- 26 Kasım 2007
- 7.839
- 4.930
- 448
merhaba senin düğün ne zaman:1hug:
canım benim düğünüm 26 temmuz ' 09 da inşaallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba senin düğün ne zaman:1hug:
canım uyku seti170 milyon taç ın aynı şekilde saten nevresim takımıda 145 milyon biri yarı fiyatı
oluyo toplam da 240 felan oluyo güzel kampanya biz haftaya alacaz yeni ürünler
geliyormuş onu bekliyoruz...
avatarına baktım senı tanıyamadım basta :roflol: bızım işlerde yoğun ama bana dokunan bısey yok cok sukur dun temzlık yaptım okadr yoruldumkı kolum hala ağrıyoo sen neler yapıyon aldın bıseyler varmı ceyıse benım var ama bı turlu resımlerını koyamıyom yaa :çok üzgünüm:
günaydın kızlar
yeni yeni gelin adaylarını görüyorum hoşgelmişseniz kıslar :)
gunaydn nasılsın canım bende sımdı patronun yığenı ıle kavga ettımm seytan dıyorkı cek gıt ama ıste ekmek parası :sm_confused: napak![]()
bende baktım kampanyalrına yarı fıyatı yazmıo ama ındrımı varmıs bulamadım yanı yarı fıyatını yazan kampanyayı sımdıden hayrlı olsun cnm a.s.
meraba kızlar hayırlı günler herkese nasılsınız...
hoşbulduk uğur böceği sağol
bende iyiyim şükür uğraşıyoruz işte
kızlar birşey soracam taç ın kampanyasını duydunuz mu
güzel kampanyası var bir ürün alıyorsun bir başka üründe yarı fiyatı
çok güzeller ya ben uyku setiyle saten nevresim takımı alacam inşallah...
iğtiyaç varsa bir bakın derim..
günaydın zeyno
Kendi adıma iyim tşkler yerimseniben
Seni sormalı hihoyyyt
canım bende baktım internetten de yok yani
biz taç ın mağazasına gittik de
ordan öğrendik daha yeni yani kampanya..
sağol canım teşekkürler...:1hug:
231 gün sonra işi bırakacağım hihoyyyt
Kurtuluyorum kötükedihüso
sen brılanta baktın mı benım alcama resım koycam ama sıtede dergıden baktım ıcın koyamadımm yanı koyulmuyo daha oncede denedım brıllant yaz katolog cıkar basta yatak ortusu var krem rengı onun nevresımını alcam cok harıka sırnaşık şey
yok cnm krem rengı o saten sadece nevreımını alcam eğer yaza falan evelnıyo olsaydım yatak ortusunude alcaktım ama yatak örtusunu en son bırakcaklarım arasında elledım dokundum cok harıkaydı en ondekı yaztıs var ya kenarı v seklınde o nevresım yastığı ole her tarafı cok harıka