bu eşya falan sorunu değil onu biz ailelerimizi hiç götürmeden hallettik zaten... ama bu nikah mevzusu annem düğün salonu olacak dedi bi gün nişanlımda ne gerek var dedi. annem inatçı o zaman ben gelmem naparsanız yapın dedi. nişanlımda o nikah salonda olmıcak dedi. ikisi de o gün bugündür konuşmuyolar senağlama
ben arada kaldım çok anlattım bunu ben istiyorum o değil.. biz beraber evleniyoruz beni bunun için kıracakmısın bu benim hayalim dedim. o zaman ben tükürdüğümü yalamış olucam o kadar gurursuz değilim ben düğün salaonunda nikah yapmıyorm inceldiği yerden kopar dedi senağlama dünde hiç bişi yokmuş gibi beni aldı damatlık almaya gittik. ama benim aklım hep o durumun nasıl çözüleceğinde.. annem çok inatçı nişanlımda öyle bunaldımm senağlama
canım bizdede oldu öyle münakaşa daha doğrusu nişanlım ve benim aramda ben düğün salonunda nikahım olmasını istiyordum oda maddi açıdan zaten sıkıntıdayız zor olur diyordu.hatta burda konu actım nikah memuru salona getirmek nekadara mal olur diye ben 500 600 falan biliyordum bir gün topiği bir actım nişanlım benim adıma girip ordan cok güzel seyler yazmış yani uzun lafın kısası cok üzerine gitme o zaten senin öyle istediğini biliyordur ve ona göre davranacaktır güven bana sengözlerimebaksanab