2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

şimdi güzel bi dayağı hakkettin sanki benimde canımı çektirerek ne dersinnn :oklava: :oklava: :oklava: :oklava:

offf sanki pişmiş gibi kokusu burnuma geliyor yaaa:çok üzgünüm: azcıkda acı olsaydı üstüne karabiber serpseydim... :çok üzgünüm: böyle dometes ve ssğandan ötürü ıslak ıslakk olsaydıı oo offfffffff :çok üzgünüm: yanınada köpük köpük ayran çırpsaydımm... :tomato:

evreşe yolları darrr ,darrrr bana bakma benim yarim varrrr sositosositonaniknanik

offf sanki pişmiş gibi kokusu burnuma geliyor yaaa:çok üzgünüm: azcıkda acı olsaydı üstüne karabiber serpseydim... :çok üzgünüm: böyle dometes ve ssğandan ötürü ıslak ıslakk olsaydıı oo offfffffff :çok üzgünüm: yanınada köpük köpük ayran çırpsaydımm... :tomato:

evreşe yolları darrr ,darrrr bana bakma benim yarim varrrr sositosositonaniknanik

mutfağa gidiyorumm iş yerinde mis gibi kokutayım sanada fotoğrafını çeker yollarım artık şöylee ıslak ıslakkkkk kaydirigubbakcemile3

Bu akşam bütün meyhanelerini dolaştım Istanbul' un

Seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde

Canım doya doya sarhoş olmak istiyordu

seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde ............. oyyy oyyy :içelim:

böyle anlatmaya devam ederse evreşe yolları değil, gelinlik dar olacak haberin olsun...

senağlamasenağlamasenağlama yemedik ki hayalini kurduk sadeceneeesenağlamasenağlama hem napalım evlenince kocam zayıfltır benii :jeyyar:
ay yanlış anladınızzz :roflol: yani spora çok düşkündür kendisi. bir daika oturtmaz marmaris kazan bir kepçe gezerken eritirim demek istedim :roflol:

mutfağa gidiyorumm iş yerinde mis gibi kokutayım sanada fotoğrafını çeker yollarım artık şöylee ıslak ıslakkkkk kaydirigubbakcemile3

Bu akşam bütün meyhanelerini dolaştım Istanbul' un

Seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde

Canım doya doya sarhoş olmak istiyordu

seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde ............. oyyy oyyy :içelim:

afiyet bal şeker olsun balımmm :1hug:
benimde kalkıp koltuk yıkamam lazım ama gaz verecek biri lazım
var mı gönüllü? :uhm:

koltukn yıkamaya gönüllü yok, yıkamak için seni motive etmeye gönüllü var....

kalk yıka bakiim koltuklari, aaaa ne pis kız diyecekler sana. Hem yıkarken de kalori harcarsın biraz, yemekleri unutursun...

koltukn yıkamaya gönüllü yok, yıkamak için seni motive etmeye gönüllü var....

kalk yıka bakiim koltuklari, aaaa ne pis kız diyecekler sana. Hem yıkarken de kalori harcarsın biraz, yemekleri unutursun...

bu iyi geldi işte :çok üzgünüm:

hadi ben gittim kızlarr :a015:
acıların çocuğu şu koltukları yıkasında gelsin... senağlama

kızlar bir soru soracağım size, ben eski şarkıları çok severim, ve senelerdir buldukça biriktiririm bu şarkıları. Eski şarkılardan kastım, eski 45'likler. Hep de düğünümde ilk dansı böyle bir şarkı ile yaparız diye düşünmüştüm. Gerçi ıssız adamdan sonra bu şarkılar moda oldu diye benim hevesim kaçti ama yine de bu ara böyle bir şarkı arıyorum. Fark ettim ki bu şarkıların içinde ayrılık olmayını bulunmuyor :(((( Ayten Alpman - Ben Varım şarkısını çok severim. Ama sözleri uygun mu sizce?

bir akşam gözünde aşk tüterse
geçmiş günler aklından geçerse
kalbin bomboş ümitler biterse
sen üzülme ben varım

neler geçti kimbilir başından
sevgi umdun hep başkalarından
ağlama gidenlerin ardından
o giderse ben varım

zaman durdu sanki beklerken seni
ben birtek sevgiye bağladım kalbimi

ayrılmam istersen hiç yanından
çağırsan gelirim çok uzaklardan