2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

bizim 6 aydır böle krizden öncede vardı şirket el değiştirdi mahvetti bizi yaa cıkamıyorumda yazık kaç senelik tazminatım var o yanacak uff neyapacam ben yaa daha bir ton almam gereken şeyler var ama para yok :( off yaa offfffffffffff

çok üzüldüm canım ya şu çok var böyle duyduğum inşallah en kısa zamanda düzelirr

Hoş geldin kuğu gelinimiz,diyet nasıl gidiyor?

felaket felaket hiç sormaa senağlama 5 kilo verdim diyodum bu hafta 1 kilosunu aldım nerdeysee senağlama

Son düzenleme:
Khenacım lütfen canını sıkma yeniden verİrsin.Ben de iki gündür yiyorum :)))))

ama sen evlendinnn ben mecbur zayıflamam lazımm koca göbişli gelin olmak istemiyorumkiiii
bide sayende gelinliklere takıldım yine

Ben koca göbişli gelin olarak evlendimmmmmmmmmmmmmm:)))))))))))Biliyorsun diyete evlendikten sonra başladım:)))))))

ben söyleyeyim khenacım hemen.boyum 1,60 kilom sorma günden güne eriyorum :((( 53 kiloydum nişanda.yani geçtiğimiz ekim ayı,sonra 3 kilo daha aldım 56 oldum.son bikaç haftadır o kadar çok koşturuyorum ki eriyorum resmen.şimdi ise 51 kiloyum

ben söyleyeyim khenacım hemen.boyum 1,60 kilom sorma günden güne eriyorum :((( 53 kiloydum nişanda.yani geçtiğimiz ekim ayı,sonra 3 kilo daha aldım 56 oldum.son bikaç haftadır o kadar çok koşturuyorum ki eriyorum resmen.şimdi ise 51 kiloyum

elifffff bende seninle birlikte koşturabilirmiyimmmmmm buna ihtiyacım var beni 5 kilo kadar koştursan yeter :roflol:

elifffff bende seninle birlikte koşturabilirmiyimmmmmm buna ihtiyacım var beni 5 kilo kadar koştursan yeter :roflol:

gel canım gel beraber koşalım.valla herşeyin en ucuzu ve kalitelisini aramaktan koşturmaktan ve beyin yorgunluğundan oluyor bu.bi de iş yerindeçok yoğunum sezon başlıyo çünkü.bi de yemek yemeye zaman kalmıyor hiç.aç yatıyorum bazı geceler senağlama

gel canım gel beraber koşalım.valla herşeyin en ucuzu ve kalitelisini aramaktan koşturmaktan ve beyin yorgunluğundan oluyor bu.bi de iş yerindeçok yoğunum sezon başlıyo çünkü.bi de yemek yemeye zaman kalmıyor hiç.aç yatıyorum bazı geceler senağlama

Aayyyy kıyamam sana canımm benimmm aç aç gezme çok üzüldüm bak şimdii... bundan sonra yemek yemeden önce seni düşüncem arkadaşım açken boğazımdan geçmez dicem vee bırakcam yemeği belki bu sayede zayıflarımmm yerimseniben

yaa aysun benimle niye konuşmuyosun?

ayy kuşum ya pardon ben bir yandan nette turizmci bi arkadaşımın balayı için önerdiği otelleri araştırıyordum bir yandan da sayfayı açık bıraktım yazdıklarınızı okuyordum niye konuşmayayım senle canım benim Şeniz

aynenn canım bizim de sezon başlıyo nisanda yandım ki ne yandım yüzümü zor görceksiniz valla tam da hazırlıkların hızlandğı dönemde kendime bile vakit bulamamaktan korkuyorum kaydirigubbakcemile4

ayyy ne güzelll yaaa o günleri görsem keşkeeee

ay benideee alınnn beraber koşalımmkaydirigubbakcemile3

kızlar bence siz elifle birlikte kilo vermek için antalyaya kadar koşun buluştuğunuz da zaten bir daha koşmanız gerekmeyeceği için oturur sohbet edersiniz kaydirigubbakcemile3

ayy kuşum ya pardon ben bir yandan nette turizmci bi arkadaşımın balayı için önerdiği otelleri araştırıyordum bir yandan da sayfayı açık bıraktım yazdıklarınızı okuyordum niye konuşmayayım senle canım benim Şeniz

aynenn canım bizim de sezon başlıyo nisanda yandım ki ne yandım yüzümü zor görceksiniz valla tam da hazırlıkların hızlandğı dönemde kendime bile vakit bulamamaktan korkuyorum kaydirigubbakcemile4

canım siz ne satıyosunuz çok merak ettim de sezona bağlı olunca turistik bişeyler mi acaba diye? :uhm:

kızlar bence siz elifle birlikte kilo vermek için antalyaya kadar koşun buluştuğunuz da zaten bir daha koşmanız gerekmeyeceği için oturur sohbet edersiniz kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: aynen gelin annem siz buraya kadar koşarak.ben size pasta börekte hazırlarım hem :roflol:

kaç kiloydun sen bide boyun kaç:kahve:

Boy 1.59 OLSA GEREK,Annem yıllar geçtikçekısaldığımı düşünüyorda:))))))))
Evlendiğimde haberim yoktu 63.500 mişim :))))
Şu anda 59 veya 58 tabi iki gündür yediklerimi saymıyorum,şu andada çaya bisküvi batırıp yiyorum amanınnnnnnn biri beni tutsundelikafadulden

Back
X