Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar hepinize :))
bende subatta nişanlandım,bu yaza evleniyorum.aranıza katılayım dedim :))
Arkadaslar beni de araniza alirmisiniz...
seneye evlenceklerdenim de allah izin verirse
Mutluluk, endise stress herseyi bir anda yasiyorum
her ay birseyler almaya calisiyorum ceyiz filan mübarek bitmek bilmiyor
okadar güzel seyler var ki keske hepsini almak mümkün olsa...
nisanlim türkiyede ben almanyada buda stresli üzücü tarafi
vize islemleri korkuturyor beni ama allah yardimcimiz olur
Kocaman bir rabbim var...
bende bi mağaza da days in clours un örgü battaniyesini gördüm CBeLL inkinin tıpkısının aynısı :))
hemen CBeLL in yazısı aklıma geldi tabi. Sordum fiyatını.. görevli içinde nevresimide var peşin fiyatı 185 dedi .CBeLL bacım sen ne kadara almıştın kız? Almadım tabi başka taksitlerim olduğu için.
Kızlar hafta sonu annemle dolaştık yine. Gülsan'ın 3lü küçük tencereleri (yemek ısıtmak için olan küçükler) ve yine Gülsan'ın 3'lü sahan setini aldık hihoyyyt Artan yemekleri ısıtmak için çok iyi oluyor öyle küçük tencereler a.s Bu arada tost makinelerine de baktım ve Arzum Tostçu'dan vazgeçtim ve ilk tercihim olan Panini'ye döndüm. Tostçu'nun içindeki kısım çok aralıklıydı. Yani bir dilim ekmege 3 tane ızgara dilimi ya gelir ya gelmez. O da istediğim gibi tost yapamaz gibi geldi. Panini bizim için daha ideal gibi. Hem zaten ayrıca ızgara da almıstım. Tost makinasını sadece tost yapmak icin kullanacagım çünkü. O yüzden panini benim işimi görür yerimseniben
Bu arada philips in alacağım ürünlerine de baktım da yaa ne kadar büyük bir fiyat farklılaşması var. İnternette gördüğüm fiyatları resmen ikiye katlıyor dükkanlar. Yuhh yaniBakalım bu zamana kadar bir çok çeyiz eşyamı aldığım tanıdık bir yer var. Oraya modelleri bıraktım, ben sana makul bir fiyat çıkaracagım dedi sahibi. Eğer ki uyarsa blenderımı, ütümü, katı mevye sıkacağımı ve elektrikli süpürgemi alacağım :dance:
cnm hoşgeldin her zaman bekleriz topikimizeŞeniz
fikirlerimizi paylaştıkça inan çok daha zevkli oluyor her şeykaydirigubbakcemile2
senin düğünün ne zaman güzelim ?
cok az kalmış ne güzel
allah herseyi gönlüne göre versin arkadasım
Kızlar hafta sonu annemle dolaştık yine. Gülsan'ın 3lü küçük tencereleri (yemek ısıtmak için olan küçükler) ve yine Gülsan'ın 3'lü sahan setini aldık hihoyyyt Artan yemekleri ısıtmak için çok iyi oluyor öyle küçük tencereler a.s Bu arada tost makinelerine de baktım ve Arzum Tostçu'dan vazgeçtim ve ilk tercihim olan Panini'ye döndüm. Tostçu'nun içindeki kısım çok aralıklıydı. Yani bir dilim ekmege 3 tane ızgara dilimi ya gelir ya gelmez. O da istediğim gibi tost yapamaz gibi geldi. Panini bizim için daha ideal gibi. Hem zaten ayrıca ızgara da almıstım. Tost makinasını sadece tost yapmak icin kullanacagım çünkü. O yüzden panini benim işimi görür yerimseniben
Bu arada philips in alacağım ürünlerine de baktım da yaa ne kadar büyük bir fiyat farklılaşması var. İnternette gördüğüm fiyatları resmen ikiye katlıyor dükkanlar. Yuhh yaniBakalım bu zamana kadar bir çok çeyiz eşyamı aldığım tanıdık bir yer var. Oraya modelleri bıraktım, ben sana makul bir fiyat çıkaracagım dedi sahibi. Eğer ki uyarsa blenderımı, ütümü, katı mevye sıkacağımı ve elektrikli süpürgemi alacağım :dance:
Arkadaslar beni de araniza alirmisiniz...
seneye evlenceklerdenim de allah izin verirse
Mutluluk, endise stress herseyi bir anda yasiyorum
her ay birseyler almaya calisiyorum ceyiz filan mübarek bitmek bilmiyor
okadar güzel seyler var ki keske hepsini almak mümkün olsa...
nisanlim türkiyede ben almanyada buda stresli üzücü tarafi
vize islemleri korkuturyor beni ama allah yardimcimiz olur
Kocaman bir rabbim var...
tesekküler, bazen mesela simdi vakit gecmek bilmiyor
öyle bir seyki insan kendini yapayalniz hissediyor
annem babam uzakta nisanlim uzakta, bayram kapida...:çok üzgünüm:
Arkadaslar sizden bir ricam var, nisanlim cuma günü 19/09
almanca dil sinavina girecek, vize basvurusunda sart kosuluyor artik
dualarinizin arasinda bu mübarek günlerde bizi de katarsaniz beni cok
mutlu etmis olacaksiniz... en azindan bir dertten kurtulmus olurum
simdiden allah razi olsun...!