laelaelaelaelae ben geldimm
Hoşgeldin cnm,nasıl geçti günün yoğun muydu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
laelaelaelaelae ben geldimm
bende geldimmmm![]()
bizim 6 aydır böle krizden öncede vardı şirket el değiştirdi mahvetti bizi yaa cıkamıyorumda yazık kaç senelik tazminatım var o yanacak uff neyapacam ben yaa daha bir ton almam gereken şeyler var ama para yokoff yaa offfffffffffff
Hoş geldin kuğu gelinimiz,diyet nasıl gidiyor?
Khenacım lütfen canını sıkma yeniden verİrsin.Ben de iki gündür yiyorum :)))))
ben söyleyeyim khenacım hemen.boyum 1,60 kilom sorma günden güne eriyorum(( 53 kiloydum nişanda.yani geçtiğimiz ekim ayı,sonra 3 kilo daha aldım 56 oldum.son bikaç haftadır o kadar çok koşturuyorum ki eriyorum resmen.şimdi ise 51 kiloyum
elifffff bende seninle birlikte koşturabilirmiyimmmmmm buna ihtiyacım var beni 5 kilo kadar koştursan yeter :roflol:
gel canım gel beraber koşalım.valla herşeyin en ucuzu ve kalitelisini aramaktan koşturmaktan ve beyin yorgunluğundan oluyor bu.bi de iş yerindeçok yoğunum sezon başlıyo çünkü.bi de yemek yemeye zaman kalmıyor hiç.aç yatıyorum bazı geceler senağlama
yaa aysun benimle niye konuşmuyosun?
gel canım gel beraber koşalım.valla herşeyin en ucuzu ve kalitelisini aramaktan koşturmaktan ve beyin yorgunluğundan oluyor bu.bi de iş yerindeçok yoğunum sezon başlıyo çünkü.bi de yemek yemeye zaman kalmıyor hiç.aç yatıyorum bazı geceler senağlama
ben söyleyeyim khenacım hemen.boyum 1,60 kilom sorma günden güne eriyorum(( 53 kiloydum nişanda.yani geçtiğimiz ekim ayı,sonra 3 kilo daha aldım 56 oldum.son bikaç haftadır o kadar çok koşturuyorum ki eriyorum resmen.şimdi ise 51 kiloyum
elifffff bende seninle birlikte koşturabilirmiyimmmmmm buna ihtiyacım var beni 5 kilo kadar koştursan yeter :roflol:
ayy kuşum ya pardon ben bir yandan nette turizmci bi arkadaşımın balayı için önerdiği otelleri araştırıyordum bir yandan da sayfayı açık bıraktım yazdıklarınızı okuyordum niye konuşmayayım senle canım benim Şeniz
aynenn canım bizim de sezon başlıyo nisanda yandım ki ne yandım yüzümü zor görceksiniz valla tam da hazırlıkların hızlandğı dönemde kendime bile vakit bulamamaktan korkuyorum![]()
kızlar bence siz elifle birlikte kilo vermek için antalyaya kadar koşun buluştuğunuz da zaten bir daha koşmanız gerekmeyeceği için oturur sohbet edersiniz kaydirigubbakcemile3
kaç kiloydun sen bide boyun kaç![]()