bak kavga çıkacağını anladı herkes kaçtııklava:
burdayım annemm sinirlenmee hemenn :1hug: gell sakinn sakinn :tomato:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bak kavga çıkacağını anladı herkes kaçtııklava:
canım dometesli biberli bulgur pilavı çekti ne olacak şimdi...
şimdi güzel bi dayağı hakkettin sanki benimde canımı çektirerek ne dersinnnklava:
klava:
klava:
klava:
offf sanki pişmiş gibi kokusu burnuma geliyor yaaa:çok üzgünüm: azcıkda acı olsaydı üstüne karabiber serpseydim... :çok üzgünüm: böyle dometes ve ssğandan ötürü ıslak ıslakk olsaydıı oo offfffffff :çok üzgünüm: yanınada köpük köpük ayran çırpsaydımm... :tomato:
evreşe yolları darrr ,darrrr bana bakma benim yarim varrrr sositosositonaniknanik
böyle anlatmaya devam ederse evreşe yolları değil, gelinlik dar olacak haberin olsun...
mutfağa gidiyorumm iş yerinde mis gibi kokutayım sanada fotoğrafını çeker yollarım artık şöylee ıslak ıslakkkkk kaydirigubbakcemile3
Bu akşam bütün meyhanelerini dolaştım Istanbul' un
Seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde
Canım doya doya sarhoş olmak istiyordu
seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde ............. oyyy oyyy :içelim:
afiyet bal şeker olsun balımmm :1hug:
benimde kalkıp koltuk yıkamam lazım ama gaz verecek biri lazım
var mı gönüllü? :uhm:
yok yok sizin koltuklar tertemiz ben biliyorum otur oturduğun yerde kaydirigubbakcemile3
koltukn yıkamaya gönüllü yok, yıkamak için seni motive etmeye gönüllü var....
kalk yıka bakiim koltuklari, aaaa ne pis kız diyecekler sana. Hem yıkarken de kalori harcarsın biraz, yemekleri unutursun...
işte bu süperdiii :lepi:
bencede yaaaa çok temizler hiç gerek yokk :sm_cool:
ama gel birde anneme sor. nerdeyse yerde oturucaz kirlenmesin diye:roflol:
hehehe düşündüm de, nişanlımın ikinci evliliği olacağı için "o giderse ben varım" kısmı çok uygun :)))))