2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

hepimizi işten kovcaklar sonunda, herkes aynı durumda demek benim gözlerim acıyor pc ye bakmaktan arada dolanıyom 2 dk sonra yine geliyorum

aynen bende

müdürün istediği raporu bir haftadır sallıyorum işim var diye halbuki burada gezinmesem 1 saatlik işi var ama bir türlü başlayamadım :1no2:

hepimizi işten kovcaklar sonunda, herkes aynı durumda demek benim gözlerim acıyor pc ye bakmaktan arada dolanıyom 2 dk sonra yine geliyorum

aynen yaa gece yatınca gözlerim batıyo artık çok fena.... buna bi çözüm bulsak yaaa :roflol:

croiselle SAVOL DATLIM:))kızlar kocalarınızı korkutabilirsiniz avukatım var donuna kadar alır diye:))

oleyyyyyyyyy :teytey: kaynanama dava açmak istiyorum ben :roflol:

şimdi kanuna bakıyosun ,içtihat araştırıyosun, dosyayı kurcalıyosun,sonra güzel ve etkili cümleler bulmaya çalışıyosun en erken 2 saat:))

vay anam vayy bak sen yavaş yavaş yap biraz iş biraz bize takıl sonra 2 güne biterr :))

göz yaşı diye bi damla var gözünde batma olanlar ondan kullnabilir. yada soğan doğrayıp ağlayın :roflol:
ben 4 göz oldum onun için pek ağrı sızı yok maşşallahım var bide 1 numara miyop gözlüklerim var şakkıdı

bide anlatmadan edemicem malüm dün benimkiyle aram bozuktu bana bi laf söylemişti çok sinirlenmiştim. dün neyse aramız düzeldi bende bugün iş görüşmesine gitcem die elimde cv vardı.. diyoki o elindeki bidaha bana bu kelimeyi kullanırsan elinde neyin var neyin yok alırım diye evlilik sözleşmesimi hazırladın yoksa diooo :roflol:

Allahım sen aklıma mukayett ollll -tatlicadiarzu-

kızlar az once başka bir topicte yazılanları okuyunca gozlerime inananadım!!

insanların düğünlerinde takılan altınların içinden sahte altınlar çıkmış!!

bazılarının da, erkek tarafı düğünde bütün takılan altınları alıyormuş!!

sen çok yaşa kk. hayatımda birçok seyi ilk kez burdan duyuyorum,hayretler içinde kalıyorum!!!

Son düzenleme:
kızlar az once başka bir topicte yazılanları okuyunca gozlerime inananadım!!

insanların düğünlerinde takılan altınların içimden shte altınlar çıkmış!!

bazılarının da, erkek tarafı düğünde bütün takılan altınları alıyormuş!!

sen çok yaşa kk. hayatımda birçok seyi ilk kez burdan duyuyorum,hayretler içinde kalıyorum!!!

canım evlendilten sonra takıları alan çok kaynana var heleki masrafı birazda erkek tarafı yaptıysa işte ozaman bişeyde diyemiyorlar.
zaten nakit parayı salona veriyorlar çoğu yerde nakit bişey kalmıyo

tatlım biz de çok erkek evlendirdik...5 kuzen,dayım vs...

ne teyzelerim ne anneannem na halam asla ve asla altına paraya dokunulmaz... hadi bizi bırak dışardan da bin düğüne şahit oldum.arkadaşlar,komsu cocukları evlendi. onlarda da boyle bişey olmadı.altın niye takılır, yeni evlilere yardım olsun,biraz da olsa yatırımları olsun diye.wallahi billahi ilk kez duydum ve acayip şaşırdım!!

pardon yanlış söylemişim benimki çeyizevi değil nevresim evi :roflol:

Back
X