2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!

dayanamadın tabi ısrarlarıma :1closedeyes:şakkıdı

banane banane bananeeeeeeeeeeeeee!!!!!

bende gelecem!!!!delikafadulden-tatlicadiarzu-

offffffffffffff evet burcu yaaa
ne güzel aynı zamanlarda bodrumda olabilirdik :delphin:
sen yine de gel ama aramızda yatarsın kaydirigubbakcemile3

aysun gümüşlüğe ugramadan bodrum tatili olmaz.o zaman bodrum,bodrum olmaz..

mutlaka sana gösterdiğim yerde(clıb gümüşlükte ) güneşi batırmadan once masalar kumsala iniyor.. bir akşam yemeği yiyin.. hatta gündüzden gidin,tavşan adasından denize grin,duşunuzu club gümüşlüğün dışarıda duşu var,orda alın.soyunma kabinlerinde giyinirsiniz.. inanılmaz romantik bir akşam yemeği sizi bekliyor :)))

offf su an orda olmak için neler vermezdim..
gumusluk_big02.jpg

fiyatları da makuldür..

aysun armonia turgutreistedir.gümüşlük turgutreis arası 10,15 dakika minübüsle.tek minübüsle gümüşlüğe gecebilirsiniz.

tamam burcucum not alıyorum bu yazdıklarını aynen kendi arabamızla gitcez zaten sorun olmaz oraya gitmemiz a.s

günaydın herkese

pinkcim hayırlı olsun çok sevindim balayı olayını hallettiğine darısı başıma inşallah aminnn!!!

Günaydın kızlarr;

Düzelme var demeyi çok isterdim ama dün akşam konuşamadım. Yanıma geldiğinde o kadar mutluyduki damatlığını almıştık. bugün hazır olacaktı onu almaya gittik. Sonra senin neyin vardı dedi :sm_confused: hiç bişi söyleyemedim. yok bişiyim dedim şimdi iyiyim dedim. Sonra düşündüm acaba ortalık biraz yatışsada yeniden konuşsak daha mı iyi olur diye :bbo: anlayacağınız dün hiç bir şey konuşamadım. Daha güçlü ve söyledikleyeceklerimi tam olarak topladığım bir gün bu iş hallolucak. en geç nikah için başvurmamıza kadar :sm_confused: şimdilik beklemedeyim yanii :enbuyukkk:

Back
X