- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artmış mı iyi iyi... 12 gün sonra düğün var da :jeyyar:
ay ne kadar çıkarcı bir kız oldum ben yaw çok kötüyüm :mymeka:
artmış mı iyi iyi... 12 gün sonra düğün var da :jeyyar:
ay ne kadar çıkarcı bir kız oldum ben yaw çok kötüyüm :mymeka:
oşgeldın laa a.s. senın düğüne mı 12 gun kaldıı benden sana bı acı haber genelde bayramda seyranda yukselen altınn fıyatları sonradan düşer bılmıs ol artı eğer yukselırse sana altın takmak yerıne paar takrlarr ben şahsen ole yaprdımm bence düşsun senın düğünden sonra artsınkı işe yarasın kaydirigubbakcemile2
canım babam erteledı dugunu kayınpeder yapıcaz dıor arada kalmısım ama buyuk ıhtımal babamın dedıgı olucak nisan ayına dedı kısın ben dugun yapmam dıro bakalım ne olcak gec olsun guc olmasın:çok üzgünüm:
merhaba kızlarra.s.a.s.
benim de nişanlım cumartesi geliyo bayram içinhihoyyyt 1 hafta kadar kalıcakhihoyyythihoyyyt bana bişey aldılar mı almadılar mı bilmiyorum bakalım gelince görücezCADIARZU ama ben nişanlıma bayramlık hediye bişeyler aldımm:asigim:
ne diyin la sen Allah korusun düşmesin :mymeka:
bizim lira takacak akrabalar hazır da ondan böyle hevesliyim ben :jeyyar:
canım babam erteledı dugunu kayınpeder yapıcaz dıor arada kalmısım ama buyuk ıhtımal babamın dedıgı olucak nisan ayına dedı kısın ben dugun yapmam dıro bakalım ne olcak gec olsun guc olmasın:çok üzgünüm:
senı uyanık senı laa senn düğüne mı 12 gun kaldı dedım cvp versene :mymeka:
ana hersey ok mı sen sımdı napıyon calsııyon mu evınız varmı gelnlık resmı hanı amma soru sordum haa kafamçokkarıştı
evet bacım düğüne 12 gün kaldı.
bu cuma günü de nikahımızı yapacağız :asigim:
işimde son haftam bidenem ya. perşembe son günüm olacak. senağlama
gelinlik hazır, davetiyeler hazır, davetliler hazır, gelinle damat dünden hazır :lepi:
ama ev hazır değil :mymeka:
eşyaları attık eve duruyor. düğünden sonra gidince yerleştireceğiz.
çok yorulacağız ama olsun ikimiz yapacağız, güzel olacak :asigim:
halı alacağız daha gidince.
burdaki işler bitti. düğünü beklemek kaldı. asıl iş gidince kaydirigubbakcemile5
Kızlar Bende Gelemmiii Bi Herif Bulursam Bende Seneye Evlenmek İstiyorum kaydirigubbakcemile3:icecream:
Kızlar Bende Gelemmiii Bi Herif Bulursam Bende Seneye Evlenmek İstiyorum kaydirigubbakcemile3:icecream:
hoşgeldin arkadaşım ne demek.
kardeşin askermiş. Allah kavuştursun. nerde asker?
benim kuzucuğum da aske. hakkaride. şubatta gitti. senağlama
koca yok mju yazık uzulme ama benımd yok ama tesellı edıyom kendımı a.s. oşgeldınn
Canım hoşbuldum tşk ediyorum..Benimkide Şubatta gitti antakya da :çok üzgünüm: Allah kavuştursun kaydirigubbakcemile5