2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

evt cnm daha cok resım vardı ama yukleyemedım ben ark cok sıkmak ıstemedım zttn bı öğrenım her akşam resım koyarım sıze
yenı bı ctal kasıık takımı alcam dunku kahvaltılık cok sıktı ondan alabılırım bıde hanı porland vardıya ondan alcamm yanı daha cok var alım aldıkca koyarım cnmlarımm

kızlar bayram icin ördügüm şalı gönderiyorum bakalım begenecekmisiniz

s6300475me2.th.jpg
[/IMG]

canım bu şal'a ve boncukla süslediğin tişörtlere bayıldım..Ne güzel yapmışın öyle.yerimseniben

öncelikle hayırlı olsun canım.bende bu takımdan almayı istiyorum maalesef gezip dolaşacak vaktim yok fiyat araştırması yapamıyorum.acaba sen ne kadara aldın ?ve açıp kalitesine baktın mı hiç ?

cnm zaten fıyat tek taksıtle 180 185 ytl arası ayda 20 ytl takstle pesın alcaksanda 150 kalıtesı super ben days ın colours urunlerını cok sevıyorumm cnm emın ol cok harıka hem bu renkte baya hoş sengözlerimebaksanab

gunaydın kızlarr kaydirigubbakcemile
valla akşam yuklemek ıcın cok uğrastım url adresı olmadığı içinde medıneden yardımııstedım
ceyıs resımlerımde bazılarını yukledı saolsunnn sızın ıcın gecenın körunde uğrastıkk :1closedeyes:
ılk bastakı kalplı ablamın bana hedıye aldığı klozet takımıım
yemek takımım ctal kasık ve gunluk uclu tencre setımı koydum tam set tencere setımde var mutfak takımım dantel ve pıke kanavce ıslemelı koydum daha resımler var ama sonra koycama.s.

Klozet takımın çok ciciymiş kaydirigubbakcemile2
Hepsinide güle güle kullan inşaallah

QUOTE=CBeLL;3948254]Tatlım kırmızısı yok malesef bu iki rengini gördüm ben başka sitelerde de.
Modelin adı Schafer SHF-251 60 Parça Kare Porselen Yemek Takımı bakmak isteyen arkadaşlar için ;) 60 parça ve fiyatı 135 ytl civarında ama porselen yerimseniben
[/QUOTE][/QUOTE]

ben ıste gelsın de gordum 145 dıo fıyatına sen nerden gordun cbell ya hadı ozelden at bana yada burdan yaz arkaaslarda gorsun benım dedıgım sıtede kahvaltı takımlarıda cok gusell

QUOTE=CBeLL;3948254]Tatlım kırmızısı yok malesef bu iki rengini gördüm ben başka sitelerde de.
Modelin adı Schafer SHF-251 60 Parça Kare Porselen Yemek Takımı bakmak isteyen arkadaşlar için ;) 60 parça ve fiyatı 135 ytl civarında ama porselen yerimseniben
[/QUOTE]

ben ıste gelsın de gordum 145 dıo fıyatına sen nerden gordun cbell ya hadı ozelden at bana yada burdan yaz arkaaslarda gorsun benım dedıgım sıtede kahvaltı takımlarıda cok gusell[/QUOTE]

Sabırsız kuzu kaydirigubbakcemile3 Geldim geldim, geçmiş mesajlara bakıyordum. Gördüm mesajını ve hemen özelden yolladım bilgileri kaydirigubbakcemile5

Günaydın fıstıklarım a.s.
Böcüğüm çeyizlerin çok şık, ben de o kalpli olanın ne oldugunu dusunuyordum ki yazmıssın sonra. Yine resimler bekliyoruz ama ona göre kaydirigubbakcemile5
Kızlar site adı vermek yasak oldugu icin burdan yazamıyorum adını. Verdiğim model bilgisini yazarsanız google a direk o site cıkıyor zaten karsınıza yerimseniben Olmadı bana mesaj atın özelden, ben size yollayayım adresi.

tsklerr cnmm ben o sıteyı buldum hatta alcam bıle ıns vardr olmasabıle benım pc aldıım mağazada varmıs yanı bana cok yakın
neyse once su bılesıklerımı alamda

günaydın kızlar
böcük çeyizlerini güle güle mutlu günlerde kullan tatlım
yemek takımımız çok benziyo bu arada böcüküm :))
cbell , kare 60 parça yemek takımları harika imiş yaa hangi sitede var gülüm ?

herkese günaydın merhabalar

bende mayıs ya da haziranda evleniyorum

kasımda istemeye geliyolar

Selam kıslarrrrrrrrr,

Ben de 2009 Eylül ayında evlenmeyi düşünüyoruz:) Biz kendi aramızda sözlendik:) geçen yıl şubat ayından beri:) biraz uzadı ama napalım anca:) Ocakta isteme olacak Mart ayında da nişan :)
Allah hepimizi mutlu mesut etsin.
Ama benim çeyizim yok:(

günaydın kızlar

Canım özelden mesaj gönderdim sana yerimseniben

mını etek sırıncık oşgeldnız a.s.
ıkınız ıcınde hayrlısı olsun ıns :Saruboceq:
sırıncık kız oda bısey mı benım koca yok ortada ceyıs olmus neyıme :roflol: bu arda bakın kızlar bıkac parca ceyısımı koydumm gerı sayfalarda 3 4 sayfa gerıde olsa gerekk medıne koydu onlar benım hadı bakem bakın benım ceyısıme sız bole dedıkce cok mutlu oluyom yaaw

günaydın kızlar

cok sade ve şıktı o yuzden aldım gecen yıl almıstım yanında da o kahvaltı takımı varya caydanlık gorunyoo o kahvaltı takımını hedıye aldım ıkısnıe 600ytl verdım takst fıyatı sımdıkde sıbelın koyduklarından almayı dusnuyom ıns bu arada kahvaltı takımımı kımse tanımadı kaydirigubbakcemile3 tek caydanlık kısmını koydum dıyemı acaba kafamçokkarıştı

cok sade ve şıktı o yuzden aldım gecen yıl almıstım yanında da o kahvaltı takımı varya caydanlık gorunyoo o kahvaltı takımını hedıye aldım ıkısnıe 600ytl verdım takst fıyatı sımdıkde sıbelın koyduklarından almayı dusnuyom ıns bu arada kahvaltı takımımı kımse tanımadı kaydirigubbakcemile3 tek caydanlık kısmını koydum dıyemı acaba kafamçokkarıştı

Kız böcük bakınca fiyatı hakkında bize de bilgi ver tamam mı? Anam Schafer markasının bana teşekkür etmesi lazım ha :dilcikar: sırf burdan kaç kişi alacağız kaydirigubbakcemile3

benı sızler var ettınız demem mı ayol ne sakladımkı sızden haftasonu oğrenır hemen yazarım nete cnm

uğur böceği canım:)
hoşbulduk:) ya ben bakmaya çalıştım ama olmadı göremedim ben interneti pek kullanamıyorum :) böwwwww kullanıcı özürlüyüm:(
ya ben de istiyorum güsel güsel çeyizler çok hevesliyim valla ne kadar meraklıymışım evlenmeye hehe

Back
X