Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız khena sana yemek yok zayıfla sen ahahah
khenacım söylemesi ayıp ben de şimdi çook güzel soslu makarna yapmıştım onu yiyorum cokacimcoook![]()
mısracım kocişin yeleği,kravatı ve gömleğini nerden aldınız.bizimki tutturdu dün ben nişanda giydiğim takım elbiseyi giyicem diye.zaten nerde siyah takım elbise varsa onlara yapışıyo,nişandakini de sadece 1 kez nişanda giydi.içine gömlek yelek kravat yapalım diyo.dün bikaç yer gezdik ama krem rengi yelek takımı bulamadık(
khenacım söylemesi ayıp ben de şimdi çook güzel soslu makarna yapmıştım onu yiyorum cokacimcoook![]()
Khena makarnada yiyebilir bikeremm,bugün yer tek porsiyon yarın dikkat eder o kadar hıh.
yahu niye bu kadar geç cevap geliyo sizden bugün?ne haltlar karıştırıyorsunuz bakiim siz hepiniz orda?
Ayyy benim kocişte onu zorla giydi,ben de istemiyordumişin aslı.Papyon tak demiştim:))
Karizmayı çizdiremem o ne öyle koro yöneticisi gibi dedi :)))
:roflol: :roflol: süpermiş
Ayyy benim kocişte onu zorla giydi,ben de istemiyordumişin aslı.Papyon tak demiştim:))
Kığılıdan aldık cnm ata yaka gömlek ve yelek takımı fiyatıda çokkk uygundu bilgilerine
elifffffff ben ne halt karıştırdığımı söylemiştim bana kızma lütfeeen :mymeka:
mısracım kocişin yeleği,kravatı ve gömleğini nerden aldınız.bizimki tutturdu dün ben nişanda giydiğim takım elbiseyi giyicem diye.zaten nerde siyah takım elbise varsa onlara yapışıyo,nişandakini de sadece 1 kez nişanda giydi.içine gömlek yelek kravat yapalım diyo.dün bikaç yer gezdik ama krem rengi yelek takımı bulamadık(
sözüm senden dışarı canım benim a.s.
Sözün bendende dışarı dimii![]()