2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Ben evimi yerleştiricem görmek isteyen buyursun gelsin
heh benımkısıde senın gibi dusunuyor canım.. ama evım baska sehırde olcak onca millet nası gelsın yaws.. ama aynıs ehırde olsak dedın gibi ne sercem bakmak isteyen gelsın derdim :))) bakalım zaman ne gostercekk ;)

canım başka şehirde ise evin ve sermek istiyorsan haklısın derim.

canım bence pek gogus kısmına gelmesin biraz daha kısa olanlara bak ;) tabı bu benım fıkrım .. nişanda bana alınan sette senınd edın gibiydi çunku ben öle istemıstım :)))) ama sonradan pişman oldum.. :)) ya ustum ggus hızasındaydı ama bakıyorum içime kacıyor yanı gozukmuyordu kolyenın ucu .. sinir oluyodum bendee.. biraz daha boyun hızasında alırsan hem içine kaçmaz hemde herkes gorur :)) anamm anlatamadım bılıom yaws işte içine kacıyor yanı gıydın gıysının altında klıyor ustune çıkmıyor .. a.s.

anladım canım ben seni ama zaten o kadar uzun değil ben yanlış anlatmışım anlatmak istediğim böyle uca doğru sivri olanlardan ama kısa tabii kia.s

abba canım düğün tarihin nedir senin?

canım bende evlılık takvimi yapem dedim ama yinem olmadı yawss demısım 40hafta sen nasıl ayarladım solersin dimi bana ;)
aslında kaynanamlar eylul olsun diordu ramazandan sonra.. bende dedımkı benım kuzenler var yurtdısında çocuklugum bir gecti gormezlerse bana çok kırılırlar temmuz olsun.. nişanlımıda ikna etmıstım guzell neyse benım sozumu dınlemedi bu ama Allah işte burnu surtuldu işyerınde birtakım dertleri olustu dugun tarıhı temmuz basa cektik busekılde.. haziran sonu temmuz bası dıyoruz kaydirigubbakcemile2 ikimiz konustuk bayramda annesinin yanına gidince konuscak ama yine deişir gibi geloo yaa hadi hayırlısı... annem (kaynanam) benıde cagırıyor bayramlık el opmeye ama kendı babam buna karsı çıktı olmaz öle sey bizde adet deil dedi .13.30saatlık yola gondermem senı dedi anlıcan kaldım bayramda kendı annemlerin yanındayım ama tlf ederim yinee tabiki:))

canım bende evlılık takvimi yapem dedim ama yinem olmadı yawss demısım 40hafta sen nasıl ayarladım solersin dimi bana ;)
aslında kaynanamlar eylul olsun diordu ramazandan sonra.. bende dedımkı benım kuzenler var yurtdısında çocuklugum bir gecti gormezlerse bana çok kırılırlar temmuz olsun.. nişanlımıda ikna etmıstım guzell neyse benım sozumu dınlemedi bu ama Allah işte burnu surtuldu işyerınde birtakım dertleri olustu dugun tarıhı temmuz basa cektik busekılde.. haziran sonu temmuz bası dıyoruz kaydirigubbakcemile2 ikimiz konustuk bayramda annesinin yanına gidince konuscak ama yine deişir gibi geloo yaa hadi hayırlısı... annem (kaynanam) benıde cagırıyor bayramlık el opmeye ama kendı babam buna karsı çıktı olmaz öle sey bizde adet deil dedi .13.30saatlık yola gondermem senı dedi anlıcan kaldım bayramda kendı annemlerin yanındayım ama tlf ederim yinee tabiki:))

canım vallahi benim de ilk olmamıştı hafta falan diyordu sonra yaptım ama aynen evlilik hazırlığı içinde evlilik takvimi nasıl yapılır var ya oraya bakarak yaptım canım

bendede suan till secenegi var onceki işaretli oldunda 0days oluyordu :S anlamadım valla bişeee:) canım ben çıkıyorum annem carsıdan geldı benı burda tutmaz sonra goruszzz optumm cok... a.s.

bendede suan till secenegi var onceki işaretli oldunda 0days oluyordu :S anlamadım valla bişeee:) canım ben çıkıyorum annem carsıdan geldı benı burda tutmaz sonra goruszzz optumm cok... a.s.

sağol canım ben de öptüm kendine iyi bak zaten herkes terk etti burayı baksana ama turuncuyu çok merak ettim.libra da az geliyor ama turuncu dün sabah günaydın dedi gitti bir dah atık yok umarım iyidir arkadaşımCADIARZU:1hug:

Kızlaaarrrr 3-4 gün aradan sonra tekrar aranızdayım..
Sizleri merakta bıraktığım için çok özür dilerim.:çok üzgünüm:
Hepinizide çok özledim inanın.:asigim:

Hemen size geçen haftalarda aldığım şeyleri göstererek bi başlangıç yapmış olayım

mtkenmw480a.jpg

mtsinsks4507.jpg

evarzumar448.jpg

sgar512.jpg

canım dmeek şarjlı süpürgede arzum'a karar verdin.Geldi ürünlerin nerden aldın canım.Arzumu denedin mi?çok meraklı oldum birden dimi

canım dmeek şarjlı süpürgede arzum'a karar verdin.Geldi ürünlerin nerden aldın canım.Arzumu denedin mi?çok meraklı oldum birden dimi

canım baktım arzum 9,6v fakirde 10,8.Arada fazla fark yok diye düşünerekten görüntü açısından arzum almaya karar verdim.Mutfak terazim ile mikrodalga fırınım geldi.Şarjlı süpürgede yarın gelir herhalde.Gelince denerim.
Ben internetten aldım hepsinide yerimseniben.

turuncu nerdeydın laa senn
aldıklarını gule gule kullan memnun kalırsan bende alırım naılsa sendn sonra evlencemmm

TuRuNCum almışsın sonunda şarjlı süpürgeniiii hihoyyyt Güle güle kullan hhepsini canım. Eee fakirden vazgecmissin gördügüm kadarıyla. Ben de hala kararsızım ne alsam diye düsünüyorum... Annem karar ver de alayım şarjlı süpürgeni de cıksın aradan diyor fisfisfis

TuRuNCum almışsın sonunda şarjlı süpürgeniiii hihoyyyt Güle güle kullan hhepsini canım. Eee fakirden vazgecmissin gördügüm kadarıyla. Ben de hala kararsızım ne alsam diye düsünüyorum... Annem karar ver de alayım şarjlı süpürgeni de cıksın aradan diyor fisfisfis

Evet canım aldım.
Baktım fakir ile arzum arasında sadece 1 v fark var.Bende model olarak arzum hoşuma gittiği için onu aldım

Kızlar şuan zamanım yok ama yarın yokluğumda yazılan konulara cvp yazarım..Hayırlı akşamlar

kızlar sizin işiniz gerçekte zor ya..Ben 4 senedir iş dolayısıyla dışarda tek başıma yaşadığım için ev için gerekli ne varsa mevcut evimde..Benim sadece büyük eşyalarım eksik.Böyle süpürgesinden tartısına kadar sil baştan düzmek gerçekten zor olsa gerek.kolay gelsin hepinize..a.s.

ben de şarjlı süpürgemde kararsızım yalnız geçen gün birşey fark ettim.Hani size gösterdiğim o şeffaf kutulu fakir şarjlı el süpürgesi var ya onu dışarıda mağazada denedim bir sürü vardı birkaç tanesi denedim mıy mıy çalışıyor aman aman bunu bir çalıştırdım nasıl çekti elimi şok oldum aradaki farka

Back
X