2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

mızz mızzcımmm canım yaa hiç kıyamam...
ne kadar streslisin şu dönemde senin mutluluktan uçman lazımdıı...
yapma takma kafana bişiy...vallahi üzüldüm senin için...
iyi haberlerini bekliyoruz balım...

Arkadaslar beni de araniza alirmisiniz...
seneye evlenceklerdenim de allah izin verirse
Mutluluk, endise stress herseyi bir anda yasiyorum
her ay birseyler almaya calisiyorum ceyiz filan mübarek bitmek bilmiyor
okadar güzel seyler var ki keske hepsini almak mümkün olsa...

nisanlim türkiyede ben almanyada buda stresli üzücü tarafi
vize islemleri korkuturyor beni ama allah yardimcimiz olur
Kocaman bir rabbim var...:nazar:

canımm tabi seni aramıza kabul ederiz neden etmeyelim ki yerimseniben
adı üstünde seneye yaza evlenecek herkesii bekliyoruzz... Şeniz
seni çok iyi anlıyorum canım, gerçi hepimiz anlıyoruzdur çünkü hepimiz aynı durumdayız...
aramıza hoşgeldin canım... Şeniz

tesekküler, bazen mesela simdi vakit gecmek bilmiyor
öyle bir seyki insan kendini yapayalniz hissediyor
annem babam uzakta nisanlim uzakta, bayram kapida...:çok üzgünüm:

Arkadaslar sizden bir ricam var, nisanlim cuma günü 19/09
almanca dil sinavina girecek, vize basvurusunda sart kosuluyor artik
dualarinizin arasinda bu mübarek günlerde bizi de katarsaniz beni cok
mutlu etmis olacaksiniz... en azindan bir dertten kurtulmus olurum
simdiden allah razi olsun...!

bende bi mağaza da days in clours un örgü battaniyesini gördüm CBeLL inkinin tıpkısının aynısı :))
hemen CBeLL in yazısı aklıma geldi tabi. Sordum fiyatını.. görevli içinde nevresimide var peşin fiyatı 185 dedi .CBeLL bacım sen ne kadara almıştın kız? Almadım tabi başka taksitlerim olduğu için.

Canım biraz geç bir cevap oldu kusura bakma. Alevciğimin de dediği gibi ben 154,23 ytl ye aldım ama peşin aldım. Ordan almadan evvel de dısarda birçok mağazaya sordum, hepsi de 185 demişti :kızgın: Bu arada nevresim takımı da içinde, yani hediyeli değil de nevresim takımlı bir set yerimseniben Bu arada aldığım site hediye olarak yanına 2 tane de mutfak havlusu koymustu :dance:

Aramıza yrni gelen tüm arkadaşlarımız hoşgelmişler kaydirigubbakcemile5 Eee kızlar sizin çeyiz hazırlıklarınız nasıl gidiyor bakalım?

Kızlar hafta sonu annemle dolaştık yine. Gülsan'ın 3lü küçük tencereleri (yemek ısıtmak için olan küçükler) ve yine Gülsan'ın 3'lü sahan setini aldık hihoyyyt Artan yemekleri ısıtmak için çok iyi oluyor öyle küçük tencereler a.s Bu arada tost makinelerine de baktım ve Arzum Tostçu'dan vazgeçtim ve ilk tercihim olan Panini'ye döndüm. Tostçu'nun içindeki kısım çok aralıklıydı. Yani bir dilim ekmege 3 tane ızgara dilimi ya gelir ya gelmez. O da istediğim gibi tost yapamaz gibi geldi. Panini bizim için daha ideal gibi. Hem zaten ayrıca ızgara da almıstım. Tost makinasını sadece tost yapmak icin kullanacagım çünkü. O yüzden panini benim işimi görür yerimseniben
Bu arada philips in alacağım ürünlerine de baktım da yaa ne kadar büyük bir fiyat farklılaşması var. İnternette gördüğüm fiyatları resmen ikiye katlıyor dükkanlar. Yuhh yani :kızgın: Bakalım bu zamana kadar bir çok çeyiz eşyamı aldığım tanıdık bir yer var. Oraya modelleri bıraktım, ben sana makul bir fiyat çıkaracagım dedi sahibi. Eğer ki uyarsa blenderımı, ütümü, katı mevye sıkacağımı ve elektrikli süpürgemi alacağım :dance:

Kızlar hafta sonu annemle dolaştık yine. Gülsan'ın 3lü küçük tencereleri (yemek ısıtmak için olan küçükler) ve yine Gülsan'ın 3'lü sahan setini aldık hihoyyyt Artan yemekleri ısıtmak için çok iyi oluyor öyle küçük tencereler a.s Bu arada tost makinelerine de baktım ve Arzum Tostçu'dan vazgeçtim ve ilk tercihim olan Panini'ye döndüm. Tostçu'nun içindeki kısım çok aralıklıydı. Yani bir dilim ekmege 3 tane ızgara dilimi ya gelir ya gelmez. O da istediğim gibi tost yapamaz gibi geldi. Panini bizim için daha ideal gibi. Hem zaten ayrıca ızgara da almıstım. Tost makinasını sadece tost yapmak icin kullanacagım çünkü. O yüzden panini benim işimi görür yerimseniben
Bu arada philips in alacağım ürünlerine de baktım da yaa ne kadar büyük bir fiyat farklılaşması var. İnternette gördüğüm fiyatları resmen ikiye katlıyor dükkanlar. Yuhh yani :kızgın: Bakalım bu zamana kadar bir çok çeyiz eşyamı aldığım tanıdık bir yer var. Oraya modelleri bıraktım, ben sana makul bir fiyat çıkaracagım dedi sahibi. Eğer ki uyarsa blenderımı, ütümü, katı mevye sıkacağımı ve elektrikli süpürgemi alacağım :dance:

hadi ttalişimm hayırlı olsunn... Şeniz iyi günlerde kullan... :1hug:
ama ütü konusunda ben aşağı yukarı piyasayla aynı fiyatları gördüm internettede :uhm: ama bende bir tanıdıktan bir alt model fiyatına bir üstünü almıştım a.s

Nevresim takimi dediginiz ne iyi oldu benim hic nefresim takimim yok arkadaslar, acil almam gerek anlasilan ...:-)

cnm hoşgeldin her zaman bekleriz topikimizeŞeniz
fikirlerimizi paylaştıkça inan çok daha zevkli oluyor her şeykaydirigubbakcemile2
senin düğünün ne zaman güzelim ?

hoşbuldum tatlım bende sonbahar gelinleri topiğindeyim çoğunlukla yerimseniben
kısmetse 19 ekimde düğünümüz ama nişanlanalı 1 yıl olacak 21 ekimde daha öncesini hiç saymıyorum a.s
zaten dediğin gibi paylaştıkça daha da bi zevkli oluyo ve sizin aldıklarınızı okuyunca bu bende varmıydı bende bi bakayım oluyorum hemen kaydirigubbakcemile5

Cnm tencerelerini güle güle kullan iyi günler de :nazar:

almaz mıyız canım hosgeldin
allah hepimizin yardımcısı olsun acısıyla tatlısıyla günler geciyor.
iyiki burdayız ama paylasımlarımız cok güzel oluyor

insallah hayırlısıyla sınavı atlatır.
dualarımız sizinle canım

tesekküler, bazen mesela simdi vakit gecmek bilmiyor
öyle bir seyki insan kendini yapayalniz hissediyor
annem babam uzakta nisanlim uzakta, bayram kapida...:çok üzgünüm:

Arkadaslar sizden bir ricam var, nisanlim cuma günü 19/09
almanca dil sinavina girecek, vize basvurusunda sart kosuluyor artik
dualarinizin arasinda bu mübarek günlerde bizi de katarsaniz beni cok
mutlu etmis olacaksiniz... en azindan bir dertten kurtulmus olurum
simdiden allah razi olsun...!

güle güle kullan canım
bu arada internetten iyice arastırıyorum bende fiyatlar cok farklı olabiliyor.
blender konusunda biz evde moulinex setini kullanıyoruz ve cok memnunuz
fikir olması acısından göndereyim

my.php

Back
X