2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım benim nişanımı yaptığım yer hem yer olarak güzel hemde fiyat olarak uygun düşünürsen yardımcı olurum canımcım..yaa umarım hallederiz yardımım dokunur.180 ytl verecek durumdamısınız

canıııım tabikide a.s.
ayy nerde neeerdeee hadi söle hemencik??
inşallh bizim cenaplara yakındır.

batıkentte mesada harbiş 1 sitesi var onun içinde adamlar baya düşünerek yapmışlar hem geniş hemde kına gecesi nişan için uygun hatta az sayılı aileler orada düğün bile yapıyorlarmış 27 temmuzda nişanımı orda yapmıştık şimdide kına gecesi için tekrardan oarayı tutacaz..düşünürsen tel falan bulup veririm..

batıkentte mesada harbiş 1 sitesi var onun içinde adamlar baya düşünerek yapmışlar hem geniş hemde kına gecesi nişan için uygun hatta az sayılı aileler orada düğün bile yapıyorlarmış 27 temmuzda nişanımı orda yapmıştık şimdide kına gecesi için tekrardan oarayı tutacaz..düşünürsen tel falan bulup veririm..

canımcım çook teşekkür ederim.
gidip bakmak isterim aslında ama batıkenti bilmiyorum :(:(
biraz bakınıyim harb iş sitesi nerde diye.
bana adını ve telefonlarını verebilirsen daha da sewindirik olurum . a.s.

tamam canım eve gideyim tel ve tam adresini bulur yazarım sana mobil lisesi var batıkentte onun karşısında bu site bulunması rahat yani

2 orta bi sade hadi bana müsade sengözlerimebaksanab

burcucello, croiselle, Egem, EGoiST, geceyimben, lalis, mandilin, ududub hoşçakalınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:teytey:

tarif ettiğin model tanıdık geldi. ona benzer bende turkuaz var. burcucellonun albümünde var aynı elbise.

mersi tatlım. zayıflama topiğine baktımda aklıma geldi.
kız sende de ne hafıza varmış tubiş.. :roflol:
burcucello canım mesaj kutun dolu msj yollayamıyorum özelden

tamam canım boşaltıyorum :)

Back
X