2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canım benimde 25 temmuz 2009 yani 11 ay 12 gün sonrakaydirigubbakcemile5

bu yaz evlenenlere bakıyorum nasıl birbirlerininkini heycanla bekliyorlar. şimdi onları çok iyi anlıyorum canım. bizde öyle ardı ardına evlenicez. seninki bitecekk sıra bize gelsin. ahh bir yaklaşsa o günler. hem belki evlilikle ilgili tiyolar bile verirsin bize kim bilir :lepi:

he vallahi gülüm yaa gelse keşke hemenn... takvimde görsem 2009 u... bzen hiç inanasım gelmiyor. Ne garip ömrümüz geçsin biran evvel die dua ediyorz...kaydirigubbakcemile4

kızlar bakın neler buldum gecmıse aıt...
ahhh ahh gecıcekmı bu gunler dıorum ya suan gecmıcekmış gıbı gelıor..
burcuözgecım sey demıs bu yaz ıcın bızde bırbırımızı takıp edıcez demıs yanıa rdı ardına evlencez vss..ınanasım gelmıor yazmıs..
bılıomusun sımdıde bana aynısı oluor sankı hıc bu sene ekım gelmıcekmıs gıbı oluyorum bazen..
tamı tamına 171 gunum yanı 5 ay 18 gun kalmıss..
ayy bı 4 aya gırsem gerısı kolayy:1no2:

Ne demişler her güzelin bir kusuru olur,ben çok memnunum tavsiye ederim.Yalnız şuna dikkat edeceksiniz,balkondan..vs silkelemeyin diğer halılara göre kolay parçalanır.Ben balkonun içinde halıyı ters çevirip sallıyorum,içindekiler dökülüyor

canım güle güle kullan:)))

dün kırmızı beyaz yatak odası için halı aldım resmini çekseydim keşke eve gidince çeker eklerim buraya:)

arzu canım başınız sağolsun:((

sağol canım..
rasiba düğünü sormuşsun sen anladım.
Dün amca bizi nişanlımla oda ya çekti o düğün iptal olmayacak dedi. Hangi saat hangi gün yapılacaksa aynı şekilde olacak dedi. Konu kapanmıştır dedi ve bitti..
Yani düğün erteleme yada iptal olmayacak.

vayy bee burcuya bak 11 ay var diyo şimdi ise 2.5 ay var ayy bi garip oldum yazılanları okuyunca duygulandımmı ne

nılaycım zaten heyheylerım ustumde daraltı geldı yıne gecmıcek trıplerıne gırdım bana bazen gelıolar..sakın ustume gelmeyın bugun aglarım haaasenağlama

ayy affedersin zaten her heyi gelen ben şaka yapınca benden çıkarıyo hırsını daha konuşmam küstümm :dilcikar:

Back
X