2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

mısracım kocişin yeleği,kravatı ve gömleğini nerden aldınız.bizimki tutturdu dün ben nişanda giydiğim takım elbiseyi giyicem diye.zaten nerde siyah takım elbise varsa onlara yapışıyo,nişandakini de sadece 1 kez nişanda giydi.içine gömlek yelek kravat yapalım diyo.dün bikaç yer gezdik ama krem rengi yelek takımı bulamadık :((

mısracım kocişin yeleği,kravatı ve gömleğini nerden aldınız.bizimki tutturdu dün ben nişanda giydiğim takım elbiseyi giyicem diye.zaten nerde siyah takım elbise varsa onlara yapışıyo,nişandakini de sadece 1 kez nişanda giydi.içine gömlek yelek kravat yapalım diyo.dün bikaç yer gezdik ama krem rengi yelek takımı bulamadık :((

Ayyy benim kocişte onu zorla giydi,ben de istemiyordumişin aslı.Papyon tak demiştim:))
Karizmayı çizdiremem o ne öyle koro yöneticisi gibi dedi :)))

Kığılıdan aldık cnm ata yaka gömlek ve yelek takımı fiyatıda çokkk uygundu bilgilerine

khenacım söylemesi ayıp ben de şimdi çook güzel soslu makarna yapmıştım onu yiyorum cokacimcoook :delphin:

offf off cokacimcoookcokacimcoooksenağlama

Khena makarnada yiyebilir bikeremm,bugün yer tek porsiyon yarın dikkat eder o kadar hıh.

ama mısracım bu gün yediklerimin üstüne çok olur ben daha yemiyimm yoksa yasemin beni oklavayla kovalayacakkk
ya hafta içi iyide hafta sonu azıtıyorummm durmadan yiyorumm cokacimcoook

Ayyy benim kocişte onu zorla giydi,ben de istemiyordumişin aslı.Papyon tak demiştim:))
Karizmayı çizdiremem o ne öyle koro yöneticisi gibi dedi :)))

Kığılıdan aldık cnm ata yaka gömlek ve yelek takımı fiyatıda çokkk uygundu bilgilerine

kaç para şekercim yazsana çatlamayayım meraktan delikafadulden

kız aynen benimkide nişanda giydiğimi giycem ne gerek var bir daha almaya diyo ama benimki nişanda lacivert giymişti ben onu anlatamıyorum işte kendisine, neyse zaten ısrar ederse ondan gizli alır zorla eline tutuştururm yapmadığım şey mi sanki :delphin:

Canım yanlış hatırlamıyorsam yelek tak.65 tl idi,gömleği hatırlamıyorum ama daha uygundu.Kocişe sorar yazarım

Back
X