2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ayy akşama fıyatlrını soram 60 falansa bende bayramdan sonra alırm hem kısn duğun yok hem byram gecmıs olurr

artmış mı iyi iyi... 12 gün sonra düğün var da :jeyyar:
ay ne kadar çıkarcı bir kız oldum ben yaw çok kötüyüm :mymeka:

sszzkk bacım ne oldu senin düğün :asigim:
hani aynı zamanda oluyordu bizim düğünler kaydirigubbakcemile

oşgeldın laa a.s. senın düğüne mı 12 gun kaldıı benden sana bı acı haber genelde bayramda seyranda yukselen altınn fıyatları sonradan düşer bılmıs ol artı eğer yukselırse sana altın takmak yerıne paar takrlarr ben şahsen ole yaprdımm bence düşsun senın düğünden sonra artsınkı işe yarasın kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlarra.s.a.s.
benim de nişanlım cumartesi geliyo bayram içinhihoyyyt 1 hafta kadar kalıcakhihoyyythihoyyyt bana bişey aldılar mı almadılar mı bilmiyorum bakalım gelince görücezCADIARZU ama ben nişanlıma bayramlık hediye bişeyler aldımm:asigim:

canım babam erteledı dugunu kayınpeder yapıcaz dıor arada kalmısım ama buyuk ıhtımal babamın dedıgı olucak nisan ayına dedı kısın ben dugun yapmam dıro bakalım ne olcak gec olsun guc olmasın:çok üzgünüm:

oşgeldın laa a.s. senın düğüne mı 12 gun kaldıı benden sana bı acı haber genelde bayramda seyranda yukselen altınn fıyatları sonradan düşer bılmıs ol artı eğer yukselırse sana altın takmak yerıne paar takrlarr ben şahsen ole yaprdımm bence düşsun senın düğünden sonra artsınkı işe yarasın kaydirigubbakcemile2

ne diyin la sen Allah korusun düşmesin :mymeka:
bizim lira takacak akrabalar hazır da ondan böyle hevesliyim ben :jeyyar:

canım babam erteledı dugunu kayınpeder yapıcaz dıor arada kalmısım ama buyuk ıhtımal babamın dedıgı olucak nisan ayına dedı kısın ben dugun yapmam dıro bakalım ne olcak gec olsun guc olmasın:çok üzgünüm:

amin hayatım amin. hayırlısı olsun inşaallah. a.s.

merhaba kızlarra.s.a.s.
benim de nişanlım cumartesi geliyo bayram içinhihoyyyt 1 hafta kadar kalıcakhihoyyythihoyyyt bana bişey aldılar mı almadılar mı bilmiyorum bakalım gelince görücezCADIARZU ama ben nişanlıma bayramlık hediye bişeyler aldımm:asigim:

canım benımde kaynananm aradı bı ıstedıgın varmı dıe getırem sana yok dedım
ama bana bayramlık alıolar fakat ben getırdıklerını gıymıcem kendıme kıyafet alıcam bu haftasonu
nısanlımın gecen hafta dogum gunuydu bayram hedıyesı hem dogum gunu hedıyesı dıe gömlek bırde süeter alam dıorum bakalım ne olcakŞeniz

ne diyin la sen Allah korusun düşmesin :mymeka:
bizim lira takacak akrabalar hazır da ondan böyle hevesliyim ben :jeyyar:

senı uyanık senı laa senn düğüne mı 12 gun kaldı dedım cvp versene :mymeka:
ana hersey ok mı sen sımdı napıyon calsııyon mu evınız varmı gelnlık resmı hanı amma soru sordum haa kafamçokkarıştı

hayırlısı olsun canım benim de kayınpederim 11 ekim 2008 demişti düğün tarihini babam mart 2009 dan önce olmaz deyince marta kaldıı:delphin:

senı uyanık senı laa senn düğüne mı 12 gun kaldı dedım cvp versene :mymeka:
ana hersey ok mı sen sımdı napıyon calsııyon mu evınız varmı gelnlık resmı hanı amma soru sordum haa kafamçokkarıştı

evet bacım düğüne 12 gün kaldı.
bu cuma günü de nikahımızı yapacağız :asigim:
işimde son haftam bidenem ya. perşembe son günüm olacak. senağlama
gelinlik hazır, davetiyeler hazır, davetliler hazır, gelinle damat dünden hazır :lepi:
ama ev hazır değil :mymeka:
eşyaları attık eve duruyor. düğünden sonra gidince yerleştireceğiz.
çok yorulacağız ama olsun ikimiz yapacağız, güzel olacak :asigim:
halı alacağız daha gidince.
burdaki işler bitti. düğünü beklemek kaldı. asıl iş gidince kaydirigubbakcemile5

evet bacım düğüne 12 gün kaldı.
bu cuma günü de nikahımızı yapacağız :asigim:
işimde son haftam bidenem ya. perşembe son günüm olacak. senağlama
gelinlik hazır, davetiyeler hazır, davetliler hazır, gelinle damat dünden hazır :lepi:
ama ev hazır değil :mymeka:
eşyaları attık eve duruyor. düğünden sonra gidince yerleştireceğiz.
çok yorulacağız ama olsun ikimiz yapacağız, güzel olacak :asigim:
halı alacağız daha gidince.
burdaki işler bitti. düğünü beklemek kaldı. asıl iş gidince kaydirigubbakcemile5

sımdık ev hazr deıl derken farklı sehırdemı CADIARZU yoksa tatılden donunce mı ayy kaafm karstı benım asıl iş düğün bıtnce :jeyyar:

Kızlar Bende Gelemmiii Bi Herif Bulursam Bende Seneye Evlenmek İstiyorum kaydirigubbakcemile3:icecream:

Kızlar Bende Gelemmiii Bi Herif Bulursam Bende Seneye Evlenmek İstiyorum kaydirigubbakcemile3:icecream:

hoşgeldin arkadaşım ne demek.
kardeşin askermiş. Allah kavuştursun. nerde asker?
benim kuzucuğum da aske. hakkaride. şubatta gitti. senağlama

hoşgeldin arkadaşım ne demek.
kardeşin askermiş. Allah kavuştursun. nerde asker?
benim kuzucuğum da aske. hakkaride. şubatta gitti. senağlama

Canım hoşbuldum tşk ediyorum..Benimkide Şubatta gitti antakya da :çok üzgünüm: Allah kavuştursun kaydirigubbakcemile5

Back
X