ama senin gördüğün hediyedir

kimse yok buralarda sanırım artık ben de yarım saat sonra işten çıkacağım akşama giren olursa öpüldünüz kızlar.okarauzum canım sen gelirsin akşama kendini üzme sakın iş için daha iyileri olur inşallah öpldün canım

iyi akşamlar arkadaşlarr
benim düğüne az kaldı sayılır ama arada bir sizin topiğinize girmeyide ihmal etmiyorum öyle güzel paylaşımlarda bulunuyosunuzki özelliklede eklediğiniz nevresimlere bayılıyorum
inşallah hayırlısıyla bu dönemleri atlatırsınız ve bu heyecanınız hep devam eder ...

iyi akşamlar arkadaşlarr
benim düğüne az kaldı sayılır ama arada bir sizin topiğinize girmeyide ihmal etmiyorum öyle güzel paylaşımlarda bulunuyosunuzki özelliklede eklediğiniz nevresimlere bayılıyorum
inşallah hayırlısıyla bu dönemleri atlatırsınız ve bu heyecanınız hep devam eder ...

cnm hoşgeldin her zaman bekleriz topikimizeŞeniz
fikirlerimizi paylaştıkça inan çok daha zevkli oluyor her şeykaydirigubbakcemile2
senin düğünün ne zaman güzelim ?

Kızlar günaydınn

topicte daha fazla paylaşımda bulunmak isterim ama daha öncede yazdığım gibi çeyizlik olarak herşeyimi aldım ben.Beyaz eşya için birikim yapıyorum şimdi.
aldıklarımı yazayım size

mutfak için :
- porselen yemek takımı
- çatal-bıçak takımı
- tencere takımı
- teflon tencere ve tava takımı
- kahvaltı takımı
- saklama kapları
- gündelik çatal-bıçak takımı
- baharatlık
- alacaklarım : vitrin için süs - bardak takımarı(su-çay)-sürahi vs...ıvır zıvır yani.Bu aralar şu renkli bardaklar çok hoşuma gidiyor.Gündelik kullanmak için onlardan almayı düşünüyorum :dance:

elektronik ürünler :
- buhar kazanlı ütü
- mutfak robotu
- tost makinası
- waffle makinası
- blender seti
- elektrik süpürgesi
- fritöz
- mikser
- alacaklarım : halı yıkama makinası

ev tekstili :
- 2 tane yatak örtüsü
- 3 saten nevresim takımı
- 4 normal nevresim takımı
- 2 tek kişilik nevresim takımı (misafir için)
- 2 tane pike takımı
- 1 uyku seti
- klozet-banyo takımı
- 2 çift kişilik elyaf yorgan
- sandıkta havlular ,danteller,elbeziler,bohçalar vs..vs..
- alacaklarım : :sm_confused:

Bunlardan hariç tek tük aldığım ve almak istediğim şeyler : iç çamaşırı takımları ,gecelik-pijama-eşofman takımları vs.........

Düğüne yakın almayı düşündüğüm ufak tefek şeyler : paspas ,kirli sepeti ,çamaşır sepeti,çamaşır teli ,ütü masası, vs..vs...vs... Bu liste daha uzaaar gideeer.sırnaşık şey

Listede daha unuttuğum şeyler olursa aklıma geldikçe eklerim a.s

canım bi çok şeyi almışsın sen maşallah:nazar:
umarım bende tamamlayabilirim çeyizimi-tatlicadiarzu-
ayrıca çok güzel bir paylaşımdı saolasın..a.s.

slm kızlar az kaldı bılıyormusun elımde olsa gunlerı sarmak yerıne gerıye tekrar sasarım cunkuuuuuuu sınırlıyım zaman yaklastıkca heycan yerıne korkuuu stres basıyor

slm kızlar az kaldı bılıyormusun elımde olsa gunlerı sarmak yerıne gerıye tekrar sasarım cunkuuuuuuu sınırlıyım zaman yaklastıkca heycan yerıne korkuuu stres basıyor

benımde ceyızım eve goturulup yerlestırılecek of offfffffff

cnm heyecan stress korku :jeyyar: hepsini birden yaşaman gayet normal
ama kasma bu kadar kendini
bırakta tadını çıkar şu günlerinin
fotolarını bekliyoruz ona göre
gerek evinin gerekse düğünün fotolarını

cnm heyecan stress korku :jeyyar: hepsini birden yaşaman gayet normal
ama kasma bu kadar kendini
bırakta tadını çıkar şu günlerinin
fotolarını bekliyoruz ona göre
gerek evinin gerekse düğünün fotolarını

valla cnm pısman oldum sayılır gıbıı cunku herkes sadece kendını dusunuyor kımsenın ylz taktıgı yok kadıncagız gıdıyor evımı kendı kafasına gore dosuyor bır sorma geregı bıle duymuyor benneyaptımki

canım bir eksigim yok 10 senelik deneyim var
nişanlımın arkadası bu sirkette bende sonucu ordan ögrendim.
deneyimsiz biri ama akraba olunca işe alınıyor.
neyse herkes icin hayırlısı tabi allah herkesin gönlüne göre versin

Canım malesef ki ülkemizde bu tarz şeyler çok fazla oluyor :teselli: Canını sıkmamaya çalış sen de. Bri de şu açıdan düşün ki senin bir eksiğin olmadı. Durum müdürün akrabasını kayırması nedeniyle böyle oldu. İş için seni yetersiz bulsalar da üzülsen haklısın ama adam akrabasını almış. Bir de bu açıdan bakmaya çalış. İnşallah en kısa zamanda daha güzel bir iş bulursun canım :teselli:

ben bizim forumda gece bekcisiyim hani
uyku tutmuyor bende nette takılıyorum işte

kimse yok buralarda sanırım artık ben de yarım saat sonra işten çıkacağım akşama giren olursa öpüldünüz kızlar.okarauzum canım sen gelirsin akşama kendini üzme sakın iş için daha iyileri olur inşallah öpldün canım

cok az kalmış ne güzel
allah herseyi gönlüne göre versin arkadasım

iyi akşamlar arkadaşlarr

nasıl yaa orası senin evin kendi kafasına göre nasıl karar verebiliyor.
stres yapmakta haklısın galiba
allah yardımcın olsun

valla cnm pısman oldum sayılır gıbıı cunku herkes sadece kendını dusunuyor kımsenın ylz taktıgı yok kadıncagız gıdıyor evımı kendı kafasına gore dosuyor bır sorma geregı bıle duymuyor benneyaptımki

Back
X