2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

jülidecim birşey sormuştum sana özelden bi bakıverirmisin yavrucum kırk saat oldu cevap vermedin de :roflol: :roflol: :roflol:

Cevap yazdim canim. Kusura bakma görmemisim.

kız utanıyom diyor hala ya, neden utanıyon şekerim sen herkes aynı şeyleri yaşıyor.
:utangac: Napim kiz.. Hala utanirim babamin önünde dügün hakkinda konusmayi, organizasyon yapmayi :utangac:

walla bugün beni pek güldürdün jülidecim sinir küpü olduğum halde, teşekkür ederim.

utanmayı gerektircek bişi yok ki herkes bili düğünü ve düğün sonrası olacakları :1hug:

Al bakalım oklavalı gelin :dilcikar:

hidiv.th.jpg]

vay anam vay vay vay bu ne güzellik beyaaaa.yufffff olsun .eniştede karizma haaa maşşallah.anam nazar değmesin size :nazar: tütütü kırk bin kere

gelinlim çıktı bir sorunda, beğendim ve denediğim modelle provada foto çekmiştik onları karşılaştırdım. aynısını yapmamışlar şimdee ona takıldım. akşama gelinlikçiye gidip konuşucam umarım düzelir yoksa sil baştan olur az bir zaman kalmışken.

burcu, ipli perdemi istiyordu. koçtaştan bahsetmiş pinkgun sanırım oradan alıcaklar ne renk sitiyor acep bana yakında var hatta geçen hafta gittimde bakmıştım fuşya rengini düzeltmeye çalışıyorlardı.

tubiscim ben bunu atlamışım sanırım üzüldüm tatlım valla :teselli: çok mu farklı olmuş istediğin gelinlikten peki,bir de denedin mi üzerinde :uhm:

walla bugün beni pek güldürdün jülidecim sinir küpü olduğum halde, teşekkür ederim.

utanmayı gerektircek bişi yok ki herkes bili düğünü ve düğün sonrası olacakları :1hug:

Ya biliyom da, annemlerinde bilmesi gerekmiyo :sm_cool:
Mesela zil caliyo bizim evde: annem soruyo kim geldi? Ayhanin annesi geldi derim :1rolleyes::1rolleyes: Annemde bana kizar...

Ayhanin babasi bana gecen gün sordu. Kizim bu kim diye! (eliyle ayhanin annesini gösteriyo) bende dedimki. "Esini tanimiyorsan ben ne yapiim":sm_cool::sm_cool:

Anne, baba diyemiyorum, acayip utaniyorum ve sanki annemlere ihanet etmis gibi hissediyorum...

Ya biliyom da, annemlerinde bilmesi gerekmiyo :sm_cool:
Mesela zil caliyo bizim evde: annem soruyo kim geldi? Ayhanin annesi geldi derim :1rolleyes::1rolleyes: Annemde bana kizar...

Ayhanin babasi bana gecen gün sordu. Kizim bu kim diye! (eliyle ayhanin annesini gösteriyo) bende dedimki. "Esini tanimiyorsan ben ne yapiim":sm_cool::sm_cool:

Anne, baba diyemiyorum, acayip utaniyorum ve sanki annemlere ihanet etmis gibi hissediyorum...

ayyy süper komedi canım yaaaaa:roflol::roflol::roflol:
sen beni güldürdün allahda seni güldürsün....:roflol::roflol::roflol:

tubiscim ben bunu atlamışım sanırım üzüldüm tatlım valla :teselli: çok mu farklı olmuş istediğin gelinlikten peki,bir de denedin mi üzerinde :uhm:

denedim canım pazar provam vardı o zaman farketmemişiz. resim çekmiştik bugün onları pcye atınca orjinaliyle karşılaştırma yapıyordum aklıma başka bir şey takılmıştı ona bakarken altını farkettim üst kısımını inceliyordum üstü olucak ama alt farklı çıktı yan değil düz yapmışlar katları, aynı gibi durmuyor.

işim bitti,simidimi yedim,kahvemi yapıp geldimhihoyyyt

valla şimdi tepkileri üzerime çekmek istemem ama değilim julidecim kaydirigubbakcemile3 benimki fikrini söyler ben de yok o güzel değil bu güzel derim iyi sen bilirsin der,kayınvalideciğim de aynı şekilde, kullancak olan sizsiniz der,
yanlııııııızz şöyle bir durum var kayınvalidem arada bana ev eşyaları alıyor görüp beğenip, bazen benim beğenmediğim tarzda olabiliyor e ona da laf edemem artık kadıncağız özenmiş düşünmüş almış bende üzülmesin diye aa çok hoşmuş diyorum :))

bende anneme sormadan göstermeden hiçbişey yapamam! :)) illa göstermem lazım... teyid almam lazım :) anakuzusu burcu:ecrin_bebek:
benim gelinliğimi görmüştünüz değilmi kızlar,inanamazsınız ama onu bi terzi evinde dikti
aaa ben gormedim ve çok merak ediyorum,hem sen de ankaraymışsın?
ya ben ağlamam diyorum ama bilmiyorum yanii..
düğünden 1 gün önce antidepresan alıcam o zaman istesende ağlıyamyosun :D:lepi:
canım 1 gün önce alacağın antidepresan hiçbir etki yapmaz ne yazıkki.. en az 20 hatta 30 gün sonra etki göstermeye başlar.. ama sakinleştirici,yatıştırıcı bişeyler (passiflora) diyosan bilemem.. ben çok heyecanlı ve gergin bir tip olduğum için,düğünden önce kendimi içkiye vurmayı planlıyorum :))
orjinali gerçekten çok şık ve çok güzel.ve bencede söylemen gereken herşeyi söyle resmi koy yapan kişinin önüne sizce benziyormu de..ve sakın kendini üzüp moralinşi bozma canımonların hatası elbette düzeltecekler.
canım sakın darılma senin iyiliğin için diyorum; bu gelinliğin o gelinlikle ne alakası var?vallahi çok sinirlendim!:oklava: bak görüyo musun zaten bu sebepten diktirmek istemiyordum,allahım noolur gönlüme göre bir hazır model bulAyım :(
geldim kızlar da habire düşüyorum bağlantıdan.tahlil sonuçları iyi sadece sistit olmuşum çok şükür.bi de kum döküyo olsaydım şu dönemde vay halime.bugün yanma hissi bile yok ilaçlardan sonra.bu arada kaç gün kaldığını unuttum düğüne :)) gece rüyamda düğünümü gördüm zaten.en güzel yerinde telefon çaldı uyandım nişanlım arıyo.rahatça bi evlendirtmiyo adam rüyamda beni yaa
canım önemli bişey olmamasına sevindim. muck :)
burcu canım kolay gelsin vallahi zor ama negüzel ev yerleştirmek şu an yerinde olmak isterdim.keşke şu an yanında olsak da sanına yardımımız olsa

:roflol: :roflol: ay burcu çok güldüm demek orta sehpa 4kişilik masa gibi :roflol: tatlım biliyorum ben o ortasehpayı gerçekten çok genişti başka bir eve çıkarken yine geniş salonu olan bir ev bulmaya çalışırsınız sizde, ay keşke yakınlarda otursaydık bak şimdi!! ben sana bi yorgunluk kahvesi yapardım bi yandan da kaynatırdık :jeyyar:

burcu kolay gelsin canım valla ne yalan diyim bende senin yerinde olmayı çok isterdim güzel heyecanlar bunlar bence yorucu olsada güzel sanırım a.s.
kızlar siz de yorulacaksınız ama tatlı bir yorgunluk olacak :)) hadi sabredin az kldı..

ya fantazi olcak ama keşke bu topiktekiler,hepimiz aynı yerde olsaydık,birbirimize yardıma gitseydik :)

evet kızlar ya keşke yanımda olsaydınız.iş yapmasanız da olur sadece yanımda dursanız yeterdi :)))
pinkguncum gerginim gerçekten buyüzden de herşey ters gidiyormuş gibi, gelinliğim beğendiğim ve denediğimden farklı olmuş altları kat kat ama yapılan alakasız bişi olmuş halletcem akşama inşallah.

burcu, sığdımı salon eşyaların benimki gibi olmamıştır inşallah bizde ölçttükde aldık ya nasıl ölçtüysek ufacık alan kaldı.
hallet canım hallet bayaa sinirli konuş ama.. canım şu anda köşe takımım 3 parça halinde ve kocaman kutulyıp,naylonlayıp getirişler,sandalyeler,sehpalar ve tekli koltugu yatak odasına koyduk,salonda da masa ve konsol var.sermedik yani onun için bilemiyorum ama salon geniş oldugu için sıkış tıkış olmaz sanırım.ama yatak odası sıkışık oldu.
ayyyyy bak şimdi nasıl kasıldım anlatamam ayrı bi havalandım şimdi bu iltifatlarından dolayı kaydirigubbakcemile2 ara ara ben o resmi nete koyayım bari akşam akşam acayif keyiflendimm :teytey: :teytey: seviyorm senii a.s.
aaaa nerde nerde ben niye gormedim? :)
şakkıdışakkıdı Maksat da zaten bu. Annemler üzülmesin sengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab Vallah ben simdiden acayip utaniyorum annemlerin önünde. Kaynanam filan demiyorum mesela. Ayhanin annesi aradi filan diyom kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende çok utanıyortum annemlerden, hiçbir zaman rahat davranabileceğimi zannetmiyorum.. hatta düğün dansı yapmaktan çok çok çok utanıyorum. keşke düğün dansı olmasa........
iyilik elifcim nasıl olsun sabahtan tatil günümde işyerine gitmek zorunda kalsamda şimdi döndüm ve keyfim yerinde yarın sabahtan iki emlakçıyla randevumuz var vee ondan sonradaaa ilk gelinlik provama gitcemmm hihoyyyt keyifliyim yani seni sormalı sen nasılsın bu arada çok da ciddi birşey olmamasına sevindim canım geçmiş olsun yeniden

ayyy hadi bakalım merakla bekliyorum..kaydirigubbakcemile5

jülide Şeniz a.s. :1hug: süpersin canımcım.

burcuu, nen var hastamı oluyorsun takviye al.

burcucello, gelinlikçiye hazırlıyorum kendimi zati fotoları çıkardım delil olaraktan.

yatak odası sıkışık olsun o ka sorun olmaz bence salon daha önemli, bizimde tam tersi yatak odası tam oldu.

kızlar bende çıkıyorumm ii akşamlar sizee inşallah çok kaynatmasınızz sabah çok zor oluyo okumak lülülülülülü

Back
X