Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bayram icin ördügüm şalı gönderiyorum bakalım begenecekmisiniz
[/IMG]![]()
öncelikle hayırlı olsun canım.bende bu takımdan almayı istiyorum maalesef gezip dolaşacak vaktim yok fiyat araştırması yapamıyorum.acaba sen ne kadara aldın ?ve açıp kalitesine baktın mı hiç ?
gunaydın kızlarr kaydirigubbakcemile
valla akşam yuklemek ıcın cok uğrastım url adresı olmadığı içinde medıneden yardımııstedım
ceyıs resımlerımde bazılarını yukledı saolsunnn sızın ıcın gecenın körunde uğrastıkk :1closedeyes:
ılk bastakı kalplı ablamın bana hedıye aldığı klozet takımıım
yemek takımım ctal kasık ve gunluk uclu tencre setımı koydum tam set tencere setımde var mutfak takımım dantel ve pıke kanavce ıslemelı koydum daha resımler var ama sonra koycama.s.
bunlarda yakasına boncuk işlediğim tişörtler kızlar
[/IMG]![]()
[/IMG]![]()
[/QUOTE]QUOTE=CBeLL;3948254]Tatlım kırmızısı yok malesef bu iki rengini gördüm ben başka sitelerde de.
Modelin adı Schafer SHF-251 60 Parça Kare Porselen Yemek Takımı bakmak isteyen arkadaşlar için60 parça ve fiyatı 135 ytl civarında ama porselen yerimseniben
günaydın kızlar
böcük çeyizlerini güle güle mutlu günlerde kullan tatlım
yemek takımımız çok benziyo bu arada böcüküm :))
cbell , kare 60 parça yemek takımları harika imiş yaa hangi sitede var gülüm ?
günaydın kızlar
böcük çeyizlerini güle güle mutlu günlerde kullan tatlım
yemek takımımız çok benziyo bu arada böcüküm :))
cbell , kare 60 parça yemek takımları harika imiş yaa hangi sitede var gülüm ?
cok sade ve şıktı o yuzden aldım gecen yıl almıstım yanında da o kahvaltı takımı varya caydanlık gorunyoo o kahvaltı takımını hedıye aldım ıkısnıe 600ytl verdım takst fıyatı sımdıkde sıbelın koyduklarından almayı dusnuyom ıns bu arada kahvaltı takımımı kımse tanımadı kaydirigubbakcemile3 tek caydanlık kısmını koydum dıyemı acaba kafamçokkarıştı