2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bızım koylumuz oluyo kendısı cok suprıs oldu suanlık sadece tanısma donemı yanı aksam bıanda oldu yanı ole ılerleyen gunlerde daha ayrıntılı anlatrım cnm

kızlar günaydın bir ara boş vaktimde takvimimi düzelticem 8 gün ileri almam gerekli takvim 23 mayısa sayıyor günleri

böcük kız ne yaptın anlat bakalım neler oldu?

kızlar ya salon tutulduğundan beri benim içim içime sığmıyor çok heyecan var veee şimdi anladım evleneceğimi şaka gibiymiş ya şimdi ben ciddi ciddi gidiyorum .....................

kızlar ya salon tutulduğundan beri benim içim içime sığmıyor çok heyecan var veee şimdi anladım evleneceğimi şaka gibiymiş ya şimdi ben ciddi ciddi gidiyorum .....................

ayyy canım ne zaman düğün inşallah
benim yaklaştığında ne yaparım ben ya amansenağlama
daha var gerçi yaza ta benim
ay belli değil ama yaklaşırsa ne olur benim halim bilinmez...

böcük hayırlı olsun kız :))
kızlar bi konuda fikrinize ihtiyacım var
yeni evimize taşınıyoruz da boya rengi konusunda kararsız kaldık
sizce salon için ideal renk ne olabilir ??

cnm buyuk ıhtımalle senınle aynı gun evlenebılırız.
29 mayıs kına
31 mayıs dugun
gercı tam bellı degıl dugun salonunu ayarlamadık daha ama bugun yarın bellı olur. gamyoncuiremsu

[/QUOTE

günaydın ben salonumu pembe renk yapcam hem sevimli iç açıcı bi renk olarak geliyo bana

hepimizde ciddi ciddi gidiciyiz kıss.Fazla heyecan yapma öle kaydirigubbakcemile3

fildişi veya kum beji olabilir bence canım yerimseniben

Bu senede bir aksilik olmazsa nihayet çocukluk aşkım 4 yıllık nişanlımla evlenebileceğim.:nazar:

canım belliki daha önce aksilikler olmuş 4 yıl nişanlı kalmak zor olmalı gerçekten bukadar bekledikten sonra evlenince birbirinizden 1 dakika bile ayrılmazsın herhalde, ben 1 yıldır nişanlıyım 2. yılımızda evleneceğiz. inşallah sende önümüzdeki yıl bizlerle beraber hiç sorun çıkmadan kalbine göre bi düğün yaparsın İNŞALLAH :Saruboceq:

cnm buyuk ıhtımalle senınle aynı gun evlenebılırız.
29 mayıs kına
31 mayıs dugun
gercı tam bellı degıl dugun salonunu ayarlamadık daha ama bugun yarın bellı olur. gamyoncuiremsu

ay çok sevinirim canım ya ne güzel olur bakalım başka aynı gün evleneeğimiz arkadaşlar çıkacak mı?

Back
X